Hahaha mam to samo!! Warczę albo nie odbieram!A ja zaraz oszaleje jeśli dostanę choć jednego smsa więcej z pytaniem czy już urodziłam albo kiedy rodze albo czy już jadę do szpitala. Te pytania działają na mnie jak płachta na byka!!!! Wrrrrrrrr!
reklama
majka23x
Fanka BB :)
@Jadwiga orłowska jak tam po wizycie? Chyba nie przegapilam wiesci.
Ja dzis robilam badanka, krew super, mocz super, czekam jeszcze na toxo (wyniki online) mam nadzieje, ze gin juz mnie nie bedzie meczyl badaniami, mowil ze hivow itp nie powtarzamy, tylko w czwartek zrobimy gbs przez ta wycieczke dzisiaj do lab nie dosc, ze rwa chce mi wyrwac plecy, to tak mnie bola pachwiny, ze nie moge nogi uniesc do gory [emoji24][emoji24] czuje sie jak niestala konstrukcja, ktora w kazdej chwili moze sie rozsypac... [emoji33] [emoji33] [emoji33]
Ja dzis robilam badanka, krew super, mocz super, czekam jeszcze na toxo (wyniki online) mam nadzieje, ze gin juz mnie nie bedzie meczyl badaniami, mowil ze hivow itp nie powtarzamy, tylko w czwartek zrobimy gbs przez ta wycieczke dzisiaj do lab nie dosc, ze rwa chce mi wyrwac plecy, to tak mnie bola pachwiny, ze nie moge nogi uniesc do gory [emoji24][emoji24] czuje sie jak niestala konstrukcja, ktora w kazdej chwili moze sie rozsypac... [emoji33] [emoji33] [emoji33]
Ola0303
Tez czuje sie dzis podobnie...he he stare babulinki@Jadwiga orłowska jak tam po wizycie? Chyba nie przegapilam wiesci.
Jadwiga orłowska
Ja po długim czekaniu dostałam antybiotyk i płyn do płukania ucha. Ze koniec ciąży to dostałam doustny. I dobrze, wybije wszystko jeśli coś jeszcze jest. Może to i lepiej
Jadwiga orłowska
Ale już byłam zmęczona i nie prosiłam o badanie szyjki
Mamajasia25
Zaangażowana w BB
To samo!Powiem wam ze dzisiaj tak mnie boli dol że mam wrazenie ze Franio mi tak cisnie i już jest między nogami
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
majka23x
Ty prawie pani polozna, to sama zbadaszAle już byłam zmęczona i nie prosiłam o badanie szyjki
Widze, ze dzisiaj kazda ma problemy z podwoziem [emoji23]
Mamajasia25
Zaangażowana w BB
Ja juz totalnie na wylocie i to bardzo odczuwam...Ty prawie pani polozna, to sama zbadasz
Widze, ze dzisiaj kazda ma problemy z podwoziem [emoji23]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
karm mamcia karmNie wiadomo jeszcze kiedy nas wypuszcza, ale mysle ze do piatku wyjdziemy
W końcu zjadł moje mleczko, troche ruszyla mi laktacja, jemu duzo nie trzeba jeszcze na szczęście
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom