reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
@Jadwiga orłowska jak tam po wizycie? Chyba nie przegapilam wiesci.

Ja dzis robilam badanka, krew super, mocz super, czekam jeszcze na toxo (wyniki online) :) mam nadzieje, ze gin juz mnie nie bedzie meczyl badaniami, mowil ze hivow itp nie powtarzamy, tylko w czwartek zrobimy gbs :) przez ta wycieczke dzisiaj do lab nie dosc, ze rwa chce mi wyrwac plecy, to tak mnie bola pachwiny, ze nie moge nogi uniesc do gory [emoji24][emoji24] czuje sie jak niestala konstrukcja, ktora w kazdej chwili moze sie rozsypac... [emoji33] [emoji33] [emoji33]

@Jadwiga orłowska jak tam po wizycie? Chyba nie przegapilam wiesci.

Ja dzis robilam badanka, krew super, mocz super, czekam jeszcze na toxo (wyniki online) :) mam nadzieje, ze gin juz mnie nie bedzie meczyl badaniami, mowil ze hivow itp nie powtarzamy, tylko w czwartek zrobimy gbs :) przez ta wycieczke dzisiaj do lab nie dosc, ze rwa chce mi wyrwac plecy, to tak mnie bola pachwiny, ze nie moge nogi uniesc do gory [emoji24][emoji24] czuje sie jak niestala konstrukcja, ktora w kazdej chwili moze sie rozsypac... [emoji33] [emoji33] [emoji33]
Tez czuje sie dzis podobnie...he he ;) stare babulinki:D

Ja po długim czekaniu dostałam antybiotyk i płyn do płukania ucha. Ze koniec ciąży to dostałam doustny. I dobrze, wybije wszystko jeśli coś jeszcze jest. Może to i lepiej

reklama
Do góry