my po zakupach wjechalismy do tesciowki z je zakupami i maly nagle mocno kopnal pod biustem a teraz w zebra wbija sie mamusiPowiem wam ze dzisiaj tak mnie boli dol że mam wrazenie ze Franio mi tak cisnie i już jest między nogami
reklama
dzis znajomi nas zobaczyli w markecie i pytanie:jeszcze nie urodzilas? ku****a a nie widac brzucha?!A ja zaraz oszaleje jeśli dostanę choć jednego smsa więcej z pytaniem czy już urodziłam albo kiedy rodze albo czy już jadę do szpitala. Te pytania działają na mnie jak płachta na byka!!!! Wrrrrrrrr!
kazdy oglada co lubi ja akurat lubie tego typu programy, ogladalam je nie bedac jeszcze w ciazy...wole to niz badziewne M jak milosc czy jeszcze gorsza Pierwsza milosc, ciagna sie jak flaki z olejemWy na serio ogladacie filmy porodowe? Po co?
Tuiles
Fanka BB :)
dzis znajomi nas zobaczyli w markecie i pytanie:jeszcze nie urodzilas? ku****a a nie widac brzucha?!
Oooooooo!!!!!!! Nie wytrzymałabym!!!!!!!
no ja o malo nie wybuchlam, widza, ze ledwo sie tocze i oddechu zlapac nie moge a sie glupio pytaja....Oooooooo!!!!!!! Nie wytrzymałabym!!!!!!!
Jadwiga orłowska
Mowię mojemu, ze jutro ostatni listopad to możemy zadziałać. A on a może urodzi sie na Mikołaja? No nie zaciągnę go na sile. Nawet myśl o abstynencji do stycznia go nie mobilizuje. No nie wiem na co on czeka.
Sąsiadka z dołu urodziła. Mówiła, ze pojechała bo słabo sie ruszał i już do domu nie wróciła. Szybka akcja.
Sąsiadka z dołu urodziła. Mówiła, ze pojechała bo słabo sie ruszał i już do domu nie wróciła. Szybka akcja.
Ja to już siedzę w domu. Mąż już mnie nie chce nawet do biedronki zawiezc na zakupy tylko sam jezdzi i później tel co 10 sekund a jogurt jaki, a płatki owsiane to jakie chcialas aż sie boję co bedzie jutro bo ma jechać po jakas wedlinke i mieso to może być niezle wyzwanie
pajuinka
Co do magnezu to mój lekarz jak i lekarze w szpitalu w którym byłam mówili że w skończonym 37 tyg kiedy to ciążę uznaje się za donoszona nie powinno się już hamować skurczy/napinania magnezem. Do tego czasu jeśli są wskazania można brać tymbardziej np przy niskiej masie dziecka.
Ja ze względu na skurcze, rozwarcie i skrawająca szyjke i zagrożenie porodem przedwczesnym dopiero odstawilam w 37 tygodniu. Z dnia na dzień nic się nie zaczęło dziać bo to też nie znaczy że od razu się urodzi. Możesz urodzić za 2 dni albo za 2 tyg. Wszystko zależne od fizjologii.
Co do porodów. Będąc w szpitalu też się nasluchałam krzykow i dopiero do mnie dotarlo co mnie czeka. Ale nie zdecydowałam i nie zdecyduje się na oglądanie filmów. Za duża wyobraźnię mam i wtedy to już całkiem bym sobie zaczęła snuć wersję swojego porodu. Jak to mówią czego oczy nie widzą tego sercu nie żal
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ze względu na skurcze, rozwarcie i skrawająca szyjke i zagrożenie porodem przedwczesnym dopiero odstawilam w 37 tygodniu. Z dnia na dzień nic się nie zaczęło dziać bo to też nie znaczy że od razu się urodzi. Możesz urodzić za 2 dni albo za 2 tyg. Wszystko zależne od fizjologii.
Co do porodów. Będąc w szpitalu też się nasluchałam krzykow i dopiero do mnie dotarlo co mnie czeka. Ale nie zdecydowałam i nie zdecyduje się na oglądanie filmów. Za duża wyobraźnię mam i wtedy to już całkiem bym sobie zaczęła snuć wersję swojego porodu. Jak to mówią czego oczy nie widzą tego sercu nie żal
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
szybko poszlo a moj wlasnie dyskoteke zaczynaMowię mojemu, ze jutro ostatni listopad to możemy zadziałać. A on a może urodzi sie na Mikołaja? No nie zaciągnę go na sile. Nawet myśl o abstynencji do stycznia go nie mobilizuje. No nie wiem na co on czeka.
reklama
my dzis sie okupilismy w obklad i inne rzeczy, wole sama kupic bo jak moj mi kupi to nigdy nie to co kazalamJa to już siedzę w domu. Mąż już mnie nie chce nawet do biedronki zawiezc na zakupy tylko sam jezdzi i później tel co 10 sekund a jogurt jaki, a płatki owsiane to jakie chcialas aż sie boję co bedzie jutro bo ma jechać po jakas wedlinke i mieso to może być niezle wyzwanie