ja juz niezaleznie jak leze to maly i tak sie wscieka bo mu niewygodnie chyba najlepiej to jak bym spala na stojacoDzień dobry. Właśnie wróciłam z wyników, zjadłam śniadanko, mąż posprzątał, obiad został z wczoraj także chwilowo się lenie
No dokładnie, też bym pospała na brzuszku, ostatnio mówię do mojego " ciekawe kiedy będę mogła wciągnąć brzuch", choć nigdy tego nie robiłam prawdę mówiąc, ale sama ta świadomość, że już można
@xXxIzuLQaxXx jeszcze raz gratuluję ślicznego synusia
reklama
ooo a duzo tego wypadlo?O! Właśnie odpadł ze mnie kawałek brązowego czegoś galaretowatego. Zakładam, że to część sławetnego czopa! Czyżby coś nareszcie się rozkręcało?
Pozostaje zatem wypić poranną kawkę, a później spacer, schody, odkurzacz z seksu nici, M nie ma ;/
Tuiles
Fanka BB :)
ooo a duzo tego wypadlo?
Mniej więcej w ilości jajka kurzego. Ale pewnie tego tam więcej siedzi...
kurcze ale fajnie jesli to czop, cos sie rusza w kierunku poroduMniej więcej w ilości jajka kurzego. Ale pewnie tego tam więcej siedzi...
noemi87
ja juz niezaleznie jak leze to maly i tak sie wscieka bo mu niewygodnie chyba najlepiej to jak bym spala na stojaco
No mi też mega niewygodnie jakbym nie spała, wczoraj mała ułożyła mi się pod żebrami, jej pewnie było wygodnie, matce niekoniecznie w efekcie zasnęłam dopiero po 2..
@Tuiles to może teraz kolej na Ciebie
moj wczoraj nie wiem w jakim celu wbil mi sie tez pod zebra z lewej strony, chyba nie musze mowic, ze ruszyc sie nie moglam jak tak siedzial takze witaj w klubieNo mi też mega niewygodnie jakbym nie spała, wczoraj mała ułożyła mi się pod żebrami, jej pewnie było wygodnie, matce niekoniecznie w efekcie zasnęłam dopiero po 2..
Tuiles
No mi też mega niewygodnie jakbym nie spała, wczoraj mała ułożyła mi się pod żebrami, jej pewnie było wygodnie, matce niekoniecznie w efekcie zasnęłam dopiero po 2..
Prawdę mówiąc nie czuję się na porodówkę. Ale jak już pisałam, mój synal ma już 3,5 kg. I tylko z uwagi na wagę namawiam go żeby już sobie wyszedł
noemi87
Prawdę mówiąc nie czuję się na porodówkę. Ale jak już pisałam, mój synal ma już 3,5 kg. I tylko z uwagi na wagę namawiam go żeby już sobie wyszedł
Jak będzie gotowy to na pewno wyjdzie a czop jest oznaką, że już powoli się szykuje do spotkania z mamą
reklama
Tuiles
twardnieje Wam brzuch ostatnio? moj dzis tak i zaraz jak poczulam twardnienie to magnez wzielam, minelo...zobacze co sie w dzien bedzie dzialo
No to przepowiadacze Ci się zaczynają Mi twardniał od ok 36 tyg. I nadal twardnieje tylko teraz częściej. Magnezu już od dobrego tygodnia nie biorę.