reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
oj nie bo komoda mi sie nie domyka :D

Ja stwierdziłam, że mam naprawdę niewiele ubranek dla malucha. Ale z 2 strony ja kupowałam wszystko od zera i stwierdziłam, że na początku nie ma co szaleć, bo po 1 maluch zaraz z tego wyrośnie, po 2 i tak w większości czasu śpi lub wisi na cycu. Poszaleję jak się zaczną spacerki, wizyty, wyjazdy i rewia mody :p:p:p

Ja stwierdziłam, że mam naprawdę niewiele ubranek dla malucha. Ale z 2 strony ja kupowałam wszystko od zera i stwierdziłam, że na początku nie ma co szaleć, bo po 1 maluch zaraz z tego wyrośnie, po 2 i tak w większości czasu śpi lub wisi na cycu. Poszaleję jak się zaczną spacerki, wizyty, wyjazdy i rewia mody :p:p:p
ja duzo kupilam, ale patrzylam na rozmiary i mam posegregowane, duzo tez dostalam a i pewnie jak urodze to dostane, wiesz jedni sie spytaja co chce a inni kupia ciuszki wiec :D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry. Właśnie wróciłam z wyników, zjadłam śniadanko, mąż posprzątał, obiad został z wczoraj także chwilowo się lenie ;)

od razu chyba nie, ale sam fakt, ze mozna o tym myslec jest mily :D

No dokładnie, też bym pospała na brzuszku, ostatnio mówię do mojego " ciekawe kiedy będę mogła wciągnąć brzuch:D", choć nigdy tego nie robiłam prawdę mówiąc, ale sama ta świadomość, że już można;)

@xXxIzuLQaxXx jeszcze raz gratuluję ślicznego synusia :)

reklama
O! Właśnie odpadł ze mnie kawałek brązowego czegoś galaretowatego. Zakładam, że to część sławetnego czopa! Czyżby coś nareszcie się rozkręcało?

Pozostaje zatem wypić poranną kawkę, a później spacer, schody, odkurzacz :p z seksu nici, M nie ma ;/

Do góry