mnie brzuch wczoraj ciagnal jak diabli i myslalam, ze cos sie ruszy, ale cisza dzis nie boli nicJa o tym chyba najbardziej marzę!!!
...od razu po tym żeby zdrowa Młoda przywitać
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Na usg wczoraj wychodzila waga 3440 g, tak ze wiele sie nie pomylil sprzetIza Ale Szymus ma słodką czuprynke.... A waga rzeczywiscie fajna jak na ten tydzien.
Mój Franio wazyl w tym samym terminie 2900 ehh ciekawa jestem ile będzie wazyl naprawde
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
No wlasnie nie wiem czy mozna po porodzie tak od razu spac na brzuchu ? Jakos mam obawy [emoji23]oj mi tez brakuje spania na brzuchu to moja ulubiona pozycja do spania
xXxIzuLQaxXx
No mnie nie bolal, nie mialam skurczy, i jak lezalam spokojnie to wody odeszly [emoji23] tak ze wiesz [emoji6] roznie bywamnie brzuch wczoraj ciagnal jak diabli i myslalam, ze cos sie ruszy, ale cisza dzis nie boli nic
Ola0303
Fanka BB :)
Wlasnie tez sie zastanawiam...pewnie od razu bedzie ciezkoNo wlasnie nie wiem czy mozna po porodzie tak od razu spac na brzuchu ? Jakos mam obawy [emoji23]
Ola0303
Czyli zadnych objawow przed tylko wody chlusnely?No mnie nie bolal, nie mialam skurczy, i jak lezalam spokojnie to wody odeszly [emoji23] tak ze wiesz [emoji6] roznie bywa
no ja sie wlasnie boje, ze nagle bedzie chlup i rodze heheNo mnie nie bolal, nie mialam skurczy, i jak lezalam spokojnie to wody odeszly [emoji23] tak ze wiesz [emoji6] roznie bywa
od razu chyba nie, ale sam fakt, ze mozna o tym myslec jest milyNo wlasnie nie wiem czy mozna po porodzie tak od razu spac na brzuchu ? Jakos mam obawy [emoji23]
Ola0303
Chociaz bysmy mialy konkretny znak ze to juzno ja sie wlasnie boje, ze nagle bedzie chlup i rodze hehe
reklama
Tuiles
No mnie nie bolal, nie mialam skurczy, i jak lezalam spokojnie to wody odeszly [emoji23] tak ze wiesz [emoji6] roznie bywa
To mnie trochę przeraża, bo jak piszesz że trwało to 40 min to nie zdążyłabym do szpitala...