Ola0303
Fanka BB :)
Super jeszcze raz gratulacje!:*37 t i 2/3 dni bo urodzilam o północy praktycznie
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super jeszcze raz gratulacje!:*37 t i 2/3 dni bo urodzilam o północy praktycznie
No to teraz ciesz sie synkiem dobrze ze wszystko jest w porzadku ♡Tetno mu skakalo i wzieli Szymusia na monitoring zeby sprawdzic jak zachowuje sie po porodzie. Juz mi go przyniesli [emoji179][emoji179]
Gratulacje kochana [emoji179] [emoji64] [emoji175]Hej dzis o godzinie 00:05 przyszedł na świat Szymon Paweł, waży 3330 g i mierzy 56 cm. Poród trwał 40 minut
Pozdrawiam! Zobacz załącznik 785369
Gratulacje !!37 t i 2/3 dni bo urodzilam o północy praktycznie
oj mi tez brakuje spania na brzuchu to moja ulubiona pozycja do spaniaNa pewno bedziemy tesknily za tym ale przytulic Frania tez juz bym chciala ♡ i marze juz o tym zeby polezec na brzuszku
ja nosze i legginsy ciazowe i zwykle, tez zakryja w polowie brzuch nieraz sie zsuna, ale daja radeCzytalalam zeby zabrac cos w co miescilysmy sie w 6 miesiacu ciazy ja wlasnie nie wiem co i pewnie cos spakuje jak bede wyjezdzala do szpitalaa albo uszykuje i maz mi przywiezie pewnie spodnie i jakas koszula
Ja o tym chyba najbardziej marzę!!!oj mi tez brakuje spania na brzuchu to moja ulubiona pozycja do spania