reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Może sobie ustaw przypomnienie :D ja taki miałam ostatnio problem ze wstałam około 4 nad ranem na siku, a potem po 6 miałam nasiusiac do pojemniczka.. musiałam trochę poczekać :D to może coś poczytaj jak masz tyle energii :) to Cię uspokoi i zamuli. Polecam "anonimowe.pl" powiem szczerze, kuzynka poleciła mi i zaczęłam czytać co wieczór, niektóre wyznania bawią do łez :D No kochana jeśli choddzi o rozpakowanie.. mi lekarz zwiastuje na ten tydzień, niemalże pewne, a jesli nie to w poniedzialek na oddzial juz idziemy z torbami :) glowka niziutko bardzo zreszta odczuwam to bo od rana chodze jak pingwin....
Ja czuje id jakiegos czsu malego pod pepkiem i na wysokosci miednicy. Maly glowka w dol wiec pewnie dlatego. Kurczaki ale sie teraz rozpycha jakby chcial wyjsc ;) Ostatnio bardzi puchna mi dlonie stopy i na twarzy tez czuje sie jak by mnie ktos poobijal:p ktoras tez tak ma?

reklama
Ja czuje id jakiegos czsu malego pod pepkiem i na wysokosci miednicy. Maly glowka w dol wiec pewnie dlatego. Kurczaki ale sie teraz rozpycha jakby chcial wyjsc ;) Ostatnio bardzi puchna mi dlonie stopy i na twarzy tez czuje sie jak by mnie ktos poobijal:p ktoras tez tak ma?
Ja ogolnie chodze opuchnieta bo duzo spie a jak nie spie to... Jestem spiaca i wygladam jak po calonocnej imprezie :D ostatnio mam malenkie obrzeki nog poza tym nic. A moj malutki to glowka jakby mi w kroczu wiercil i nozki caly czas mi pod zebra wbija auc... :)

Cos czuje ze bede tesknic za tym :) a jeszcze jak (nie daj Boze) dziecina w nocy pospac nie da to juz w ogole bedziemy pragnac zeby spowrotem wskoczyly do tych brzucholi :D:D jednak jak sobie pomysle ze jeszcze lada tydzien i go utule.. ajajaj !!! :))
Na pewno bedziemy tesknily za tym :) ale przytulic Frania tez juz bym chciala ♡ i marze juz o tym zeby polezec na brzuszku :D

Na pewno bedziemy tesknily za tym :) ale przytulic Frania tez juz bym chciala ♡ i marze juz o tym zeby polezec na brzuszku :D
Takkkkk.... Juz czuje ta ulge.. bo jednak te ostatnie tygodnie mecza.. najgorzej jest chyba jak brzuszek sie stawia, matko dysze wtedy jak stary dziad przez ten ucisk :D

Mi tez jest duszno przu skurczach.. no ostatnie tygodnie sa ciezkie i czeka sie na porod jak na szpilkach. :) moj Franio wlasnie ma czkawke :D
Twoj tez ma kilka razy na dzien?? :D

Idziemy spac kochana bo musimy z Jasienkiem zbierac wspolnie sily na pierwsze spotkanie bo moze to sie wydarzyc w kazdej chwili :)) ty tez uciekaj spac!.:*

reklama
Hej :) dzis o godzinie 00:05 przyszedł na świat Szymon Paweł, waży 3330 g i mierzy 56 cm. Poród trwał 40 minut :)

Pozdrawiam!
IMG_20161129_002222.jpg

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20161129_002222.jpg
    IMG_20161129_002222.jpg
    71,7 KB · Wyświetleń: 380
Do góry