Ola0303
Fanka BB :)
Trzymaj się jakoś już niedługo . ..A ja mam skurcze co 5-7min juz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się jakoś już niedługo . ..A ja mam skurcze co 5-7min juz
Dokładnie to samo zrobiłam )@Luxuorius u mnie wie tylko rodzina i garstka prawdziwych przyjaciół Na Fb fakt ciąży zatajony, wolałam "życzliwym" oszczędzić tak zacnej wieści Kto jest ze mną blisko - ten wie, plus wy ciocie z bb
ja postanowilam przestac sie lenic i obijac i zmusilam sie do zakupow przez godzinke. Jutro zas bede osobiscie gotowac obiad co da mi kolejna godzine lub dwie na nogach. Do tego schody na 4 pietro dzis byly dwa razy. Osatnie 2 tyg lezalam i pachnialam, zakupy zamawialam do domu a gotowala mama.
Chcialabym Zosie wygonic przed 5 grudnia bo od 5 moja polzna ma urlop na kilka dni.
jednak bedziesz nastepna!!! czuje to w kosciach!!! moze dzis w nocy?
jak mi sie nie uda wygonic Zosi to razem z eli i chyba grun(?) ide 5 grudnia do szpitala.
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Żebyśmy na święta już były w domku..też mamy termin na wigilię a z usg z 28 tygodnia na 21juz teraz mam 24 grudnia a mialam dwa, bo drugi byl z usg no ale sie wyrownalo z terminem z om juz
ja zapowiedzialam, ze maja byc osoby, ktore o to poprosilam, bratowa, brat i moi rodzice, basta a to czy tesciowa zdecyduje sie przyjechac to mi wisi juz, pewnie przyjaciolka przyjedzie tez jak da radeOj tam teściowa...ważne że rodzice będą. ja mam nadzieję że dużo ludzi nie przyjdzie do mnie...jakoś tak czuję że będę skrępowana...
no ja bym chciala byc na Swieta w domku z synkiemŻebyśmy na święta już były w domku..też mamy termin na wigilię a z usg z 28 tygodnia na 21
Też planuję powiedzieć po fakcie...U mnie to akurat szczere i z troski, ale i tak mnie bardzo irytuje. Urodzę i im nic nie powiem
Będziemy zobaczysz słuchajcie jak czujecie te przepowiadajace? ja mamam wrażenie takiego wypełniania się i spinania w dole brzucha. właśnie przedlatego chwilą mnie trzymało...bo ja już nie wiem czy to Franio czy skurczeno ja bym chciala byc na Swieta w domku z synkiem
a seks?Ja cały czas spaceruje z pieskiem, gotuje, chodzę na zakupy... I nic!!