reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Tak Lux ja dalej w jednym kawałku. Już powiedziałam dzieciom, ze do babci na święta nie jedziemy. Przykro nam, ale cóż poradzić. Nie pamietam kiedy dokładnie była ostatnia miesiączka wiec trzymam sie daty z usg. Teraz to bym chciała rodzic w terminie, może by tak na Mikołaja wyszła?
Ja sie boje, ze mój na poród nie zdąży i będę sama. Wszyscy obcy.

reklama
Tak Lux ja dalej w jednym kawałku. Już powiedziałam dzieciom, ze do babci na święta nie jedziemy. Przykro nam, ale cóż poradzić. Nie pamietam kiedy dokładnie była ostatnia miesiączka wiec trzymam sie daty z usg. Teraz to bym chciała rodzic w terminie, może by tak na Mikołaja wyszła?
a daleko ma maz z pracy do domu? a dzieci zrozumialy??

Super prezent na mikołaja by był :rolleyes:

reklama
Do góry