Ola0303
Fanka BB :)
Trzymaj się jakośA ja mam skurcze co 5-7min juz
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się jakośA ja mam skurcze co 5-7min juz
![]()
Dokładnie to samo zrobiłam@Luxuorius u mnie wie tylko rodzina i garstka prawdziwych przyjaciółNa Fb fakt ciąży zatajony, wolałam "życzliwym" oszczędzić tak zacnej wieści
Kto jest ze mną blisko - ten wie, plus wy ciocie z bb
![]()
ja postanowilam przestac sie lenic i obijac i zmusilam sie do zakupow przez godzinke. Jutro zas bede osobiscie gotowac obiad co da mi kolejna godzine lub dwie na nogach. Do tego schody na 4 pietro dzis byly dwa razy. Osatnie 2 tyg lezalam i pachnialam, zakupy zamawialam do domu a gotowala mama.
Chcialabym Zosie wygonic przed 5 grudnia bo od 5 moja polzna ma urlop na kilka dni.
jednak bedziesz nastepna!!! czuje to w kosciach!!! moze dzis w nocy?
jak mi sie nie uda wygonic Zosi to razem z eli i chyba grun(?) ide 5 grudnia do szpitala.
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Żebyśmy na święta już były w domku..też mamy termin na wigilię a z usg z 28 tygodnia na 21juz teraz mam 24 grudnia a mialam dwa, bo drugi byl z usg no ale sie wyrownalo z terminem z om juz![]()
ja zapowiedzialam, ze maja byc osoby, ktore o to poprosilam, bratowa, brat i moi rodzice, bastaOj tam teściowa...ważne że rodzice będą. ja mam nadzieję że dużo ludzi nie przyjdzie do mnie...jakoś tak czuję że będę skrępowana...
no ja bym chciala byc na Swieta w domku z synkiemŻebyśmy na święta już były w domku..też mamy termin na wigilię a z usg z 28 tygodnia na 21![]()
Też planuję powiedzieć po fakcie...U mnie to akurat szczere i z troski, ale i tak mnie bardzo irytuje. Urodzę i im nic nie powiem![]()
Będziemy zobaczyszno ja bym chciala byc na Swieta w domku z synkiem![]()
a seks?Ja cały czas spaceruje z pieskiem, gotuje, chodzę na zakupy... I nic!!