ja lubie stac, ale jak mi sie trafi leniwy dzien to za zadne skarby obiadu nie zrobie rozmroze cos lub kupie gotowcaTo teraz nadrabiaj jedzenie mięska jak już wchodzi no bo golabki jak sie robi to wlasnie najlepiej wiecej zrobic..mi sie nie chcialo dlugo stac przy garach, w ogóle mi się ostatnio nie chce, nie mam weny na gotowanie
reklama
przy okazji przyjedz do mnie zrobic lazienkeMy w domku, lekarka pochwaliła zapis i kazała siè sexić. Ot tyle!! Biorè siè za odkurzanie i szorowanie wanny.
super, ze macie mozliwosc gdzie zamieszkac zeby blisko do wybranego szpitala miecMi mięso też ciężko wchodziło... a już burgerki to na samą myśl stawały mi w gardle!!
Ja dziś na obiad kręcę tortille, poprałam, zmieniłam pościel, poodkurzałam i.... zdecydowalismy się na szybką, niespodziewaną przeprowadzkę....
U nas najszybsza droga- estakada jest właśnie w remoncie i od 14:00 do 19:00 nie idzie się wydostać z domu... mój panikuje, bo ma prawko dopiero rok i nie czuje się pewnie w takich sytuacjach, do szpitala ok. 30 km mamy.... w razie w. karetkę można wzywac, ale wtedy będę jechała do najblizszego szpitala, a nie do teo gdzie mam wszystko poustalane i załatwione już.... więc dziadek użyczy swojego mieszkanka w gdansku jakies 5 km od szpitala) trzeba się zatem powoli pakować i po weekendzie spadamy)
A do naszej norki wrócimy już w komplecie!!![emoji847][emoji847][emoji847]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chètnie, przy okazji zjem u Ciebie obiadprzy okazji przyjedz do mnie zrobic lazienke
Mamajasia25
Zaangażowana w BB
Dziewczyny ja tez czuje ze przenosze... Ale tak naprawde nie znamy ani dnia ani godziny !!
Mamajasia25
Zaangażowana w BB
Najwyzej maluchy beda przeterminowane
zapraszamChètnie, przy okazji zjem u Ciebie obiad
hihihiNajwyzej maluchy beda przeterminowane
reklama
hehehe, boje sie, ze obudze i nagle zaczne rodzic a moj taki zaspany bedzieDziewczyny ja tez czuje ze przenosze... Ale tak naprawde nie znamy ani dnia ani godziny !!