reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

W ogole jestem jakas dziwna, jak bardzo twardnieje mi brzuch, to robi mi sie bardzo goraco, az mi duszno i pieka mnie uszy, czy ktos tez taki dziwny? [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
jakiego placka?
Coś wyszukam, ponoć dobre są te w których dżem idzie do środka, pora spróbować.
Moja przy mężu spokojna, mowię mu ze bedzie ja w nocy uspakajal. Moja zawsze tak samo ułożona, nóżki z prawej strony a rączki na dole. Wczoraj córka macala i sama mówi ze to piąstki zaciśnięte. Tak wyraźnie było je czuc

Lux może wczoraj wyhasal się na zapas.... dzisiaj musi odpocząć ileż można się kręcić. :) dzisiaj dzwoni do mnie mama a ja akurat jechalam samochodem mowie dodzwonie jak się zatrzymań i dostałam ochrzan że jeżdżę jeszcze samochodem. Nie no już się z mężem umowilam że dzisiaj ostatni raz, ale co ja będę robiła w domu taka odizolowana :( smutno mi będzie. Ale z drugiej strony mąż nie ma samochodu i gdyby się coś zaczęło dziać to musialby kombinowac zeby jakos do mnie dotrzeć więc lepiej niech sobie weźmie ten samochód.
Kurcze polozylam się a i tak czuję taki ucisk na piczke.

Lux może wczoraj wyhasal się na zapas.... dzisiaj musi odpocząć ileż można się kręcić. :) dzisiaj dzwoni do mnie mama a ja akurat jechalam samochodem mowie dodzwonie jak się zatrzymań i dostałam ochrzan że jeżdżę jeszcze samochodem. Nie no już się z mężem umowilam że dzisiaj ostatni raz, ale co ja będę robiła w domu taka odizolowana :( smutno mi będzie. Ale z drugiej strony mąż nie ma samochodu i gdyby się coś zaczęło dziać to musialby kombinowac zeby jakos do mnie dotrzeć więc lepiej niech sobie weźmie ten samochód.
Kurcze polozylam się a i tak czuję taki ucisk na piczke.
Mi też już się jeździ ciężko ale jeżdżę tylko bardzo blisko do sklepu niecałe 2 km. jutro do lekarza już angażuje mojego wujka który ma mnie zawieźć :)prawie 30 km drogi tam mam więc już się boję sama jechać..A Ty lepiej faktycznie już odpuść jazdę tak będzie bezpieczniej ;)

Ja właśnie nie mam problemu z jazdą, dlatego dziwi mnie ze wszyscy tak na mnie krzyczą o ta jazdę samochodem Ale jakby tak sobie pomyslec, że odchodzą mi wody albo lapia mnie skurcze za kierownicą to rzeczywiście jest to niebezpieczne. Dobra obiecuje już siedziec na pupie i czekać na Frania :)

Teraz mam wrazenie ze sa mocniejsze niz wczesniej chyba jednak cos sie dzieje
No i dreszcze dostalam ....

Mialam isc na szkole rodzenia ale jak widac Emilka ma inne plany
emoji15.png

thgfflw1k3inkyc3.png

To może ostatnia lekcja już Twoja być... :)

juz bym chciala zeby u mnie cos sie zaczelo dziac. mimo wszystko powinnam sie wyrobic przed joshi ale pewadopodobnie creativo ubiegnie nas obie...podobnie eli!
zaczynam myslec ze to przez moje lenistwo! musze mniej drzemac a wiecej chodzic po schodach!:) na sex mam tyle ochoty co na sprzatanie czyli zero:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Ja prawde mówiąc mam większą ochotę na to sprzątanie:)

ale moj maly ma leniwy dzien...niby smyra, ale rzadko i delikatnie, jak nie on, jem slodkie i nic, poczekam do wieczora, jesli sie nie ruszy to jade na ip

jak z aktywnoscia Waszych smykow dzis?

U mnie na odwrót. Ja wczoraj świrowałam bo Mały cicho siedział. Dzisiaj się wierci ...

My po ktg, tętno 110-150 czyli idealne, zapisały się dwa skurcze podobno. Wejdę do doktor, zerknie jeszcze mądrym okiem i zasuwamy do domu:)

Piękne tętno. U mnie ostatnio był skurcz za skurczem (chyba z 15) i co? I kompletnie NIC. Cisza. Ech...

W ogole jestem jakas dziwna, jak bardzo twardnieje mi brzuch, to robi mi sie bardzo goraco, az mi duszno i pieka mnie uszy, czy ktos tez taki dziwny? [emoji23][emoji23][emoji23]

Tak, ja :p

ale moj maly ma leniwy dzien...niby smyra, ale rzadko i delikatnie, jak nie on, jem slodkie i nic, poczekam do wieczora, jesli sie nie ruszy to jade na ip

jak z aktywnoscia Waszych smykow dzis?

Lux, najważniejsze, że się rusza, daj mu trochę odpocząć matka:D On też tego czasem potrzebuje;) moja też dzisiaj spokojniejsza, wcześniej trochę mi się układała pod żebrami a teraz spokój, czuję tylko takie delikatne przeciąganie i wypychanie piąstek i nóżek, ale takie fajne te ruchy teraz są, delikatne:)

Coś wyszukam, ponoć dobre są te w których dżem idzie do środka, pora spróbować.
Moja przy mężu spokojna, mowię mu ze bedzie ja w nocy uspakajal. Moja zawsze tak samo ułożona, nóżki z prawej strony a rączki na dole. Wczoraj córka macala i sama mówi ze to piąstki zaciśnięte. Tak wyraźnie było je czuc
ja lubie takie placki z dzemem :) uwielbiam, zwlaszcza murzynki albo ciemne biszkopty przelozone dzemem :) a Twoja malutka jak ladnie siedzi w brzuszku nadal :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry