niedobra baba no!jakas malpa z infolinii mnie obudzila telefonem mam dzis leniucha i drzemie caly dzien. a co?!
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
reklama
elifit
Moderatorka
Mniejsza ale wciąż jest :/jak Twoja migrena?
♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
pogoda sie poprawia wiec pewnie bol odejdzie, u mnie tak jest, ze jak idzie zmiana pogody, cisnienia to migreny robia sie slabsze i mijaja, trzymaj sie!Mniejsza ale wciąż jest :/
creativo
Fanka BB :)
Byloby mi latwiej zrozumiec to porownanie gdybym kiedykolwiek w gorach byla [emoji41] [emoji23]Nie rób tego powszechnego błędu i nie jedź za wcześnie. Zegarek w dłoń i licz co ile są i czy regularne i jak długie.
Skurcze porodowe są jak Góry Stołowe, przepowiadacze to Karpaty
Poki co nie sa co 10min nawet wiec wydaje mi sie, ze jeszcze to potrwa a odczucia mam tak jak opisujesz rosnie rosnie rosnie apogeum i odpuszcza powoli
Ale fakt coraz mocniejsze sa malo tego chlodno mi sie zaczelo robic ... Rano dreszcze mialam a ostatnio mi wiecznie goraco bylo
Kochana trzymaj sie . Oby sie rozkrecilo.Ja wczoraj nic nie mialam zadnych skurczy jedyne co to stawial sie brzuch i te skrzepy ze sluzem byly
W nocy sie zaczely skurcze mocniejsze niz te wczesniejsze ktore mnie budzily co 2h pozniej co godzine teraz juz czesciej nie wiem co ile poki co wytrzymuje z bolu wiec nie mam chyba po co jechac do szpitala [emoji14]
I Emilka tulila sie juz niedlugo do twej piersi!
Poplakalam sie ze smiechu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Jeśli chodzi o golenie, to ja ostatnio postanowiłam przed wizyta się ogarnąć i tak na 4 podejscia pod prysznicem się ogoliłam.... zadowolona wyszłam spod prysznica i lece do W. Żeby skontrolował....
on taki zdziwiony powiedział tylko: wyglądasz jakby Ci pająk z tyłka wystawał....
Czyli nie najlepiej mi poszło
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
creativo
Smialam sie do Lubego, ze Emilka jest kulturalna po mamusi i daje nam czas na przygotowanie sie na tip top hahaKochana trzymaj sie . Oby sie rozkrecilo.
I Emilka tulila sie juz niedlugo do twej piersi!
Poplakalam sie ze smiechu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
2411magdalenka
mamy lipcowe'07
Witajcie
u mnie w nocy dostałam taki kilku sekundowy strzał w podbrzusze, zobaczyłam wszystkie gwiazdy, po czym spokój… skurczów miewam dużo, nawet czasem regularnie przez godzinę-półtorej (ale duże odstępy), ale to wczorajsze nocne „uderzenie” mnie nieco zszokowało.. ale nie plamię ani nic, więc chyba luz. Albo omamy mam
creativo no żywcem Cię bierze!! myślę, ze lada moment, dzień, będziesz rodzić głowa do góry i kciukasy !
Elifit a kawa z cytryną na Ciebie działa ?
Krasnal77 padłam z tym pająkiem
u mnie w nocy dostałam taki kilku sekundowy strzał w podbrzusze, zobaczyłam wszystkie gwiazdy, po czym spokój… skurczów miewam dużo, nawet czasem regularnie przez godzinę-półtorej (ale duże odstępy), ale to wczorajsze nocne „uderzenie” mnie nieco zszokowało.. ale nie plamię ani nic, więc chyba luz. Albo omamy mam
creativo no żywcem Cię bierze!! myślę, ze lada moment, dzień, będziesz rodzić głowa do góry i kciukasy !
Elifit a kawa z cytryną na Ciebie działa ?
Krasnal77 padłam z tym pająkiem
Lola Lolitta
Super Joshi
A co do golenia to można zawsze powiedzieć że taka moda w Polsce, tyle że nie zdążyłaś pofarbować
A co do golenia to można zawsze powiedzieć że taka moda w Polsce, tyle że nie zdążyłaś pofarbować
Tak wiec .laski.
Oficjalnie ustalona data 14 grudnia godzina 8 rano przyjecie na szpital. Przygotowanie do cc I ok 9 ciecie .
Tatus oczywiscie ze mna na sali.
W piczku nie zagladal ufff [emoji23]
Ale usg machnol
Mamy 2530g [emoji41]. 35 tydzien.
Takze nie jest zle !!! Odetchnelam.
Nawet jak by pomiar sie z usg troche roznil to ok 3 kg I tak bedziemy mieli.
Senior z racji ze to on bedzie szefem przy stole wolal zbadac mnie sam I kiedy zaczelam panikowac ze to 3 cc I sie boje ze komplikacje ze nie chce umierac [emoji23][emoji23][emoji23] to powiedzial ze nikt zabijac mnie nie bedzie przeciez I mam dwojke dzieci w domu takze wrocic musze [emoji6][emoji6][emoji6]
6 grudnia na 16 jeszcze raz kontrola u seniora a pozniej to juz tylko czekac na m9ja niespodzianke.
Bo oczywiscie dalej zostalam kinder niespodzianka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Dzis polozne niemki mowily mi jakie po polsku znaja slowa.
- czesc
- Pa pa
- dzien dobry
- dobrze
- zle
I najlepsze
QRWA [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Oficjalnie ustalona data 14 grudnia godzina 8 rano przyjecie na szpital. Przygotowanie do cc I ok 9 ciecie .
Tatus oczywiscie ze mna na sali.
W piczku nie zagladal ufff [emoji23]
Ale usg machnol
Mamy 2530g [emoji41]. 35 tydzien.
Takze nie jest zle !!! Odetchnelam.
Nawet jak by pomiar sie z usg troche roznil to ok 3 kg I tak bedziemy mieli.
Senior z racji ze to on bedzie szefem przy stole wolal zbadac mnie sam I kiedy zaczelam panikowac ze to 3 cc I sie boje ze komplikacje ze nie chce umierac [emoji23][emoji23][emoji23] to powiedzial ze nikt zabijac mnie nie bedzie przeciez I mam dwojke dzieci w domu takze wrocic musze [emoji6][emoji6][emoji6]
6 grudnia na 16 jeszcze raz kontrola u seniora a pozniej to juz tylko czekac na m9ja niespodzianke.
Bo oczywiscie dalej zostalam kinder niespodzianka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Dzis polozne niemki mowily mi jakie po polsku znaja slowa.
- czesc
- Pa pa
- dzien dobry
- dobrze
- zle
I najlepsze
QRWA [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
reklama