reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

ale masz atrakcje :D o ktorej ma Cie przyjac?
Nie wiem bo przeciez ja wizyte mam dopiero 8 grudnia tak ustalili we wtorek teraz jak bylam. Dzis mialam przyjsc tylko po papiery!!!! A okazuje sie ze chyba bede miala cala wizyte z badaniami. Kolejnymi usg. Ktg . Niewiem
Pierwszy raz taki cyrk na kolkach mam tutaj.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zaraz cos mnie trafil!!przeszlam tylko po papiery do szpitala na wtorek zeby zrobic ten meldunek. I co musze czekac na lekarza [emoji23] bo jest senior ktory bedzie mnie ciol.i niewiem czy chce usg sam mi zrobi czy kuzwa co !!!!! Moze chce w picze zagladac!!! A ja nie ogolona [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Bo przeciez Dzis nie mialo byc kurrrrr wizyty. Masakra. Dobrze ze bylam we wtorek to za wiele nie proslo!!!
Madakra.
I wiem ze 12 cc mi chyba nie zrobia bo kurrrrr jest full I on sie nie wyrobi. Czyli nic niewiem .masakra czekam. Ciekawe kiedy mnie wcisna!!!!!!

Jak cos powie o nieogoleniu to powiedz, ze w Polsce tak sie robi bo gin ocenia tez stan meszkow wlosowych tam na dole hahaha [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

thgfflw1k3inkyc3.png

Nie wiem bo przeciez ja wizyte mam dopiero 8 grudnia tak ustalili we wtorek teraz jak bylam. Dzis mialam przyjsc tylko po papiery!!!! A okazuje sie ze chyba bede miala cala wizyte z badaniami. Kolejnymi usg. Ktg . Niewiem
Pierwszy raz taki cyrk na kolkach mam tutaj.

no ja wiem, ale skoro kazali zostac na usg to chyba powinni podac Ci chociaz jakies szczegoly zebys wiedziala na czym stoisz :D

co do golenia to ja juz naprawde nie umiem sie dokladnie ogolic i smiesznie to musi wygladac jak ide na usg :D
Golenie w ciąży to jakaś masakra...a teraz trzeba to robić regularnie bo nie znamy dnia ani godziny :-p ja dziś muszę się ogarnąć bo jutro wizyta. a jak często macie teraz w końcówce wizyty? ja miałam tydzień temu i jutro znowu i chyba teraz do końca co tydzień. ..

Golenie w ciąży to jakaś masakra...a teraz trzeba to robić regularnie bo nie znamy dnia ani godziny :-p ja dziś muszę się ogarnąć bo jutro wizyta. a jak często macie teraz w końcówce wizyty? ja miałam tydzień temu i jutro znowu i chyba teraz do końca co tydzień. ..
co dwa, ale zaczela mi gadac, ze pod koniec co tydzien...ja wizyte mam za tydzien w srode

co do golenia to ja juz naprawde nie umiem sie dokladnie ogolic i smiesznie to musi wygladac jak ide na usg :D
Takie Kepki krzakow nie dogolonych [emoji23][emoji23][emoji23] U mnie Dzis moze byc to samo bo nie dalam Jarkowi do kontroli [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Bo kto to wiedzial ze beda zagladac

reklama
Takie Kepki krzakow nie dogolonych [emoji23][emoji23][emoji23] U mnie Dzis moze byc to samo bo nie dalam Jarkowi do kontroli [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Bo kto to wiedzial ze beda zagladac

tzn ja nie umiem tak po bokach w srodku juz sie dogolic :D z zewnatrz daje rade :D

Do góry