reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Kurdde laski to chyba jakas bujda, bo ja jak zasne kolo 1 to do 7 moge spac :D:D:D

@creativo moze to tuz tuz? ja teraz też jak wstalam to poczulam okrrrropne klucie w kroczu, ogolnie ze wstawaniem z lozka coraz wiekszy problem.. Teraz zauwazylam ze sluz jest rzadszy niz ostatnio a poza tym wszystko mi siada... Wiec chyba tez lada chwila a na kiedy masz termin? Bo my na 2 grudnia

Kurrrrr to ja bede miala przerabane
Dzis wstawalam co godzine!!!!!
Rowniotko jak z zegarkiem.
Nie wiem czemu .nie tyle co siku co po prostu sie budzilam [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde, ja znowu usnąć nie mogę. Jak już usne to raczej się nie budzę, ale ja usupiam między 3-5:00.[emoji44] Zgłupieje niedługo.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

To tyle będzie twoje dziecię wstawało [emoji14]
Huehuehue [emoji14]
Nie no żarcik. Myślę że to poprostu nerwy ;)
Oby oby [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Patryk dal po zaworach ale on wczesniaczek byl malutki to I problemy z brzuszkiem mial.
Filip za to bylo zlote dziecko.
Dwa razy w nocy karmienie. A w dzien to spal ile wlezie. Wszystko moglam zrobic w domu.
Pozniej juz jako dwu - trzy latek jak zasnol o 12 to budzil sie o 16 [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
Moja sasiadka bujala corke ( Julia z lutego filip z listopada) 40 minut zeby ta pospala godzinke. Mojemu wystarczyla pieluszka tetrowa na buzke I 5 minut spaceru.[emoji7] I juz go nie bylo [emoji23]
Oby teraz to dziecie tez takie bylo [emoji41]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurdde laski to chyba jakas bujda, bo ja jak zasne kolo 1 to do 7 moge spac :D:D:D

@creativo moze to tuz tuz? ja teraz też jak wstalam to poczulam okrrrropne klucie w kroczu, ogolnie ze wstawaniem z lozka coraz wiekszy problem.. Teraz zauwazylam ze sluz jest rzadszy niz ostatnio a poza tym wszystko mi siada... Wiec chyba tez lada chwila a na kiedy masz termin? Bo my na 2 grudnia
Na 8 grudnia
Gadalam z kuzynka rodzila rok temu mowi ze tak samo miala ... Sluz z krwia pozniej skurcze takie krotkie 30s ktore pozniej sie wydluzaly i byly coraz bardziej czeste i mocniejsze. .. wody jej odeszly i pojechala jak miala co 3 min skurcze
Czekam dzielnie chodze bujam biodrami przy skurczach i czekam czekam czekam

thgfflw1k3inkyc3.png

Ola córka urodzila sie w 37 tyg 4 dniu.

Creativo dla mnie z opisu wyglada to na to ze juz bardzo blisko do porodu masz. Powodzenia trzymamy kciuki.

Grama raczej nie pasuje mi to do moich pobudek w nocy jak w ciazy bylam. Czasami mala je co 5h a czasami co 2. Czasami cyca 15 min i zasypia a czasmai z 1.5 h schodzi nam na karmieniu.

Ogolnie Rosa to złote dziecko. Mało placze caly czas spi ale to znam tez z synem. 4 pierwsze tyg spal i jadl. W 5 tyg zaczęły sie skoki rozwojowe kolki i inne rzeczy i darl sie dzien i noc. Nic nie mozna bylo zrobic. Teraz nawet mogę sie wykapac jak czlowiek :D

Mala nakarmiona musze jej tylko pieluszke zmienic bo slyszalam jak robila kupkę ;) tesciowa jeszcze jest na szczęście/nieszczescie:D i odprowadzila synka do przedszkola. Ciesze sie bardzo bo dalej ledwo sie ruszam.

Eli a probowalas kawke czarną z cytrynka wycisnieta i cukrem wypic? Mi czasami pomaga.

km5s8u69dm9dsszh.png

reklama
Do góry