reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

no bo to boli, zwlaszcza jak ma sie naprawde silna, mnie bierze cos podobnego plus dochodza paralize nog, jakby zyla lub sciegno sie wyprostowalo i noga ruszyc nie mozna, boli jak diabli
O matko, to zycze Ci zeby Ci odpuscilo jak najszybciej, bo ja juz padam. Mam nadzieje, ze u Ciebie to tylko chwilowe. Z ta noga cos podejrzane u mnie, bo ciagle czuje jeden punkt na plecach i pierwszego dnia bolala i dretwiala cala noga do samych palcy u stop, drugiego dnia noga odezwala sie dopiero wieczorem, byla dziwnie zdretwiala, plecy caly czas tak samo mocno bolaly, no i dzis trzeci dzien jak na razie noga ani posladek nie bola, tylko dziwnie ja jakos czuje... ale plecy jak cholera. Zastanawialam sie czy to to, ale chyba jednak ta rwa :(

reklama
A mi jeansy zafarbowaly biale gacie na granatowo- zielono jak poszlam siku to sie wydygalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] I zdarzylam mojego w robocie wystraszyc ze chyba mi zielone wody sie sacza!!!!!! Ja Pierdziele... chyba sie musze zaczac leczyc bo przez te 3 tyg do cc to padne na zawal razem z moim mezem.

Najlepsze ze on 20km od domu i polecial do szefa ze chyba zona rodzi I musi wracac do domu. Szef mu zaczol gratulowac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] a ja w tym momencie dzwonie ze falszywy alarm [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Powiedzial ze dostane kopa w domu ze go stresuje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] I zaczeli z szefem sie brechtac.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeb.uam [emoji23] [emoji23] [emoji23]

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

Ja z kolei jestem tak nastawiona na cc,że w ogóle nie biorę pod uwagę takiej sytuacji,że mi mogą wody odejść, czop czy coś innego [emoji1][emoji1][emoji1] byłabym w szoku i na bank nie wiedzialabym co robić [emoji1]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo coś się zaczyna dziać :)

Ej wezcie ja mam jeszcze 4 zamowienia do wyslania !
Ide adresy wypisywac tych gotowych co by jaj nie bylo ze nie wiedza w domu co do kogo wyslac [emoji15]

thgfflw1k3inkyc3.png

Ze stresu ci czop odchodzi [emoji23] [emoji13]

Eli cos jest na rzeczy ... Lodowka pelna jak nigdy obiad zrobilam na dwa dni jak nigdy bo codziennie jemy co innego i uwaga najwazniejsze ! To jest znak ! Luby wyniosl smieci bez proszenia go o to !!! Sam z siebie [emoji23]

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Do góry