reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

No wlasnie kochana ty Dzis dowiedziesz sie czy bedzie Sn tak ??? To dzis ta kwalifikacja do porodu Sn tak?
Trzymam kciuki aby bylo tak jak sobie wymarzylas.

Ja marzyc se moge u mnie bez dyskusji tylko cc I juz pogodzilam sie z ta decyzja. Mialam na to sporo czasu.
Kazdy poród niesie ze soba ryzyko. Ale mimo wszystko ja tej mojej 3 cc sie mega boje. A przeciez dwa razy juz to przechodzilam. Wiem co I jak. Nie boje sie bólu,ciecia, rany itp boje sie ze cos pojdzie nie tak .
Tylko ta mysl ze przyplacza sie Jakies durne komplikacje. To mnie paralizuje.
Chce to miec za soba tak po prostu.
Chce wrocic cala ze zdrowym dzieckiem do mojej rodziny.
Ps.
Wlasnie siedze w poczekalni do lekarza I kuzwa poplakalam sie jak to pisalam [emoji23]
No wariatka. Dobrze ze wokolo same ciezarne [emoji23] wiec pewnie mnie rozumieja. I takie jazdy w ciazy nie jedna z nich ma [emoji23]

Bedzie dobrze. Kurde no przeciez musi byc !!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie placz kochana, migiem do lekarza i sie opisuj na wizytowym! Choc ja tez potrafie ryczec jak bobr, jak mi sie na przyklad nagle cos przypomni [emoji23]

reklama
Eli czekamy na wiesci :)
Wasze tez dzisiaj tak ruchliwe? Moja to dzisiaj albo wyjdzie dolem albo zrobi dziure w brzuchu [emoji23]
Ps. Za rowny miesiac termin [emoji7]
Kurde !!! A moje jak zwykle bardzo grzeczne teraz u gina.
Zamiast tworzyc wygibasy I jak najwiecej sie ruszac co by syrki poszly w ruch I odslonic to krocze swoje to kuzwa cisza!!!!!!!

Kurde !!! A moje jak zwykle bardzo grzeczne teraz u gina.
Zamiast tworzyc wygibasy I jak najwiecej sie ruszac co by syrki poszly w ruch I odslonic to krocze swoje to kuzwa cisza!!!!!!!

Ooooo joshi! Daj mu coś słodkiego! Niech pokazuje!! Twoje wizyty wzbudzają we mnie więcej emocji niż moje wlasne;))

a8doqqmz725nh9h0.png

Ooooo joshi! Daj mu coś słodkiego! Niech pokazuje!! Twoje wizyty wzbudzają we mnie więcej emocji niż moje wlasne;))

a8doqqmz725nh9h0.png
No wlasnie kurde boje sie tego slodkiego jesc bo zaraz bede siuski I'm dawac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Tydzien temu przypierdzielili sie ze wyszedl mi cukier w moczu podwojny. A zezarlam se na sniadanie wtedy przed wizyta platki na mleku z duza iloscia cukru [emoji23][emoji23][emoji23] Tak mi sie chcialo.

No wlasnie kurde boje sie tego slodkiego jesc bo zaraz bede siuski I'm dawac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Tydzien temu przypierdzielili sie ze wyszedl mi cukier w moczu podwojny. A zezarlam se na sniadanie wtedy przed wizyta platki na mleku z duza iloscia cukru [emoji23][emoji23][emoji23] Tak mi sie chcialo.

Cholera jasna.... tak źle i tak niedobrze;)
No nic to.... czekam dalej na info! :))

a8doqqmz725nh9h0.png

Witam sie wtorkowo :) moja aplikacja pokazała mi, ze za 11 dni upływa termin porodu ciekawe czy moja córka i tym wie bo jakoś nie czuje żeby sie szykowała do wyjścia :p albo myli kierunki bo mam wrażenie, ze prędzej góra wyjdzie niż dołem :p idę dziś kupić lampkę nocna- wicia gniazda ciąg dalszy :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry