u mnie na osiedlu wysyp dzieci wiec moze na spacerach kogos poznam, fajnie by byloZal się tutaj, jesteśmy w podobnej sytuacji więc w pełni rozumiemy a ja zwłaszcza, ile lat ja siedziałam sama w domu z synem, jakiś czas jeszcze na dodatek na wsi zabitej dechami, aż deprecha mnie złapała..i podjęłam decyzję o wyprowadzce, to była bardzo dobra decyzja a ludzi sie powoli pozna, mamuśki, które też będą w domu z dziećmi, można się umówić na jakieś spacerki z maluchami czy kawkę czy cokolwiek, ja jestem optymistką tyle wytrzymałam to i teraz dam radę
reklama
ja juz w zasadzie wszystko mam do malego z ubran, takze se odpuszczam wyprzedazeZ brzuchem tak, nie mam za duzego, ale z plecami i pachwinami porazka ale moze upoluje cos dla malej jeszcze. Kocyk, kombinezon w galerii moze cos sie znajdzie, w koncu bedzie mozna isc wczesniej, bo do roboty nie trzeba gnac
Oj wiem co to znaczy. A co sie dzieje, zebem? Umow sie szybko do dentysty
o kurcze a zab chory czy zdrowy? moze olejek gozdzikowy pomoze na waciku lub wodka tez na wacikuRatunku umieram na bol zeba ... Wzielam dwa apapy plucze szalwia i nie przechodzi teraz wzielam paracetamol niemiecki bo juz nie wytrzymuje !
Grun
Fanka BB :)
Siemanko,
Rodze w środę, dostałam sterydy na płuca malutkiego.
Chcą robić CC że względu na dużą masę płodu... Niby 4300g. Mogę podpisać prośbę o poród naturalny i tak zrobię, jak nie to CC.
Cieszę się że jest jakaś decyzja.
Trzymam kciuki za jutrzejsze cesarki. Trzymajcie się dziewczyny!!!
Mój bratanek urodził się 23go - świetny chłopak więc data super
Będzie dobrze! !!
mojeboje
Ale naprodukowałyście dzisiaj, i to na dwa fronty
A ja dzisiaj pospałam do 10 (oczywiście z przerwami w nocy...) i dobrze, bo morfologię miałam dopiero po 11 i trudno byłoby tyle wytrzymać od rana. Po badaniu pojechaliśmy na rynek zobaczyć jarmark bożonarodzeniowy, przy okazji były również świeżutkie pączki i pizza i parę innych przysmaków. Słońce dzisiaj i cieplutko - ok 14 stopni więc głupio było nie skorzystać. Dopiero niedawno wróciliśmy. I co ciekawe nie miałam szczególnie żadnych dolegliwości poza koniecznością odwiedzenia raz na jakiś czas kibelka. Oczywiście jak tylko mogłam to siadałam, ale przeszłam dzisiaj całkiem sporo i czułam się nieźle. Dopiero teraz jak usiadłam to zaczynam czuć jak mi mała napiera na żebra.
Jutro ginekolog, dopisałam się jako dodatkowa pacjentka więc muszę się zerwać rano. A potem kawa z koleżanką. W domu bałagan rośnie ale pogoda i niezłe samopoczucie poza domem demotywuje do siedzenia w domu Przeziębienie prawie przeszło!
A ja dzisiaj pospałam do 10 (oczywiście z przerwami w nocy...) i dobrze, bo morfologię miałam dopiero po 11 i trudno byłoby tyle wytrzymać od rana. Po badaniu pojechaliśmy na rynek zobaczyć jarmark bożonarodzeniowy, przy okazji były również świeżutkie pączki i pizza i parę innych przysmaków. Słońce dzisiaj i cieplutko - ok 14 stopni więc głupio było nie skorzystać. Dopiero niedawno wróciliśmy. I co ciekawe nie miałam szczególnie żadnych dolegliwości poza koniecznością odwiedzenia raz na jakiś czas kibelka. Oczywiście jak tylko mogłam to siadałam, ale przeszłam dzisiaj całkiem sporo i czułam się nieźle. Dopiero teraz jak usiadłam to zaczynam czuć jak mi mała napiera na żebra.
Jutro ginekolog, dopisałam się jako dodatkowa pacjentka więc muszę się zerwać rano. A potem kawa z koleżanką. W domu bałagan rośnie ale pogoda i niezłe samopoczucie poza domem demotywuje do siedzenia w domu Przeziębienie prawie przeszło!
Czarownica3006
Metafen to połączenie ibuprofenu i paracetamolu czyli np apap+ibum. Połączenie, które wg studiów farmaceutycznych jest zakazane bo bardzo szkodliwe.. zawsze byłam temu przeciwna dlatego jak kiedyś byłam przedstawicielem firmy, produkującej Metafen to miałam zawsze w nim najsłabsze wyniki [emoji6]co Ty gadasz? ja zawsze bralam metafen, ibum itp a apap jak wzielam to nic nie pomagal i zrezygnowalam z niego...
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej, jestem tak wkur.... ze az mi łzy same leca. Wczoraj maz specjalnie mnie przywiozl do rodzicow żebym dzisiaj pokazala murarzowi jakie zmiany chcemy w środku domu i miał mi powiedzieć jakie materialy jeszcze zamowic jezdzilam na budowe 10 razy zeby trafic na tego kierownika, jeden z murarzy miał przekazac zeby do mnie zadzwonil jak bedzie na miejscu no i nie zadzwonil. Jade na dzialke a tam już nikogo nie ma. ***** Mac. Ledwo chodze, wszystko mnie boli dzisiaj to miał być ostatni dzień zajmowania sie budowa a tu dupa niepotrzebnie wczoraj przyjezdzalam. Jutro miałam jechac do labo bo mam nieaktualne badanie krwi do porodu. Zaraz się wsciekne
mojeboje
Hej, jestem tak wkur.... ze az mi łzy same leca. Wczoraj maz specjalnie mnie przywiozl do rodzicow żebym dzisiaj pokazala murarzowi jakie zmiany chcemy w środku domu i miał mi powiedzieć jakie materialy jeszcze zamowic jezdzilam na budowe 10 razy zeby trafic na tego kierownika, jeden z murarzy miał przekazac zeby do mnie zadzwonil jak bedzie na miejscu no i nie zadzwonil. Jade na dzialke a tam już nikogo nie ma. ***** Mac. Ledwo chodze, wszystko mnie boli dzisiaj to miał być ostatni dzień zajmowania sie budowa a tu dupa niepotrzebnie wczoraj przyjezdzalam. Jutro miałam jechac do labo bo mam nieaktualne badanie krwi do porodu. Zaraz się wsciekne
Oj współczuję, tak się fatygować niepotrzebnie Ale teraz sobie odpocznij bo nic innego chyba teraz nie zrobisz.
Mąż mi właśnie zaklepuje znajomą, która dorabia sobie sprzątaniem, żeby nam za miesiąc ogarnęła chałupę na święta Rok temu umawiałam się z jedną panią, potem przed urodzinami córki też się umawiałam z inną i za każdym razem zostawałam na lodzie, jedna nawet nie raczyła napisać/zadzwonić że nie przyjdzie. Ta na szczęście jest sprawdzona, już raz u nas robiła, więc nie muszę się denerwować że w święta będę mieć sajgon w domu
Dodzwonilam sie do murarza i jutro rano wszystko mu wytlumacze i zamowie materiały, no ale kolejna noc muszę zostać u rodzicow a naprawde boję się już bo od nich mam 30 km do szpitala.
Napisałam do meza że może przyjedzie dzisiaj i wrócimy jutro przed jego praca to stwierdził że będzie musiał się zrywać rano i będzie bardziej zmeczony niż po tych podwójnych zmianach a ja to kur..... mogę tu urodzić i gowno to kogo obchodzi. Zabije go kiedyś, przysięgam.
Napisałam do meza że może przyjedzie dzisiaj i wrócimy jutro przed jego praca to stwierdził że będzie musiał się zrywać rano i będzie bardziej zmeczony niż po tych podwójnych zmianach a ja to kur..... mogę tu urodzić i gowno to kogo obchodzi. Zabije go kiedyś, przysięgam.
reklama
Wiecie co taka jestem zla na mojego męża debila że ja już nie chce zeby był ze mną przy porodzie. Cała ciaze ma w dupie, w każdej chwili moge urodzić Ale to też ma gdzieś czuje się strasznie wszystko mnie boli Ale co tam pilnuj budowy bo on się nie wyspi do pracy no ja pier.... skoro teraz ma wszystko w dupie to ja nie chcę odesłać szopki w szpitalu jak to zainteresowany tatuś będzie przy porodzie dam sobie radę sama.