mamaNadii2
Fanka BB :)
Joshi - Ja 4 ostatnio z lukrem zjadlam tak samo sie trzaslam jak ty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi apka pokazuje, ze rodze za 37 dni,no chyba, ze synek postanowi sie urodzic wedlug terminu z om to wczesniej
mam dola, nie mam z kim pogadac, siedze sama w domu, nawet sie nie ubralam! Tomek wroci przed 16-ta i pewnie bedzie tak zmeczony, ze padnie na lozko...brakuje mi pracy, kontaktu z ludzmi, przyjaciolka pracuje w moim miescie a nawet nie wpadnie po pracy tyle co ja podjade w jej przerwe do pracy pogadac i piszemy...siedze na tel z bratowa, inaczej bym na leb dostala
Zdecydowanie samemu trzeba szukać towarzystwa żeby was nie złapała deprecha zimowo porodowa.Skąd ja to znam..samotne siedzenie w domu w nadmiarze niestety nam nie służy, ale co poradzić..trzeba znaleźć chyba sobie towarzystwo albo wyjść gdzieś do ludzi jeśli czujemy się na siłach, a jak nie to net umożliwia nam kontakt ze światem ale to nie to samo co rozmowa..
Nie mam cukrzycy, nadają cukry w razie czego, ale teraz po obiedzie było np. 66. Więc nisko@Lola Lolitta , przypomnij mi, stwierdzoną masz cukrzycę? Jeśli dobrze kojarzę, to lekarze zgodni nie byli co do wagi Maluszka?
Najważniejsze jednak, że już wiesz co Cię będzie czekać i że podjęli jakąś decyzję wreszcie w tym szpitalu. Trzymam kciuki za Was oboje i żeby wszystko dobrze poszło
najgorsze jest to, ze nie mam komu sie tak naprawde wyzalic, no moze bratowa mnie rozumie, bo sama niedawno rodzila i Wy, inaczej chyba bym oszalalaZdecydowanie samemu trzeba szukać towarzystwa żeby was nie złapała deprecha zimowo porodowa.
Przechodziłam to niestety prsy pierwszym dziecku. Dopiero jak był przed 2 rz to odzylam społecznie.
Ps. Dziś idziemy do koleżanki a w czwartek odwiedzi nas kolejna. Tam przedporodowo.
Wierzcie mi niemal każdy narzeka na samotność. .
♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
A już myślałam, że stąd taka waga... No, ale teraz jeszcze tylko kilka dni i będziesz w domu ze swoim MaleństwemNie mam cukrzycy, nadają cukry w razie czego, ale teraz po obiedzie było np. 66. Więc nisko
przepłukać alkoholem. Ta odrobina nie powinna zaszkodzicRatunku umieram na bol zeba ... Wzielam dwa apapy plucze szalwia i nie przechodzi teraz wzielam paracetamol niemiecki bo juz nie wytrzymuje !
Z brzuchem tak, nie mam za duzego, ale z plecami i pachwinami porazka ale moze upoluje cos dla malej jeszcze. Kocyk, kombinezon w galerii moze cos sie znajdzie, w koncu bedzie mozna isc wczesniej, bo do roboty nie trzeba gnaca masz sile latac z brzem po wyprzedazach? bo ja nie
Oj wiem co to znaczy. A co sie dzieje, zebem? Umow sie szybko do dentystyRatunku umieram na bol zeba ... Wzielam dwa apapy plucze szalwia i nie przechodzi teraz wzielam paracetamol niemiecki bo juz nie wytrzymuje !
najgorsze jest to, ze nie mam komu sie tak naprawde wyzalic, no moze bratowa mnie rozumie, bo sama niedawno rodzila i Wy, inaczej chyba bym oszalala
Gozdzika testuje teraz... Jak nie pomoze to sprobuje z alkoZ brzuchem tak, nie mam za duzego, ale z plecami i pachwinami porazka ale moze upoluje cos dla malej jeszcze. Kocyk, kombinezon w galerii moze cos sie znajdzie, w koncu bedzie mozna isc wczesniej, bo do roboty nie trzeba gnac
Oj wiem co to znaczy. A co sie dzieje, zebem? Umow sie szybko do dentysty