reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Hej dziewczyny. A ja sie witam znowu ze szpitala. Mala ma zoltaczke jest pod lampami. Sił mi mi brak :(

Sprobuje Was nadrobic w miare mozliwosci bo dzis od 14 bylam w drodze od lekarza do ubezpieczalni a potem do szpitala.

Synkowi podoba sie siostra tylko ta jego milosc objawia sie tym ze znosi jej wszystkie zabawki do lozeczka a czasami nimi rzuca. A z drugiej strony glaszcze ja po glowce i daje buZiaczki albo puszcza melodyjke z zabawki.

Jestem wykonczona. Wczoraj była u nas polozna i juz myslalam że wszsytko dobrze bedzie a tu malutka dzis zrobila sie zolta i nie chciala sie obudzic :(

Hej dziewczyny. A ja sie witam znowu ze szpitala. Mala ma zoltaczke jest pod lampami. Sił mi mi brak :(

Sprobuje Was nadrobic w miare mozliwosci bo dzis od 14 bylam w drodze od lekarza do ubezpieczalni a potem do szpitala.

Synkowi podoba sie siostra tylko ta jego milosc objawia sie tym ze znosi jej wszystkie zabawki do lozeczka a czasami nimi rzuca. A z drugiej strony glaszcze ja po glowce i daje buZiaczki albo puszcza melodyjke z zabawki.

Jestem wykonczona. Wczoraj była u nas polozna i juz myslalam że wszsytko dobrze bedzie a tu malutka dzis zrobila sie zolta i nie chciala sie obudzic :(

Anetka, dużo siły. Niech malutka szybko do siebie dochodzi.

Anetka zdrówka dla malutkiej.
Mój syn też znosił zabawki.. pokazywał jej i gadał do niej a ona nic tylko leżała[emoji23] głaskał ją i kąpał i całował i w końcu ona zaczęła być bardziej zabawna ;) fajne to było jak ją uspokajał gdy jeczala i mówił do niej. słodkie chwile. . Nagrywaj je :)

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

Och... Bidulka :( trzymajcie się obie :*

Ja leżę z dwoma fajnymi dziewczynami.
Dostałam z pompy lek przeciwbólowy o działaniu narkotycznym.
Myślicie że zadziałał? Troszkę kręciło mi się w glowie, ale ból jest straszny. Wypilam ponad litr wody a wysikalam z trudem 150ml....
Lek podziałał na synka i był spokojny, ciągle go monitorowali jak reaguje, czy tętno ok.
Z nim dobrze na szczęście.
Dostałam jeszcze zastrzyk w tyłek z nospy i czegoś tam.
Nic nie pomogło.
Rwie mnie prawy bok.
Jak do jutra nie będę sikać (a mam bardzo niskie ciśnienie) to wysyłają mnie do innego szpitala 18km dalej bo mają tam urologa.

Jestem załamana, chyba to zastój moczu :(
Boję się bo toksyny się nie wypłukują

@Lola Lolitta najważniejsze, że jesteś pod opieką lekarzy. Będzie dobrze.

Mnie po dzisiejszym dogłębnym bardzo badaniu chyba lekarka naruszyła. Robię masaż, patrzę, a tam kolor brązowy... czyżby czop odchodził pomału?? :/ szyjka otwarta, ale dłuuuga. Główka jeszcze nie w kanale.

Hej dziewczyny jak się czujecie?
Termin mam na 2 grudnia a ja kompletnie nie czuje by cokolwiek się zblizalo...:) juz sie niecierpliwie powoli :)

Lola Ty tez biedna jesteś z tymi bólami. Mam nadzieje ze to mie zastoj u Ciebie.

Lenam moze tak byc ze szyjka zacznie sie skracac rozwierac itd po badaniu u stad brązowy kolor. Albo jak u mnie czop Ci odchodzi.

Malutka nakarmiona i znowu schowana do swojego solarium. Ide na chwilke spac.

Eli ja tez sie rozczulam ale musze bardzo uwazac bo dzis w nią rzucil zabawką. Na szczescie nic sie nie stalo ale co ja sie strachu najadlam i nakrzyczalam na niego.

Odpoczywajcie dziewczyny dopoki jeszcze w dwupaku jestescie bo potem ciężko.

reklama
Czy wszystkie tarczycowe mamy musza zostac 5 dni w szpitalu? dzis u mnie w szkole tak polozna mowila. tzn. mozna sie zbuntowac i robic badanie dziecka w laboratorium ale mowila ze to ryzyko bo nie wiadomo czy sie uda umowic pediatre tak szybko...
nadal nie wiem czy szczepic w szpitalu czy nie?:( jak juz to tym kupionym endzerix? ktos wie ile kosztuje? podobno trzeba miec recepte przed pojsciem do szpitala bo inaczej nie da rady?
ogolnie planuje przesuwac szczepienia ile sie da ale czy znajde wspolpracujacego lekarza to nie wiem?:(

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Do góry