reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ksad to twoja pierwsza cc? Szybko dojdziesz do siebie nie przejmuj się. A jak się obrócił? Pośladki?

Ja po usg jestem przestraszona trochę choć ze zdjęć wyraźnie widać kto tam siedzi. No ale ten stres teraz wychodzi. Boli głowa brzuch zmęczona jestem :/

Lola powodzenia w szpitalu

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
Nie boj mala [emoji23][emoji23][emoji23]
Pipke tam widac nie ma bata ze to jadra [emoji23]
A zreszta wierz mi swiat sie nie zawala przy takiej niespodziance [emoji23][emoji23][emoji23] wiem cos o tym.[emoji6][emoji6]

Ja siedzialam teraz I klatka po klatce ogladalam filmik z 3d I chyba widze jajka u dziecia.
U ciebie to jest mega wyrazne!!! Sie nie stresuj!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Trzymam kciuki za was dziewczyny
Ja wrocilam ze szkoly rodzenia dzisiaj o masazu dzidziusia bylo ale w sumie nic ciekawego sie nie dowiedzialam procz tego, ze jak ma kolke to klasc czesto na brzuchu...

Boshe jak mi sie dzis mango chcialo zjadlam i mala teraz szaleje :D zmeczona jestem jak nie wiem a musze czekac do 22 bo lubego musze odebrac ...

thgfflw1k3inkyc3.png

Joshi świat się nie zawali jasne że nie..ale taka adrenalina na końcówce mi nie potrzebna ;) mówisz że udało ci się ujrzeć jaderka?

reklama
No kurcze jest zagadka. Po obejrzeniu filmiku muszę powiedzieć, że nie wiem...
A gdzie Eli wrzucała zdjęcie? Bo musiałam coś przegapić
Na msngrze wrzucałam. Wrzucę na wizytowy.

Po filmiku Joshi nadal nie umiem stwierdzić czy to Fabian czy Lena. Jeśli były tam jajka to ten sisiak nienaturalnie gruby w porównaniu do nich ;)

Do góry