aneta_ck
Fanka BB :)
Witam się i ja. Nie dalam rady opisac jeszcze porodu bo mała wisi cały czas na cycusiu i same rozumiecie. Wole dawac cyca niz smoka przynajmniej dopoki nie rozkreci mi sie laktacja. Teraz na chwile poszla do pielęgniarek a ja na badanie ginelilogiczne czekam. Jak bedzie dobrze wszystko to moge do domu jutro. Musze jeszcze jeden dzien zostac bo malutka jutro ma miec jeszcze jedno badanie. Takie na wyjście. No i nie bylo jeszcze kupki u niej i dlatego dałam ja do pielegniarek zeby ja obejrzaly dokladnie. Jejku jest taka malutka ze mam stracha kak ja przebieram
Joshi kciuki za wizyte. Dah znac jak tylko wyjdziesz .
Tesciowa odebrana z dworca. Mam nadzieje ze cos ugotuje chlopakom zebyb sie nie glodzili.
Synek byl na chwile nas odwiedzic i podoba mi sie siostra. Caly czas ja oglada i pokazuje co gdzie ma. Mam nadzieję ze w domu tez tak bedzie
Joshi kciuki za wizyte. Dah znac jak tylko wyjdziesz .
Tesciowa odebrana z dworca. Mam nadzieje ze cos ugotuje chlopakom zebyb sie nie glodzili.
Synek byl na chwile nas odwiedzic i podoba mi sie siostra. Caly czas ja oglada i pokazuje co gdzie ma. Mam nadzieję ze w domu tez tak bedzie