reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Aneta fajnie ze Julkowi siostra sie podoba. Moj Maks byl podobny gabarytowo jak się urodził malenstwo

Joshi jak po wizycie? Super przygotowania

anio0 na poczatku TYLKO cyc. Nie przepaja sie. No i powinien żeby się najeść opróżniać cyce "do konca" i zmisna na drugi. Bo najpierw leci "woda -picie" potem ten "wartosciowy-jedzonko"
Po 6miesuacu można dodając woda.Nam wypadnie na wakacje jak upaly będą . Ok 8miesuecy będą mialy

reklama
Dzięki, kobitki :) Bo usłyszałam ostatnio, że mi się butelki przydadzą do podawania wody, ale wtedy mnie to nie zainteresowało za bardzo ;)

Jeszcze jedna sprawa, póki pamiętam - kiedyś była tu mowa o Mr B :) i zastanawiam się czy któraś z Was miała już z tym misiem do czynienia? Czy rzeczywiście takie rozgrzewające okłady działają zbawiennie na kolki? Zamówiłam go ostatnio, bo skusiły mnie głównie jego kolory, ale w internecie ma tyle pozytywnych opinii, że aż zaczęłam wątpić czy rzeczywiście to taki bajer ;)

Edit: W Smyku na stronie internetowej są rabaty na zabawki i darmowa wysyłka jeśli się zamówi do dzisiejszego wieczora :)

Ehh słowo daję, po moich ostatnich ciążowych nocach to bezsenne noce przy noworodku - o ile nie będzie się budzić co 15 minut - mogą być pestką. Co godzinę wstaję bo boli brzuch, bo niby chce się siku a niewiele z tego wychodzi a potem przez kolejną godzinę usiłuję usnąć. W międzyczasie mała się wierci, druga kopie, jeszcze Asia dzisiaj była małym grzejniczkiem a nad ranem już myślałam że się zaczyna. Mimo wzięcia nospy co jakiś dłuższy czas miałam skurcz, co do tej pory mi się nie zdarzało. I co? I nic. Jestem nieprzytomna ale bóle przeszły. Więc myślę że jeśli będzie się budzić jak Asia - co 2-3 godziny na cyca i pieluchę to po tym co teraz przezywam nie będzie tak źle.
czuje ze chyba bardziej bede wolec wstawac tak jak piszesz do dziecka, bo wykancza mnie to wstawanie w nocy, jak nie siku to pic, jak nie pisc to jesc a jak nie zjem to okopana jestem po calosci....

myslalam, ze pojade z autem do mechanika...wyjechalam z parkingu, droga prosta a auto podskakuje...stanelam, obejrzalam kolo,opony cale, i tak jade dalej i chyba amortazytory znow nam zamarzly, po jezdzeniu przestalo az tak pukac, ale wytrzesiona za wszystkie czasy jestem :D
zjadlam paczka i jem chipsy solone :D

Anetka super ze synkowi spodobała się siostrzyczka :) to słodkie :)
Ehh taka kruszynka, ze ja tez bym sie bała przebrac. Chociaż to moje 1 dziecko więc nawet gdyby miał 5 kg to będę się bała :) jutro wizyta, ciekawe ile Franio wazy.

dziewczyny Ide dzisiaj do kina na pitbulla mam nadzieję że wytrzymam i nie urodze :)
Zdasz relacje, bo tez chcialam isc :)

Dzień dobry
Matko co za noc. Idę w kime z córką na godzinkę bo nie wytrzymam. Potem wizyta.

Miłego dnia

Anetka lubię takie wieści :* a pomyśleć że jeszcze niedawno myślałysmy jak tw twoje skurcze :)

Witam się i ja. Nie dalam rady opisac jeszcze porodu bo mała wisi cały czas na cycusiu i same rozumiecie. Wole dawac cyca niz smoka przynajmniej dopoki nie rozkreci mi sie laktacja. Teraz na chwile poszla do pielęgniarek a ja na badanie ginelilogiczne czekam. Jak bedzie dobrze wszystko to moge do domu jutro. Musze jeszcze jeden dzien zostac bo malutka jutro ma miec jeszcze jedno badanie. Takie na wyjście. No i nie bylo jeszcze kupki u niej i dlatego dałam ja do pielegniarek zeby ja obejrzaly dokladnie. Jejku jest taka malutka ze mam stracha kak ja przebieram:D :D

Joshi kciuki za wizyte. Dah znac jak tylko wyjdziesz .

Tesciowa odebrana z dworca. Mam nadzieje ze cos ugotuje chlopakom zebyb sie nie glodzili.

Synek byl na chwile nas odwiedzic i podoba mi sie siostra. Caly czas ja oglada i pokazuje co gdzie ma. Mam nadzieję ze w domu tez tak bedzie :)

czuje, ze synek w domu bedzie cudownym starszym bratem :) ale ja Ci zazdroszcze, ze masz tesciowa do pomocy!!! licze, ze moja mama zamknie choc na jeden dzen sklep i przjedzie do nas, ale bratowa obiecala, ze przyjedzie, zostawi starsza z moim bratem, wezmie mala ze soba i bedziemy se radzic :D

Ostatnia edycja:
reklama
myslalam, ze pojade z autem do mechanika...wyjechalam z parkingu, droga prosta a auto podskakuje...stanelam, obejrzalam kolo,opony cale, i tak jade dalej i chyba amortazytory znow nam zamarzly, po jezdzeniu przestalo az tak pukac, ale wytrzesiona za wszystkie czasy jestem :D
zjadlam paczka i jem chipsy solone :D
Chipsy solone o nein.... Daj [emoji1][emoji1][emoji1]

Do góry