a bierz, mmm jakie pyszeChipsy solone o nein.... Daj [emoji1][emoji1][emoji1]
reklama
elifit
Moderatorka
Dziś ta pełnia . Która rodzi? Ksad obstawiam ciebie )
majka23x
Fanka BB :)
Pozniej musze zrobic rundke po miescie i ide do gina to sobie kupie chociaz mala paczuszkea bierz, mmm jakie pysze
ja wjechalam do biedry i tak sie na mnie patrzyly,tak ladnie gadalyPozniej musze zrobic rundke po miescie i ide do gina to sobie kupie chociaz mala paczuszke
majka23x
Wiem jak staram sie nie jesc takich rzeczy w ciazy, no ale co zrobic jak czasem przycisnie ochota.... ja tez dzis paczka jadlam [emoji16] poza tym ostatnio mam faze na mandarynki, w sumie to bardzo sie z tego ciesze, bo po porodzie cytrusy nie za bardzo wskazane, jesli chce sie karmic piersiaja wjechalam do biedry i tak sie na mnie patrzyly,tak ladnie gadaly
Lola Lolitta
No właśnie peeeełnia i to największa od hohohohooooooooo.....
Zobaczymy czy szyjki puszczą a wody będą lecieć
Ja myję podłogi na kolanach, kurze scieram, bo rodzice w odwiedziny przychodzą a mama u mnie na noc zostaje....
Niby by pomóc (ona jest pomocna fakt) ale chyba chodzi jej o wyprzedaże w mieście niedaleko mnie Dzizus hak ja ją po tych galeriach dogonię???
Sprzatam bo mój ojciec to istna Małgorzata Rozenek z białą rękawiczką. Twierdzi że to jego dom i ma być zawsze błysk... A sam ma burdel u siebie w pokoju i garażu... Wstyd.
No i przyjeżdża ocenić i skrytykować remont który z mężem robiłam. Sam zawsze odwala kiche i hałę, ale do krytyki i oceniania innych to pierwszy.
Nigdy nie słyszałam by kogokolwiek na świecie pochwalił, każdy wg niego to amator i laik, a on jak krzywo pomaluje ścianę to ach i och hahahahaha!!!!
Dobrze że mam na to wyrypane ważne że nam się podoba On by lepiej nie zrobił
No i słoneczko u nas.
Ja mam doła jakiegoś, chyba hormony szaleją.
Skurczów brak, to dobrze. Może w 38 tyg się ruszy.
Bo tak patrzę że jeszcze sporo muszę posprzątać, ciągle czuję że mieszkanie nie jest gotowe.... Zawsze coś do zrobienia jest!!!!
Dobra koniec przerwy, muszę kuchnie unyc i podłogę z pyłu po raz 5 wymyc.
Buźka laseczki!!!!
:*
Ja myję podłogi na kolanach, kurze scieram, bo rodzice w odwiedziny przychodzą a mama u mnie na noc zostaje....
Niby by pomóc (ona jest pomocna fakt) ale chyba chodzi jej o wyprzedaże w mieście niedaleko mnie Dzizus hak ja ją po tych galeriach dogonię???
Sprzatam bo mój ojciec to istna Małgorzata Rozenek z białą rękawiczką. Twierdzi że to jego dom i ma być zawsze błysk... A sam ma burdel u siebie w pokoju i garażu... Wstyd.
No i przyjeżdża ocenić i skrytykować remont który z mężem robiłam. Sam zawsze odwala kiche i hałę, ale do krytyki i oceniania innych to pierwszy.
Nigdy nie słyszałam by kogokolwiek na świecie pochwalił, każdy wg niego to amator i laik, a on jak krzywo pomaluje ścianę to ach i och hahahahaha!!!!
No i słoneczko u nas.
Bo tak patrzę że jeszcze sporo muszę posprzątać, ciągle czuję że mieszkanie nie jest gotowe.... Zawsze coś do zrobienia jest!!!!
Buźka laseczki!!!!
ja odkad jestem w ciazy to jakos takie zarcie na bok poszlo i nawet jak moj kupil to zjadlam kilka sztuk i koniec a dzis tak mnie naszlo, ze masakra, a z owocow to jem duzo winogron i arbuzow, na to mam fazeWiem jak staram sie nie jesc takich rzeczy w ciazy, no ale co zrobic jak czasem przycisnie ochota.... ja tez dzis paczka jadlam [emoji16] poza tym ostatnio mam faze na mandarynki, w sumie to bardzo sie z tego ciesze, bo po porodzie cytrusy nie za bardzo wskazane, jesli chce sie karmic piersia
no to tesciowka remont robila, panele w duzym pokoju zmieniala i malowala i naprawde ma ladnie, tylko meble zmieni bo planuje i bedzie git a szwagierki facet gada, Boze jak tu brzydko, jak okropnie, jakie kolory u ona biedna sie wszystkich pyta jak pokoj wyglada, czy ladnie, bo Dareczek gada, ze brzydko..a wedlug innych jest naprawde slicznie...sa tacy ludzie i chyba tak z zazdrosci gadaja....No właśnie peeeełnia i to największa od hohohohooooooooo.....
No i słoneczko u nas.
Buźka laseczki!!!!
Wam ma sie podobac a nie Twojemu tacie!
Jadwiga orłowska
Dołączam do koszmarnych nocy. Aż musiałam odespać.
Śniło mi sie, ze sie obudziłam i czuje dziwne ruchy pod włoskami, wołam męża ze coś dziwnego sie dzieje. I wtedy urodziła sie ona . Wzięłam ja na klatkę, odkryłam pieluszka a maź poszedł szukać nożyczek. W tym czasie dorwała sie do cyca, ale jej coś niepasowalo bo aż zwymiotowała na brązowo. Pępowina szła do jej stopy a nie do brzuszka i maz za krótko obciął przy znanych palcach, naciągnął skore i spiął spinaczem do bielizny. Oj długo nie mogłam zasnąć. A pózniej sie śniło ze sie zamknęłam w sypialni z wibratorkiem. Tak mnie powykrecalo ze heja . Facet nie potrzebny do wywołania ha ha.
A teraz złe sie czuje, co chwila mnie bolą kiszki i latam z kupa i wymiotować sie chce. Żołądek boli. Nie wiem czy to wirus czy co. Trochę odespalam bo tak mi zle.
Śniło mi sie, ze sie obudziłam i czuje dziwne ruchy pod włoskami, wołam męża ze coś dziwnego sie dzieje. I wtedy urodziła sie ona . Wzięłam ja na klatkę, odkryłam pieluszka a maź poszedł szukać nożyczek. W tym czasie dorwała sie do cyca, ale jej coś niepasowalo bo aż zwymiotowała na brązowo. Pępowina szła do jej stopy a nie do brzuszka i maz za krótko obciął przy znanych palcach, naciągnął skore i spiął spinaczem do bielizny. Oj długo nie mogłam zasnąć. A pózniej sie śniło ze sie zamknęłam w sypialni z wibratorkiem. Tak mnie powykrecalo ze heja . Facet nie potrzebny do wywołania ha ha.
A teraz złe sie czuje, co chwila mnie bolą kiszki i latam z kupa i wymiotować sie chce. Żołądek boli. Nie wiem czy to wirus czy co. Trochę odespalam bo tak mi zle.
troszkę, ale kibelek obok wanny na szczęście.a duzo polecialo? bo u mnie mega duzo i temu pomyslalam, ze to wody....
mi przez ostatnia noc na stoperze wyszło 100 skurczy. A nie liczę tego co było jak w przerwach spałam.Ehh słowo daję, po moich ostatnich ciążowych nocach to bezsenne noce przy noworodku - o ile nie będzie się budzić co 15 minut - mogą być pestką. Co godzinę wstaję bo boli brzuch, bo niby chce się siku a niewiele z tego wychodzi a potem przez kolejną godzinę usiłuję usnąć. W międzyczasie mała się wierci, druga kopie, jeszcze Asia dzisiaj była małym grzejniczkiem a nad ranem już myślałam że się zaczyna. Mimo wzięcia nospy co jakiś dłuższy czas miałam skurcz, co do tej pory mi się nie zdarzało. I co? I nic. Jestem nieprzytomna ale bóle przeszły. Więc myślę że jeśli będzie się budzić jak Asia - co 2-3 godziny na cyca i pieluchę to po tym co teraz przezywam nie będzie tak źle.
tez jestem ciekawa.Dziś ta pełnia . Która rodzi? Ksad obstawiam ciebie )
reklama
hehe, ja mam tez blisko, ale u mnie polecialo na plytki i musialam sie myc ponownieDołączam do koszmarnych nocy. Aż musiałam odespać.
troszkę, ale kibelek obok wanny na szczęście.
mi przez ostatnia noc na stoperze wyszło 100 skurczy. A nie liczę tego co było jak w przerwach spałam.
tez jestem ciekawa.