reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Cały czas Was czytałam, tyle ze nie pisałam.
Iza to ładna waga, pewnie zakończą ciąże, ale to nic, bedzie dobrze.
Anetka ponoć czop z krwią zwiastuje szybki poród. Może lepiej zadzwoń do koleżanki. A synkowi podaj rownież paracetamol. Dobrze, ze zbliża się weekend.
Ksad super, ze masz szanse na SN. Zawsze jest strach. No cóż poród to wyzwanie.
Lux ty to masz z ta szwagierka. Trzymaj ja na dystans.
Dziewczyny w samochodach pora oddać stery. Klarolina tez się boje porodu i jak bedzie z bólem, niby jestem zahartowana i wiem ze bedzie znieczulenie, ale strach jest.
Ja bym wolała bez znieczulenia bo poród z przegroda lubi płatać figle, ale nie mam wyboru. Po cc jest obowiązkowo.
Dziś mam usg, ważymy mała. Ja czuje, ze to już na dniach. Byle przed niedziela nie wyszła. Mdłości mam, parcia na stolec, pełno skurczy i tak kilka dni. W niedziele kończę 37. Więcej nospy nie biorę bo i po co.

reklama
Cały czas Was czytałam, tyle ze nie pisałam.
Iza to ładna waga, pewnie zakończą ciąże, ale to nic, bedzie dobrze.
Anetka ponoć czop z krwią zwiastuje szybki poród. Może lepiej zadzwoń do koleżanki. A synkowi podaj rownież paracetamol. Dobrze, ze zbliża się weekend.
Ksad super, ze masz szanse na SN. Zawsze jest strach. No cóż poród to wyzwanie.
Lux ty to masz z ta szwagierka. Trzymaj ja na dystans.
Dziewczyny w samochodach pora oddać stery. Klarolina tez się boje porodu i jak bedzie z bólem, niby jestem zahartowana i wiem ze bedzie znieczulenie, ale strach jest.
Ja bym wolała bez znieczulenia bo poród z przegroda lubi płatać figle, ale nie mam wyboru. Po cc jest obowiązkowo.
Dziś mam usg, ważymy mała. Ja czuje, ze to już na dniach. Byle przed niedziela nie wyszła. Mdłości mam, parcia na stolec, pełno skurczy i tak kilka dni. W niedziele kończę 37. Więcej nospy nie biorę bo i po co.
no to czekamy na Niunie :D ja pewnie na samym koncu urodze i bede ostatnia grudniowka ;)

Jutro początek 38 tc. Jestem już spokojna. Teraz starania w drugą stronę - żeby nie przenosić :)

@Papilio30 co jest niezbyt mądre w wypowiedzi, że syn dostał szumisia od taty i że tata za dzieckiem tęskni? Nie zrozumiałam twojego toku myślenia :)

@Luxuorius jako pani moderator możesz uciekać z pokładu jako ostatnia ;) Dziwnie się tu zrobi jak zostanie tylko kilka mam przed porodem :) Jak już wszystkie się rozpakują założymy grupę - wymiana doświadczeń grudniowych mam.
ja wlasnie chodze taka poddenerwowana, bo nie wiem co mnie czeka-chodzi mi o to, ze jesli okulista wyda skierowanie na cc to co dalej? jade do szpitala z tym oto skierowaniem i lekarze umawiaja mnie na cc, czy jak? bo chyba tak...albo zle rozumuje
wie ktoras???

ja wlasnie chodze taka poddenerwowana, bo nie wiem co mnie czeka-chodzi mi o to, ze jesli okulista wyda skierowanie na cc to co dalej? jade do szpitala z tym oto skierowaniem i lekarze umawiaja mnie na cc, czy jak? bo chyba tak...albo zle rozumuje
wie ktoras???
Lux, nie stresuj się jeszcze. Jak dostaniesz wskazanie do cc to pokażesz w szpitalu i wyznaczą ci termin operacji. Spokojnie, po kolei...

reklama
Do góry