Biedna jesteś. Dużo siły Ci życzę.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biedna jesteś. Dużo siły Ci życzę.
Słuchaj lekarzy i własnej intuicji.Mąż poszedł dziś do pracy, powiedział dziewczynom, że mogę rodzic SN a te na niego naskoczyly, że niebezpieczne itp. I ten się przestraszył i zadzwonił do mnie, że się nie zgadza na sn bo... I zaczął wymieniać :/ i co teraz mam robić?
Patrz niżej na święte słowa LenamMąż poszedł dziś do pracy, powiedział dziewczynom, że mogę rodzic SN a te na niego naskoczyly, że niebezpieczne itp. I ten się przestraszył i zadzwonił do mnie, że się nie zgadza na sn bo... I zaczął wymieniać :/ i co teraz mam robić?
Słuchaj lekarzy i własnej intuicji.
Rób co Ci serce mówi, zwłaszcza, że lekarze nie widzą przeszkód do sn. Przecież kiedyś bliźniaki też się rodziły, a nawet nie było usg. Ty będziesz pod opieką lekarzy i w razie czego zawsze mogą zrobić cc.Mąż poszedł dziś do pracy, powiedział dziewczynom, że mogę rodzic SN a te na niego naskoczyly, że niebezpieczne itp. I ten się przestraszył i zadzwonił do mnie, że się nie zgadza na sn bo... I zaczął wymieniać :/ i co teraz mam robić?
Uwielbiam takie "koleżanki z pracy" które wiedzą lepiej od lekarzy... moja mama też takie ma, które mówiły jej,że ja to za często na usg chodzę albo że nie powinnam malować paznokci czy używać antypeespirantu [emoji1] moje zdanie jest takie, jeśli lekarze dają zielone światło a Ty chcesz sn to jest to ważniejsze niż zdanie koleżanek męża... moja teściowa urodziła blizniaki 28 lat temu sn i oboje zdrowi żyją do dzisMąż poszedł dziś do pracy, powiedział dziewczynom, że mogę rodzic SN a te na niego naskoczyly, że niebezpieczne itp. I ten się przestraszył i zadzwonił do mnie, że się nie zgadza na sn bo... I zaczął wymieniać :/ i co teraz mam robić?
Masz racje, to nie centyle, juz sobie sprawdzilam, bo mam mniej wiecej norme wszedzie, a te procenty sa dosc niskie. W takim razie nie mam pomyslu co to moze byc. Jestem teraz w skonczonym 33 tygodniu. Ciekawa jestem, bo dostalam dzis wypis ze szpitala i jest na nim wlasnie usg, ktore mialam robione w szpitalu przez mojego lekarza (ktoremu nie ufam z usg ), to tez nie przywiazuje wysokiej wagi do tych wynikow, po prostu bardzo mnie ciekawia te tajemnicze skroty, ale widze ze zadna z was nie miala doczynienia, wiec zapytam gina na poniedzialkowej wizycieMajka a ktory masz tydzien bo jestem na komorce ? 15 ÷ to raczej nie centyle.BPD sobie sprawdz na stronie parenting i w zaleznosci ktory masz tydzien wyswietli ci mniej wiecej centyl.Ja ci moge podac centyl tylko podaj mi w ktorym tyg skonczonym jestes i wymisr BPD