reklama
oj jesli bedzie mocny mroz to mnie z domu nie wypedzi nicZobaczysz jaka będzie pogoda.. temperatura. . wiatr itp bo w ciepłym grudniu można sobie darować werandowanie ale w mroźnym styczniu chyba jednak bym hartowała powoli
elifit
Moderatorka
Ej dziewczyny czy ty tańczycie sobie w ciąży? [emoji126] [emoji92]
elifit
Moderatorka
Lenam co tam kombinujesz z włosami? Pokaż się potem
No pewnie!! Raz, że stabilizuje cukier, dwa, że dzieciol w brzuchu ma zabawę, trzy, że tata patrzy i albo się cieszy albo dołącza. Mi taniec poprawia nastrójEj dziewczyny czy ty tańczycie sobie w ciąży? [emoji126] [emoji92]
@elifit - majirel na włosy dla odświeżenia zrobię zdjęcie jak będę wyględna i wrzucę pewnie na fb
yesEj dziewczyny czy ty tańczycie sobie w ciąży? [emoji126] [emoji92]
mialam te bole od rana z lewej strony i promieniowalo, ale u mnie wyszlo, ze to bylo przez zatwardzenie, az czulam te jelita jak mnie skrecaMatko kochana chyba mi pęknie macica. Czy to powinno tak bolec? Jak chodze to kazdy ruch noga mnie boli, jak sie przekrecam to samo. Czuję sie jakby mnie ktos pobił tam na dole.
mamaNadii2
Fanka BB :)
Lenam tez kupilam farbe zalozyc nic gorzej to zmyc w ciazy masakra juz czuje bol brzucha jak sie zginam przy wannie.Ja bede farbic chyba w czwartek
reklama
Chyba nie dam rady donosic ciąży do 17.11. Czuję że mi się kości w miednicy rozchodzą a tzn ze poród blisko.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom