reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Pierwsze to bedzie werandowanie a pierwszy spacer w zimie to jak bedzie mialo 2- 3 tygodnie i ja wychodzilam do - 10 jak dziecko bylo zahartowane juz i to w okolicach 12-13 kiedy najcieplej

reklama
Wam też tak gorąco? Ja popołudniami ostatnio nie mogę wytrzymać, chodzę w samej długiej koszulce, otwieram okna a przed chwilą stałam przy lodówce i tak mi fajnie było;)

Iza a ty jak liczysz ruchy ? Kazdy ruch czyli przepychanie itd... ? Co lekarz to inaczej mowi
Tak, kazdy ruch to ruch, czy mi wypcha noge, czy gmera przy pecherzu, czy sie po prostu rozpycha. Wszystko prócz czkawki.

Zwykle kręci sie przez caly dzień, ale ma dni właśnie kiedy wierci sie tak skromnie.. zwykle nie rusza sie gdy mam skurcze nie wiem czemu tak jest ale to już dawno zauważyłam.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Lenamku :* bardzo mi miło. Staram się wam służyć radą tyle ile mogę :)

Ej a powiem wam że dostałam dziś w prezencie od dwuletniej córki. . Uwaga.. kupkę na sedes jupiii... sama powiedziała że zrobi.. siadła na nakładce.. książeczka w dłoń i za chwilę woła. .. zrobiłam :D no miód na moje serce.. ahh jaka ona duża już :)

Mojeboje mnie generalnie ciepło ale to chyba od dnia zależy. Ostatnio mi było zimno i miałam podwyższoną temperature

Lenamku :* bardzo mi miło. Staram się wam służyć radą tyle ile mogę :)

Ej a powiem wam że dostałam dziś w prezencie od dwuletniej córki. . Uwaga.. kupkę na sedes jupiii... sama powiedziała że zrobi.. siadła na nakładce.. książeczka w dłoń i za chwilę woła. .. zrobiłam :D no miód na moje serce.. ahh jaka ona duża już :)

Mojeboje mnie generalnie ciepło ale to chyba od dnia zależy. Ostatnio mi było zimno i miałam podwyższoną temperature
brawo dla Zuzi!!!!

reklama
Do góry