mamaNadii2
Fanka BB :)
Pierwsze to bedzie werandowanie a pierwszy spacer w zimie to jak bedzie mialo 2- 3 tygodnie i ja wychodzilam do - 10 jak dziecko bylo zahartowane juz i to w okolicach 12-13 kiedy najcieplej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, kazdy ruch to ruch, czy mi wypcha noge, czy gmera przy pecherzu, czy sie po prostu rozpycha. Wszystko prócz czkawki.Iza a ty jak liczysz ruchy ? Kazdy ruch czyli przepychanie itd... ? Co lekarz to inaczej mowi
Mi dzis zimno :/ leze wlasnie pod kocem i mimo grubych skarpet czuje jakie mam zimne stopy [emoji23]Wam też tak gorąco? Ja popołudniami ostatnio nie mogę wytrzymać, chodzę w samej długiej koszulce, otwieram okna a przed chwilą stałam przy lodówce i tak mi fajnie było
werandowa nie zamierzam, chce od razu isc na spacer, nawet 10 minut, ale niech dziecko poczuje wozekPierwsze to bedzie werandowanie a pierwszy spacer w zimie to jak bedzie mialo 2- 3 tygodnie i ja wychodzilam do - 10 jak dziecko bylo zahartowane juz i to w okolicach 12-13 kiedy najcieplej
ja do 14-tej ie wlaczalam ogrzewania, ale potem juz musialam, bo zaczelo ciagnac z dworuMi dzis zimno :/ leze wlasnie pod kocem i mimo grubych skarpet czuje jakie mam zimne stopy [emoji23]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
brawo dla Zuzi!!!!Lenamku :* bardzo mi miło. Staram się wam służyć radą tyle ile mogę
Ej a powiem wam że dostałam dziś w prezencie od dwuletniej córki. . Uwaga.. kupkę na sedes jupiii... sama powiedziała że zrobi.. siadła na nakładce.. książeczka w dłoń i za chwilę woła. .. zrobiłam no miód na moje serce.. ahh jaka ona duża już
Mojeboje mnie generalnie ciepło ale to chyba od dnia zależy. Ostatnio mi było zimno i miałam podwyższoną temperature
Zobaczysz jaka będzie pogoda.. temperatura. . wiatr itp bo w ciepłym grudniu można sobie darować werandowanie ale w mroźnym styczniu chyba jednak bym hartowała powoliwerandowa nie zamierzam, chce od razu isc na spacer, nawet 10 minut, ale niech dziecko poczuje wozek