Dzięki dziewczyny za wsparcie :*
Antiope wczoraj rozmawialam z teściową. Troche jej sie wyjazd przesunął i przyjedzie 19/20. 19 w sobote wyhedzie to w niedziele rano bedzie. Ma troche ksiegowania jeszcze i chce to ogarnac. Z drugiej strony jesteśmy umowione ze jesli zaczne rodzic wczesniej to przyjedzie od razu. Jak by nie patrzyl to jeszcze dwa tyg równo. Nie wiem czy ja tyle wytrzymam. Chociaz z drugiej strony nie dawali nam szans ze donosze a my w 37 tyg juz
Zuza a ja sie znowu zapytam i tego osteopate. Nie wiem czy Ci on wspominal ze ta blokada na karku wplywa na wyproznienia u dzieci. Moj syn od 2 mies inaczej robi kupke. Przedtem mieliamy czesto biegunki a teraz sie juz dawno nie zdarzyło. No chyba ze sie naje kamieni i piachu w przedszkolu to wiadomo. Wiem ze u was teraz to inna sytuacja bo i wymioty i goraczka ale tak na przyszlosc. Mysle ze nie ma rady musisz go do szpitala jeszcze raz wziasc bo biedactwo sie meczy. Nam jeszcze pediatra przepisywala na biegunke takie czopiki vocumar czy jakos tak i one ladnie zatrzymuwaly. Ogolnie byly na wymioty biegunke i mdlosci. Moze maja coś w tym stylu?