reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzięki dziewczyny za wsparcie :*

Antiope wczoraj rozmawialam z teściową. Troche jej sie wyjazd przesunął i przyjedzie 19/20. 19 w sobote wyhedzie to w niedziele rano bedzie. Ma troche ksiegowania jeszcze i chce to ogarnac. Z drugiej strony jesteśmy umowione ze jesli zaczne rodzic wczesniej to przyjedzie od razu. Jak by nie patrzyl to jeszcze dwa tyg równo. Nie wiem czy ja tyle wytrzymam. Chociaz z drugiej strony nie dawali nam szans ze donosze a my w 37 tyg juz :)

Zuza a ja sie znowu zapytam i tego osteopate. Nie wiem czy Ci on wspominal ze ta blokada na karku wplywa na wyproznienia u dzieci. Moj syn od 2 mies inaczej robi kupke. Przedtem mieliamy czesto biegunki a teraz sie juz dawno nie zdarzyło. No chyba ze sie naje kamieni i piachu w przedszkolu to wiadomo. Wiem ze u was teraz to inna sytuacja bo i wymioty i goraczka ale tak na przyszlosc. Mysle ze nie ma rady musisz go do szpitala jeszcze raz wziasc bo biedactwo sie meczy. Nam jeszcze pediatra przepisywala na biegunke takie czopiki vocumar czy jakos tak i one ladnie zatrzymuwaly. Ogolnie byly na wymioty biegunke i mdlosci. Moze maja coś w tym stylu?

Aneta jak sie czujecie ?

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
A u mnie znowu jakaś biegunka. Do tego duszno bo rodzice przyjechali wiec sypialnie zamknęliśmy a okna nie otworzę bo zamarzniemy :|
No ja tez mam jakas rewelacje od kilku dni
No wybudzam sie aby posiedziec na kiblu.
Niewiem o co chodzi .
Nagle brzuch mi twardnieje boli .uczucie nagle biegunki I kuzwa trza leciec ba kibel. Wyprozniam sie ( jak to ladnie ujelam z rana zamiast napisac normalnie sr....[emoji23]) normalnie bez biegunki I wsio ustepuje. Brzuch mieknie. Bol ustepuje.

Ja juz 3 raz sie obudzilam: o polnocy, o 2 i teraz. Za kazdym razem siusiu. Plecy mnie bola i mi niewygodnie i goraco. Szkoda bo jutro moja brzuszkowa sesja a ja bede miala wory pod oczami.
Ostatnio mam wrazenie ze mam w brzuszku pilke lekarska i jak sie nie poloze albo nie stane to mnie ona przeciaza:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Dokladnie mam takie samo wrazenie.
Jak bym miala pilke lekarska w brzuchu .ciezka I twarda.
Ja wstawalam 4 razy .w tym z przerwami bez spania od 2 do 4 .NORMALKA.
I tak od prawie 2 miesiecy

Ja też nie śpię :(
A i dobrze [emoji23][emoji23][emoji23] Co sie Sama bede meczyc .
Ja tez nie spie ...
Joshi mi sie snila [emoji16] i do tego meczy mnie swiad stop mam nadzieje, ze to nie cholestaza [emoji33]

thgfflw1k3inkyc3.png
A mnie dopadlo zespol niespokojnych nogami. Wieczora mi masakra. Musze wstac po chodzic bo do glowy dostaje z nogami tak sie wierce.
Joshi chyba niedługo urodzi :D
Matko oby nie !!!!
Choc w 33 tyg urodzilam Patryka. Filipa w 35 tygodniu.
A ja zaczelam 34 teraz.
Musze jeszcze 3 tyg wytrzymac . A najlepiej do 12 grudnia jak cc zaplanowana.
Chcialabym.chociaz raz w terminie urodzic dziecko donoszone.
Snilo mi sie, ze urodzila w prywatnej klinice synka, przyszlam ich odwiedzic i sie okazalo, ze czekaja na lekarza zeby obejrzal malego
Zeby bylo smieszniej to nie byl Fabiś a Leoś wiec i Krasnal mi sie w sen wplatal [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png
Ja to umiem sie wpasowac I zablysnac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Nawet ludziom po nocach sie snie [emoji23][emoji23][emoji23]. I krasnalowi tez sie kiedys Snilam.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aneta jak sie czujecie ?

thgfflw1k3inkyc3.png
Jakby troszke lepiej. Zjadlam sniadanie i nie mam ochoty go zwrocic wiec widac poprawe. Skurczy juz nie mam. Mała jednak w brzuchu zostaje :D ale wieczor mialam przerabany nawet jak siku wstawalam to mialam wrażenie ze bede wymiotowac. I ten nacisk główki. Jak joshi mialam bol pochwy. A mala jescze czkawke miala caly czas wiec wrazenia niezapomniane :D

Wczoraj mialam takie mysli ze wolalabym sie przez parę godzin pomeczyc niz calymi dniami. Na prawdę bardziej przez te dwa dni sie umeczylam niz przy porodzie ktory byl bardzo meczacy. Na prawde od miesięcy zyje z bolem. Gdyby moja pierwsza ciaza taka byla to syn bylby jedynakiem. Niech moje maleństwo juz sie wykluje.

Dziewczyny trzymajcie kciuki. Maz wlasnie przegląda suszarki elektryczne do prania. Jupiiiii zeby tylko znowu sie nie rozmyslil:D

Do góry