reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Jakby troszke lepiej. Zjadlam sniadanie i nie mam ochoty go zwrocic wiec widac poprawe. Skurczy juz nie mam. Mała jednak w brzuchu zostaje :D ale wieczor mialam przerabany nawet jak siku wstawalam to mialam wrażenie ze bede wymiotowac. I ten nacisk główki. Jak joshi mialam bol pochwy. A mala jescze czkawke miala caly czas wiec wrazenia niezapomniane :D

Wczoraj mialam takie mysli ze wolalabym sie przez parę godzin pomeczyc niz calymi dniami. Na prawdę bardziej przez te dwa dni sie umeczylam niz przy porodzie ktory byl bardzo meczacy. Na prawde od miesięcy zyje z bolem. Gdyby moja pierwsza ciaza taka byla to syn bylby jedynakiem. Niech moje maleństwo juz sie wykluje.

Dziewczyny trzymajcie kciuki. Maz wlasnie przegląda suszarki elektryczne do prania. Jupiiiii zeby tylko znowu sie nie rozmyslil:D

mnie ciaza tez juz meczy, ale u mnie czasu a czasu, wolez zeby maly jak najdluzej siedzial :)

reklama
A juz tylko o porodzie mysle ale my w srode 38 tydz zaczynamy. Mala ma pewnie okolo 3kg wiec juz czas. A tak sie strasznie i nia boje z ta moja cukrzyca jak za dlugo w brzuszku siedzi

no mi wlasnie tez ginka mowila, ze jak mam ten cukier na granicy to lepiej zeby maly wczesniej wyszedl, no musze czekac co powie okulista i jak ona to widzi i czy wyda skierowanie na cc czy nie

Znowu nie spie.[emoji20]
Nie moge miejsca zalezc w lozku.
Madakra.
Boli mnie pipka. Cale spojenie I pachwiny I nawet bol.lapie kosci w tylku. Ale bol znosny jeszcze.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to samo....noc nieprzespana z epizodami snu :/
Szał :/
Można zdechnac
Mnie bardzej męczy ból żeber, pod piersiami :(

ale jak pomyślę że jeszcze tyko miesiąc.....
Na początku te 4tyg tak się dluzyly...

@aneta_ck dlaczego się z cukrzycą boisz o dzidzię? Ja też cukrzycowa....

Kurcze, ale mi łapy drętwieją w nocy :o Mila drewniana rączka to ja! Dobrze, że to mija jak tylko opuszczę ręce niżej. Inaczej bym oszalała.

Miłego dnia mamy.

@aneta_ck dlaczego się z cukrzycą boisz o dzidzię? Ja też cukrzycowa....

Kurcze, ale mi łapy drętwieją w nocy :o Mila drewniana rączka to ja! Dobrze, że to mija jak tylko opuszczę ręce niżej. Inaczej bym oszalała.

Miłego dnia mamy.
Wiem ze u Ciebie tez cukrzyca ale nie tak zaawansowana jak u mnie. Ja dzien zaczynam od wstrzykniecia 22 jednostek insuliny potem 12 a na koniec 6. Boje sie tych powikłań. Tyle sie naczytalam ze dzidzius moze umrzec w brzuszku ze masakra. Co rano zanim wstane czekam az zacznie sie ruszac. Ulzy mi jak wyjdzie. No i musze liczyc sie z tym ze moze mi zostac cukrzyca juz na stale. Mam nadzijee ze nie 1 typu chociaz. Juz rozmawialam z diabetologiem jak mam robic po porodzie. Po 12 tyg znowu obciazenie i zobaczymy. Ale to mniej wazne. Zeby mala zdrowa byla a ja sie pozniej jakos ogarne

reklama
Do góry