reklama
Anetko, faktycznie twoja cukrzyca i moja w parze nie idą... będzie wszystko super, finiszujesz jużWiem ze u Ciebie tez cukrzyca ale nie tak zaawansowana jak u mnie. Ja dzien zaczynam od wstrzykniecia 22 jednostek insuliny potem 12 a na koniec 6. Boje sie tych powikłań. Tyle sie naczytalam ze dzidzius moze umrzec w brzuszku ze masakra. Co rano zanim wstane czekam az zacznie sie ruszac. Ulzy mi jak wyjdzie. No i musze liczyc sie z tym ze moze mi zostac cukrzyca juz na stale. Mam nadzijee ze nie 1 typu chociaz. Juz rozmawialam z diabetologiem jak mam robic po porodzie. Po 12 tyg znowu obciazenie i zobaczymy. Ale to mniej wazne. Zeby mala zdrowa byla a ja sie pozniej jakos ogarne
creativo
Fanka BB :)
A my po drzemce najadlam sie i poszlismy z Lubym spac on po nocce w pracy a ja po swojej swedzacej nocce
Krosty mi wyskoczyly czyli cos mnie albo pogryzlo albo od skarpetek bo mialam wczoraj takie z jakimis misiami, ze w srodku niteczki byly moze mi sie powbijalo nie wiem ... Fakt ostatnio widzialam komara w sypialni
Dwie godziny spania z przebudzeniami bo Emilka co chwile sie ruszala
Joshi ja od pewnego czasu mam takie same bole przed toaleta ale nie opisywalam tego bo mi glupio bylo pytac czy to normalne [emoji23]
Krosty mi wyskoczyly czyli cos mnie albo pogryzlo albo od skarpetek bo mialam wczoraj takie z jakimis misiami, ze w srodku niteczki byly moze mi sie powbijalo nie wiem ... Fakt ostatnio widzialam komara w sypialni
Dwie godziny spania z przebudzeniami bo Emilka co chwile sie ruszala
Joshi ja od pewnego czasu mam takie same bole przed toaleta ale nie opisywalam tego bo mi glupio bylo pytac czy to normalne [emoji23]
noemi87
zazdroszcze ja napierniczam w lazience, ale juz mam koniec,na obiad mam makaron i sos serowy, nie mam sily na nic innego
A ja sobie dzisiaj robię dzień wolny od wszystkiego
elifit
Moderatorka
Hej dziewczyny
Piecze mnie skóra na wzgórku pewnie spojenie i ledwo chodzę ehhh
Dziś leniwa niedziela będzie, może potem uda mi się poprasować
Trzymajcie się dziewczyny e dwupakach
Piecze mnie skóra na wzgórku pewnie spojenie i ledwo chodzę ehhh
Dziś leniwa niedziela będzie, może potem uda mi się poprasować
Trzymajcie się dziewczyny e dwupakach
elifit
Moderatorka
Dziewczyny chyba nie pamiętacie już jak pisałam o mojej biegunce. Przecież to jest całkowicie normalny objaw obniżania się brzucha. Nagły nacisk główki na jelita powoduje potrzebę pojscia do toalety. Tymbardziej jeśli macie zaparcie to masy kałowe przeszkadzają główce się ułożyć. Ja obecnie zmagam się z zaparciem i bólami miednicowo spojeniowymi .. Mała się wwierca w kanał pewnie.
Z jednej strony chciałabym już poród a z drugiej jeszcze nie jestem jeszcze psychicznie gotowa.
Z jednej strony chciałabym już poród a z drugiej jeszcze nie jestem jeszcze psychicznie gotowa.
Tuiles
Noooo nadrobiłam Was z ostatnich 4 dni. Miałam tyle roboty, że zwyczajnie nie starczało czasu, żeby na bieząco czytać. W pt ostatni dzień w pracy, więc wszystko trzeba było pozapinać na ost guzik. I faktycznie wyszedł guzik, bo wszystkiego zrobić się oczywiście nie udało. Sobota więc mocno pracująca. Dzisiaj jeszcze segregatory do przerobienia mnie straszą. Ale to już w domku... może jutro... może pojutrze...
Dobrze, że wszytskie jesteśmy jeszcze w dwupakach (i jedna z nas w trzypaku). Oby tak dalej, przynajmniej przez następne 2 tyg!
Troszkę zaczęłam się zastanawiać czytając Wasze posty, czy coś ze mną cholercia nie jest nie tak. Bo mnie nic nie boli, nic nie strzyka, nic nie leci. Spać śpię poza 3 wycieczkami na siku.
PS. Antiope: w szpitalu gdzie rodzimy robią sami lewatywę. Oczywiście jak się nie zgodzisz to nie, ale raczej namawiają.
Lenam: nie wiem czy uda Ci się od razu złoić koleżankę w squasha (nawiasem mówiąc genialny sport), bo ponoć przy karmieniu nie zaleca się mocnych ćwiczeń. Ja już tęsknię za biegówkami i nie moge się doczekac, kiedy przynajmniej w babcinym tempie sobie pośmigam na nartkach. A później wypiję grzane piwko!!!!! Mmmmhmmmmmmm.
Miłego dnia dziewczyny!!!!
Dobrze, że wszytskie jesteśmy jeszcze w dwupakach (i jedna z nas w trzypaku). Oby tak dalej, przynajmniej przez następne 2 tyg!
Troszkę zaczęłam się zastanawiać czytając Wasze posty, czy coś ze mną cholercia nie jest nie tak. Bo mnie nic nie boli, nic nie strzyka, nic nie leci. Spać śpię poza 3 wycieczkami na siku.
PS. Antiope: w szpitalu gdzie rodzimy robią sami lewatywę. Oczywiście jak się nie zgodzisz to nie, ale raczej namawiają.
Lenam: nie wiem czy uda Ci się od razu złoić koleżankę w squasha (nawiasem mówiąc genialny sport), bo ponoć przy karmieniu nie zaleca się mocnych ćwiczeń. Ja już tęsknię za biegówkami i nie moge się doczekac, kiedy przynajmniej w babcinym tempie sobie pośmigam na nartkach. A później wypiję grzane piwko!!!!! Mmmmhmmmmmmm.
Miłego dnia dziewczyny!!!!
16 dni omg !!! Toz to juz tuz tuz.16 dni do cc...
Jaś miał 2700g półtora tygodnia temu.
Aneta o jakie suszarki chodzi? Pokażesz?
Przysnelam jeszcze nad ranem i teraz czuje sie bez sensu
U nas o ile data 12 grudzien sie nie zmieni to 36 dni. A ja juz osrana na maxa [emoji32][emoji32][emoji32]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej hej, my od wczoraj jesteśmy u moich rodzicow... przyjechal tez moj brat i razem z moim mezem troszke sobie wypili, moj tata był przerazony faktem ze gdyby akcja się zaczela to on musialby mnie zawiezc do szpitala. ah ten mój tata, chodzi i wszystkim sasiadom się chwali ze bedzie mial wnuka Frania.
A my z Franiem wlasnie odpoczywamy....
Kurcze w 2.5 tyg przytylam prawie poltora kg a naprawde uwazam teraz co jem. Brzuch rośnie w zastraszającym tempie niedługo będę się turlac
A my z Franiem wlasnie odpoczywamy....
Kurcze w 2.5 tyg przytylam prawie poltora kg a naprawde uwazam teraz co jem. Brzuch rośnie w zastraszającym tempie niedługo będę się turlac
reklama
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja sie za to nie czailam [emoji23][emoji23][emoji23]
WIESNIARA ZA MNIE [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
No to dobrze ze ktos tez tak ma [emoji6] czyli to raczej normalne.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom