mamaNadii2
Fanka BB :)
Lenam- 14 listopada najpiekniejsza data wtedy Nadie urodzilam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja Filipka [emoji7][emoji7][emoji7]Lenam- 14 listopada najpiekniejsza data wtedy Nadie urodzilam.
U nas prezentem na Mikolaja jest Zosia bo taki ma termin rozpakowania Ja mojemu mezowi kupuje na rozne okazje te same rzeczy: portfel (niszczy 1 na rok, polecam samsonite sa na prawde przemyslane), perfumy (od lat ten sam tradycyjny Hugo Boss), spinki do koszul (gubi 1 na kazdym weselu wiec mamy kolekcje pojedynczych, ostatnio dostal spinki zarowki jak na elektektryka przystalo). U nas tez zawsze sprawdza sie prezent typu dobra koszula (on codziennie nosi koszule) albo dobrej jakosci pokserki.....
Dziewczyny nie mam pojęcia co kupić mojemu D na Mikołaja. Macie jakieś pomysły? Potem jeszcze trzeba będzie kupić coś na aniołka i to nie tylko D, a to będzie prawdopodobnie jeszcze trudniejsze, bo Baltazar będzie już na świecie, więc nawet ciężko wyjść na jakieś zakupy...
Ja juz 3 raz sie obudzilam: o polnocy, o 2 i teraz. Za kazdym razem siusiu. Plecy mnie bola i mi niewygodnie i goraco. Szkoda bo jutro moja brzuszkowa sesja a ja bede miala wory pod oczami.Znowu nie spie.[emoji20]
Nie moge miejsca zalezc w lozku.
Madakra.
Boli mnie pipka. Cale spojenie I pachwiny I nawet bol.lapie kosci w tylku. Ale bol znosny jeszcze.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Snilo mi sie, ze urodzila w prywatnej klinice synka, przyszlam ich odwiedzic i sie okazalo, ze czekaja na lekarza zeby obejrzal malegoJoshi chyba niedługo urodzi