reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie :*

Antiope wczoraj rozmawialam z teściową. Troche jej sie wyjazd przesunął i przyjedzie 19/20. 19 w sobote wyhedzie to w niedziele rano bedzie. Ma troche ksiegowania jeszcze i chce to ogarnac. Z drugiej strony jesteśmy umowione ze jesli zaczne rodzic wczesniej to przyjedzie od razu. Jak by nie patrzyl to jeszcze dwa tyg równo. Nie wiem czy ja tyle wytrzymam. Chociaz z drugiej strony nie dawali nam szans ze donosze a my w 37 tyg juz :)

Zuza a ja sie znowu zapytam i tego osteopate. Nie wiem czy Ci on wspominal ze ta blokada na karku wplywa na wyproznienia u dzieci. Moj syn od 2 mies inaczej robi kupke. Przedtem mieliamy czesto biegunki a teraz sie juz dawno nie zdarzyło. No chyba ze sie naje kamieni i piachu w przedszkolu to wiadomo. Wiem ze u was teraz to inna sytuacja bo i wymioty i goraczka ale tak na przyszlosc. Mysle ze nie ma rady musisz go do szpitala jeszcze raz wziasc bo biedactwo sie meczy. Nam jeszcze pediatra przepisywala na biegunke takie czopiki vocumar czy jakos tak i one ladnie zatrzymuwaly. Ogolnie byly na wymioty biegunke i mdlosci. Moze maja coś w tym stylu?

Znowu nie spie.[emoji20]
Nie moge miejsca zalezc w lozku.
Madakra.
Boli mnie pipka. Cale spojenie I pachwiny I nawet bol.lapie kosci w tylku. Ale bol znosny jeszcze.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A u mnie znowu jakaś biegunka. Do tego duszno bo rodzice przyjechali wiec sypialnie zamknęliśmy a okna nie otworzę bo zamarzniemy :|

....
Dziewczyny nie mam pojęcia co kupić mojemu D na Mikołaja. Macie jakieś pomysły? Potem jeszcze trzeba będzie kupić coś na aniołka i to nie tylko D, a to będzie prawdopodobnie jeszcze trudniejsze, bo Baltazar będzie już na świecie, więc nawet ciężko wyjść na jakieś zakupy...
U nas prezentem na Mikolaja jest Zosia bo taki ma termin rozpakowania:) Ja mojemu mezowi kupuje na rozne okazje te same rzeczy: portfel (niszczy 1 na rok, polecam samsonite sa na prawde przemyslane), perfumy (od lat ten sam tradycyjny Hugo Boss), spinki do koszul (gubi 1 na kazdym weselu wiec mamy kolekcje pojedynczych, ostatnio dostal spinki zarowki jak na elektektryka przystalo). U nas tez zawsze sprawdza sie prezent typu dobra koszula (on codziennie nosi koszule) albo dobrej jakosci pokserki.
Moj maz lubi praktyczne prezenty. W nagode za to on kupuje mi niepraktyczna bizuterie, perfumy a nawet raz dostalam wymazona torebke MK (zakurzona stoi w szafie).
PS. moze bilety na nowego Pitbulla (premiera 11.11 wiec tuz po Mikolaju?)
PS2. Na swieta mozesz z internetu cos zamowic! W zasadzie kazda z wymienionych przeze mnie propozycji:)
Znowu nie spie.[emoji20]
Nie moge miejsca zalezc w lozku.
Madakra.
Boli mnie pipka. Cale spojenie I pachwiny I nawet bol.lapie kosci w tylku. Ale bol znosny jeszcze.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz 3 raz sie obudzilam: o polnocy, o 2 i teraz. Za kazdym razem siusiu. Plecy mnie bola i mi niewygodnie i goraco. Szkoda bo jutro moja brzuszkowa sesja a ja bede miala wory pod oczami.
Ostatnio mam wrazenie ze mam w brzuszku pilke lekarska i jak sie nie poloze albo nie stane to mnie ona przeciaza:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Ja tez nie spie ...
Joshi mi sie snila [emoji16] i do tego meczy mnie swiad stop mam nadzieje, ze to nie cholestaza [emoji33]

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Do góry