reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry

Za dużo wątków żeby wszystko spamietac

Waga.. start 60 teraz 73. Standardowo jak na mnie co mnie cieszy. Po trzech msc kp wrócę do swojego 60.

Siara jeśli jest to Zuza zjada.

Ksad na ip jedz.

Iza rzeczywiście nie pisała. A miała te skurcze oby nadal w dwupaku.

Aneta niezła jazda z kontem.

Spojenie miednica pachwiny mi zelżało. A pamiętacie jak narzekałam?
Anio0 jak boli nawet gdy leżysz z poduszka między nogami i nie przestaje to warto zrobić usg spojenia. Możesz też wybadac sobie sama czy na wzgorku po srodku nie masz zbyt dużej przerwy

reklama
Jadwiga no wlasnie dostalam te na dziecko tylko ze mimo wplywow wszsytkich jeszcze jest za duzo.

Lux wlasnie nasz bank jest bardzo porzadny. Wszystko w nim mamy. Duzy kredet konto z debetem na dużą kwote j kartę kredytową. Zero problemów. Bardzo mila obsluga na prawde zadowoleni bylismy. No wiecie ktos by mogl powiedziec co sie czepiasz korzystaj ze masz wiecej ale to dla mnie tak nie dziala. Jelsi wiem ze nie jest to nasz wplyw i nie powinno go byc to znaczy ze bede musiała go oddac wczesniej czy później a jak wykorzystam taka kwotę to skad potem ja wziąść. Dlatego musze isc z mezem do banku. Mamy wspólne konto wiec lepiej zebym tez byla. Dam wam znac wieczorem co wymyslili.

Właśnie siedzę u diabetolga i czekam na recepte na paski. Umowilam sie juz na nastepny termin na 14.11 i to juz bedzie ostatni.

Martwię sie o Ize. Ciekawe co u niej. Jak nas czytasz to napisz co i jak u Ciebie:)

Do góry