majka23x
Fanka BB :)
Widze, ze nie tylko ja nie lubie swojego ginaona jest specyficzna wiec wiesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widze, ze nie tylko ja nie lubie swojego ginaona jest specyficzna wiec wiesz
nie ze pipy nie lubie, ale jest dziwna, sama ciaze super prowadzi, bardzo dokladne usg zawsze robi i dlugie to usg jeest, wszystko mierzy za kazdym razemWidze, ze nie tylko ja nie lubie swojego gina
czekamy na wiesci z wizytyDzień dobry mamy, pogoda słaba, ale czas na spacer i spotkanie przy kawie i ciastku z przyjaciółką O 16.00 spotkanie z położną, a 19.40 gin. Pierwsza wizyta u nowej doktor Mam nadzieję, że mnie oczaruje, a nie rozczaruje Miłego popołudnia.
kurcze bo ja sie martwie juz na zapas@Luxuorius ciesz się, że nie tyjesz! Ważne, że maluch rozwija się prawidłowo. Ja, aż się boje dziś na wagę wchodzić. Przytyłam pewnie ok 15kg, dobrze, że 37 się zaczyna.