reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Kurcze dziewczyny coraz bardziej się boję o to swoje kp. Bardzo mi na Tym zalezy a mi cycki nie urosły nic a nic, siary nie Mam ani kropli. Boję się ze cos bedzie nie tak. Możliwe że do porodu nic się nie bedzie dzialo a będę miała normalnie pokarm? Jakoś mnie dręczy ten temat
Ja w pierwszej ciazy mialam siare tylko przy ucisku i bolalo bardzo. A jak urodzilam to mala zaraz jadla i mialam mnostwo pokarmu ;) nie martw sie bo to szkodzi !!

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zaaaazdroszczę!! Ja chyba środkowy palec cukrzycy pokazuję, igram z ogniem. Miesiące wyrzeczeń mnie złamały. Jem i się ruszam, żeby cukry rozgonić.
ja musze tez pilnowac tych cukrow i jutro jedziemy na urodziny corki szwagierki i torta se zjem choc kawalek, a tak my se czekolade zjadla ehh lub duzzzaaaa porcje lodow a nie moge, bo jednak ten cukier mam na granicy, choc czesto jest niski, ale lekarka caly czas mnie straszy, ze mam uwazac z dieta

ja musze tez pilnowac tych cukrow i jutro jedziemy na urodziny corki szwagierki i torta se zjem choc kawalek, a tak my se czekolade zjadla ehh lub duzzzaaaa porcje lodow a nie moge, bo jednak ten cukier mam na granicy, choc czesto jest niski, ale lekarka caly czas mnie straszy, ze mam uwazac z dieta
Lux, ja dziś budyń i lody :/, ale trzymam się w normach. Muzyka i taniec pomagają rozgonić cukry.

Mierzysz cukry?

Ostatnia edycja:
Elifit jesteś w ciąży????? Gratulacje kochana!!! To kiedy rozwiązanie? Pod koniec czerwca???? :D

A tak na serio to uważaj, bo to też są objawy zbliżającego się porodu lub.... Jakiś rotawirus się przyplątał....
Dziękuję Dziękuję [emoji14]
Właśnie kurcze wiem że oczyszczanie się przed porodem ale mam nadzieję że jeszcze z kilka tyg mi zostało

Ja bym napisała tak jak Lena radziła :) ale coś napewno bym napisała

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisaliśmy w koncu tak:

Bardzo nas cieszy wasze szczęście i wyobrażamy sobie że chcecie uwiecznić każdą minutę życia waszego synka ale może warto jednak założyć mu album ze zdjęciami i je tam wklejać [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

a u mnie brak apetytu

U mnie tez apetyt zerowy... zmuszam sie do jedzenia...

A najlepsze jest to, ze kupiłam kilka dni temu cala torbę cukierków na halloween dla dzieciaków i ani jednego nie jestem w stanie tknąć... koleżanka przywiozła mi pudełko ptasiego mleczka milki i tez nie moge patrzeć na nie [emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry