LisiaMama
Fanka BB :)
Ps. Lisia na messengerze da się wyłączyć opcję zdjęć od kontaktów
Oooo! To byłaby chyba najlepsza opcja! Poszukam!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ps. Lisia na messengerze da się wyłączyć opcję zdjęć od kontaktów
jesli uwazacie, ze tamta tresc bylaby za ostra to moze napisz mu, ze cos te fotki nie chca sie otwierac na tel, jakis blad wystepuje itp, no nie wiem jak go zniechecicMy wlasnie tez nie rozumiemy dlatego nie wiemy jak zareagować [emoji53]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze dziewczyny coraz bardziej się boję o to swoje kp. Bardzo mi na Tym zalezy a mi cycki nie urosły nic a nic, siary nie Mam ani kropli. Boję się ze cos bedzie nie tak. Możliwe że do porodu nic się nie bedzie dzialo a będę miała normalnie pokarm? Jakoś mnie dręczy ten temat
moje urosly, ale siary brak, ale uwaga mam kreske na brzuchu!!!Kurcze dziewczyny coraz bardziej się boję o to swoje kp. Bardzo mi na Tym zalezy a mi cycki nie urosły nic a nic, siary nie Mam ani kropli. Boję się ze cos bedzie nie tak. Możliwe że do porodu nic się nie bedzie dzialo a będę miała normalnie pokarm? Jakoś mnie dręczy ten temat
a u mnie brak apetytu@klarolina jeszcze będziemy stękały, że piersi pełne i ciężkie jak melony. Spokojnie. Natura się nie myli, inaczej nie przetrwalibyśmy
@elifit w ciąży mówisz? gratulacje!
Tak poważnie - dbaj o siebie.
Zamieniam się w odkurzacz z tym jedzeniem
Zaaaazdroszczę!! Ja chyba środkowy palec cukrzycy pokazuję, igram z ogniem. Miesiące wyrzeczeń mnie złamały. Jem i się ruszam, żeby cukry rozgonić.a u mnie brak apetytu