@LisiaMama ja bym chyba jednym krótkim zdaniem go potraktowała. "cieszymy się waszym szczęściem, ale prośba nie zasypujcie nas intymnymi zdjęciami i komunikatami."
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Mysle ze jak nie bedzie reagowac, to niedlugo zapał mu przejdzieMy wlasnie tez nie rozumiemy dlatego nie wiemy jak zareagować [emoji53]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Lola Lolitta
Fanka BB :)
Ja byłam 9 kg na plusie, w dniu porodu spadlo 7 kgJak leniwie i cicho tutaj dziś Mamy, które rodziły - pytanie - tak z ciekawości, ile kg. może spaść po porodzie? Ja mam dziś 12na plusie .
Lola wow!! ja dociągnę pewnie do 15kg. Wciągam tyle jedzenia, że przerażenie mnie ogarnia.Ja byłam 9 kg na plusie, w dniu porodu spadlo 7 kg
elifit
Moderatorka
Ja dziś cały dzień mdłości i teraz biegunka. Chyba jestem w ciąży..
Probiotyk zaczynam łykać.
@LisiaMama zawsze możesz pokonać go jego własną bronią zacząć mu wysyłać po 20 zdjęć dziennie pt: " patrzcie jaką ładną czapeczkę kupiłam"
Swoją drogą- ciekawe czy jego żona jest świadoma tej komunikacyjnej obsesji...
Swoją drogą- ciekawe czy jego żona jest świadoma tej komunikacyjnej obsesji...
elifit
Moderatorka
Lisia może inaczej
"Bardzo mnie cieszy wasze szczęście i wyobrażam sobie że chcecie uwiecznić każdą minutę waszego synka ale może.... (i tu napisz o tej intymności)
"Bardzo mnie cieszy wasze szczęście i wyobrażam sobie że chcecie uwiecznić każdą minutę waszego synka ale może.... (i tu napisz o tej intymności)
Lola Lolitta
No ale kochana to przy pierwszym dziecku było i też dieta cukrzycowa, tyle że mialam kilka kg nadwagi, nie byłam aż tak szczupła jak ty, więc wiesz to tak normalnie przytylamLola wow!! ja dociągnę pewnie do 15kg. Wciągam tyle jedzenia, że przerażenie mnie ogarnia.
Teraz zaczynałam z większą wagą i przytylam 11,5kg. Ale od kilku dni się nie ważne więc w poniedziałek zobaczymy.
Ty jesteś szczupła i zleci Ci szybko
elifit
Moderatorka
Ps. Lisia na messengerze da się wyłączyć opcję zdjęć od kontaktów
reklama
Lola Lolitta
Elifit jesteś w ciąży????? Gratulacje kochana!!! To kiedy rozwiązanie? Pod koniec czerwca????Ja dziś cały dzień mdłości i teraz biegunka. Chyba jestem w ciąży..
A tak na serio to uważaj, bo to też są objawy zbliżającego się porodu lub.... Jakiś rotawirus się przyplątał....