Antiope
Fanka BB :)
Życzę Ci, żeby Ci Zosia pozwoliła odespać w dzień, bo to raczej będzie niewykonalne, jeśli będziesz miała malucha, który śpi ciurkiem najwyżej 15 minut...rozne rzeczy czulam!)) przez pierwsze 4 miesiace czulam jakbym "tam" ciagle miala pelno. i czulam jakby mi sie nie wchlanialo nawet polowa... teraz jakos mi szybciej sie wchlania ale doszly mi inne leki dopochwowo wiec moze juz nie zwracam uwagi? ogolnie marze zeby juz nic tam nie pchac!
nie spie i ja! od 4 jak zwykle. moja "godzina duchow"... podobno organizm w ciazy budzi sie sam o tej porze co potem dziecko? no to w takim razie Zofa bedzie sniadala o 4 rano!
Jakos mnie nie przerazaja te bezsenne noce bo podobno przy jednym dziecku mozna w dzien odespac razem z nim?)) planuje rok urlopu to sie nie stresuje... gorzej sie martwie o meza. on ma slaby sen i czuje ze Zosia i ja bedziemy go wybudzac podczas karmienia a on urlopu nie planuje... mam nadzieje ze mi nie ucieknie na kanpe
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Apetyt mi się wręcz zmniejszyłDobry dzień witam się spod gabinetu, za chwilę wchodzę na usg.
Od wczoraj mam wilczy apetyt. Mogę jeść i jeść. Też zrobił się z Was taki odkurzacz na ostatniej prostej?
Miłego dnia wszystkim
Współczuję poplamionej kanapy. Mój synek grzeczny, ale czuję, że w młodszego to będzie niezły ancymon.Hehe zdążyłam napisac Wam ze nie moge syna zostawic na 5 min samego i poszlam doprawic zupe. Jak wrocilam do salonu cala herbata byla juz ba kanapie. Bral do buzi po pare lykow i wyplowal. Taaaa bedzie miala ladny kolor jak wyschnie na pewno
Lux ja tak mam jak na siku wstaje. Potem 2 albo 3 godz nie moje. Tylko ja gapie sie na komórkę.
Jak mi sie spac cholernie chce dzis. Ta pogoda mnie wykonczy. Mam niskie cisnienie i jak leje to jestem nie do zycia. No i 10 stopni to lodowa a ja sie w zadna ciepła kurtke nie mieszcze cholera.
Kindzia witaj w klubie. Ja tez 14 na plusie ehhh co zrobic. Po porodzie zrzucimy.
Współczuję. U mnie zgagi brak odkąd całkiem przestałam jeść słodkie.Witam się. Nie nadrobie na razie co piszecie. Od mojej super zgagi zaczęłam ostatnio wymiotować i mam dość już sama zgaga była męcząca a teraz to koszmar jakiś... Bierze mnie najbardziej w nocy i wieczorami.
Miłego dnia!
A ile to jest przesada z rennie? Bo jak miałam zgagę, to mi się zdarzało, że dwie tabletki wyssałam przez jedno popołudnie. Bałam się więcej, bo właśnie nie mam pojęcia ile można.Mi pomagają migdały i renie. Tyle że trzeba uważać z tym renie i nie przesadzać. U mnie na szczęście zgaga nie pojawia się aż tak czesto
Gdybym nie miała po starszym, to bym nie kupowała.Kobity, zaopatrujecie się w laktator przed porodem? Położna mnie dziś nastraszyła nawałem pokarmu, a i pamiętam zwierzenia psiapsióły jak jej mąż z jednego cycka odciągał mleko, a mama z drugiego, bo tak ją wzięło nagle i musieli laktatora szukać po nocy na gwałt
Dokładnie to samo zrobiłam. Kupiłam używany i zostawiłam mechanizm z silniczkiem i kable, a resztę, która ma bezpośredni kontakt z mlekiem, lub piersią kupiłam nowe. Zresztą różne są rozmiary tych nakładek na pierś i trzeba dobrać właściwy, bo inaczej może źle zasysać.Ja elementy wyparzylam, a takiej okazji nie mogłam przegapić. Medela jest elektryczna na baterie,można je ładować.
Na początek 20. Najwyżej się potem dokupi. I faktycznie używa się ich do wszystkiegoA! Jeszcze jedna sprawa... doświadczone mamuśki kochane, ile pieluszek tetrowych macie? Jak Wam się sprawdziły z poprzednimi dzieciaczkami? Do czego ich używałyście?
Kciuki zaciśnięte.Aaa dziewczyny zapomnialabym... Już nie raz pokazalyscie że macie moc. Trzymajcie proszę jutro kciuki za mojego meza, ma obrone. Biedny, bardzo się stresuje bo w komisji będzie ten patafian u którego ostatnio zdawal egzamin.
Oj ja tak mam w każdej ciąży od samego początku.ja mam faze na zolty ser, a nie moglam go jesc ostatnio