reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziewczyny chwałę się :
Dziś cynowa rocznica naszego ślubu.
Podsumowując:
10 lat razem,
Dwoje dzieci na świecie,
Dwoje w drodze,
Tysiące przejechanych wspólnie kilometrów na rowerze,
Miliony wspaniałych wspomnień i bardzo mało tych złych.
Kolejne trudne wyzwania przed nami :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystkiego najlepszego. Super niespodziankę wam los zesłał na rocznice

reklama

Koncert symfoniczny: Krenz, Busoni, Borne, Elgar. Prawdę mówiąc znam z tych 4 tylko Bornea. Ale co tam, liźniemy troszkę kultury :)

Dziewczyny chwałę się :
Podsumowując:
10 lat razem,
Dwoje dzieci na świecie,
Dwoje w drodze,

Wszystkiego najlepszego! Kolejnych tak szczęśliwych lat razem! Teraz w 6tkę :p

Dziewczyny chwałę się :
Podsumowując:
10 lat razem,
Dwoje dzieci na świecie,
Dwoje w drodze,

Serdeczne gratulacje!
Kolejnych 10 lat razem :)
Dużo radości z dzieci i jeszcze więcej wspólnych pięknych chwil w życiu :)

Elifit zdrowia życzę, zatkane zatoki to nic fajnego...

Karolinka kciuki zaciśnięte.

U nas na zachodzie miała być piękna pogoda, tymczasem chmury i ponurooooo...

Mojeboje matkoooo wiem o czym mówisz... Też bym zgniła w łóżku przez kilka dni opatulona kołdrą. Tylko ktoś musi chatę przygotować a mój syn poleżeć nie da....

Dzisiaj wracam do siebie, łóżeczko trzeba podnieść, pranie wstawić, firany popracować.
Muszę nowego Rogala kupić bo ten ma 2,5 roku, zniewolony i już szary mimo prania....
Kasę z ZUS dostanę 28 października. Podzielili mi tymczasem wypłatę z jednego wniosku na dwie tury.
Może nawet lepiej.
Myślałam że przyjdzie ostatnia paczka pampersów z rozkiem ale chyba rodzice jutro odbiorą.

Aaaaaaa i jutro mam odbiór dyplomu że studiów podyplomowych. Oby mój dyplom był bo zaczęli mi problemy robić ehhhh....
Wszystkie jedziemy w ciemno. Nie znoszę tej uczelni...

Dzisiaj gotuje pomidorowej, rodzice pojechali na grzyby, ja bym nie dała rady więc z synem zostalam

Elifit zdrowia życzę, zatkane zatoki to nic fajnego...

Karolinka kciuki zaciśnięte.

U nas na zachodzie miała być piękna pogoda, tymczasem chmury i ponurooooo...

Mojeboje matkoooo wiem o czym mówisz... Też bym zgniła w łóżku przez kilka dni opatulona kołdrą. Tylko ktoś musi chatę przygotować a mój syn poleżeć nie da....

Dzisiaj wracam do siebie, łóżeczko trzeba podnieść, pranie wstawić, firany popracować.
Muszę nowego Rogala kupić bo ten ma 2,5 roku, zniewolony i już szary mimo prania....
Kasę z ZUS dostanę 28 października. Podzielili mi tymczasem wypłatę z jednego wniosku na dwie tury.
Może nawet lepiej.
Myślałam że przyjdzie ostatnia paczka pampersów z rozkiem ale chyba rodzice jutro odbiorą.

Aaaaaaa i jutro mam odbiór dyplomu że studiów podyplomowych. Oby mój dyplom był bo zaczęli mi problemy robić ehhhh....
Wszystkie jedziemy w ciemno. Nie znoszę tej uczelni...

Dzisiaj gotuje pomidorowej, rodzice pojechali na grzyby, ja bym nie dała rady więc z synem zostalam
ja mam dostac 27 pazdziernika kase, ale jakie jaja, musialam im dostarczyc kopie karty ciazy, bo nie wiedzieli na jakim etapie ciazy jestem i ile dni chorobowego bede lacznie miec, bo wedlug nich nie moge przekroczyc na umowie 182 dni chorobowego, bo w takim przypadku dadza mi kase za l4 dopiero po urodzeniu...oni sa chorzy, to jakas masakra...uroki umowy zlecenia

Dziewczyny chwałę się :
Podsumowując:
10 lat razem,
Dwoje dzieci na świecie,
Dwoje w drodze,

wszystkiego najlepszego, fajne podsumowanie :)

Witam się i ja z rana. Samopoczucie od kilku dni u mnie do bani (mam tylko nadzieję , że to nie zapowiedź znów jakichś problemów ), synek daje w kość , przeplakal pół nocy , bo go brzuszek bolał, a teraz marudny jaknie wiem . I tak w sumie od 3 nie śpi, bo co się pplozylam to był krzyk i o 5 już wstałam z moim M. jak do pracy wstawał.

reklama
ja mam dostac 27 pazdziernika kase, ale jakie jaja, musialam im dostarczyc kopie karty ciazy, bo nie wiedzieli na jakim etapie ciazy jestem i ile dni chorobowego bede lacznie miec, bo wedlug nich nie moge przekroczyc na umowie 182 dni chorobowego, bo w takim przypadku dadza mi kase za l4 dopiero po urodzeniu...oni sa chorzy, to jakas masakra...uroki umowy zlecenia
Też tak miałam, tyle że mój lekarz te kartę przekazuje... I zapomniał. Z tego względu miałam pierwsza kontrolę z ZUS by sprawdzić czy jestem rzeczywiście e ciąży....

Do góry