reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziewczyny chwałę się :
Dziś cynowa rocznica naszego ślubu.
Podsumowując:
10 lat razem,
Dwoje dzieci na świecie,
Dwoje w drodze,
Tysiące przejechanych wspólnie kilometrów na rowerze,
Miliony wspaniałych wspomnień i bardzo mało tych złych.
Kolejne trudne wyzwania przed nami :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystkiego najlepszego. Super niespodziankę wam los zesłał na rocznice

reklama

Koncert symfoniczny: Krenz, Busoni, Borne, Elgar. Prawdę mówiąc znam z tych 4 tylko Bornea. Ale co tam, liźniemy troszkę kultury :)

Dziewczyny chwałę się :
Podsumowując:
10 lat razem,
Dwoje dzieci na świecie,
Dwoje w drodze,

Wszystkiego najlepszego! Kolejnych tak szczęśliwych lat razem! Teraz w 6tkę :p

Dziewczyny chwałę się :
Podsumowując:
10 lat razem,
Dwoje dzieci na świecie,
Dwoje w drodze,

Serdeczne gratulacje!
Kolejnych 10 lat razem :)
Dużo radości z dzieci i jeszcze więcej wspólnych pięknych chwil w życiu :)

Elifit zdrowia życzę, zatkane zatoki to nic fajnego...

Karolinka kciuki zaciśnięte.

U nas na zachodzie miała być piękna pogoda, tymczasem chmury i ponurooooo...

Mojeboje matkoooo wiem o czym mówisz... Też bym zgniła w łóżku przez kilka dni opatulona kołdrą. Tylko ktoś musi chatę przygotować a mój syn poleżeć nie da....

Dzisiaj wracam do siebie, łóżeczko trzeba podnieść, pranie wstawić, firany popracować.
Muszę nowego Rogala kupić bo ten ma 2,5 roku, zniewolony i już szary mimo prania....
Kasę z ZUS dostanę 28 października. Podzielili mi tymczasem wypłatę z jednego wniosku na dwie tury.
Może nawet lepiej.
Myślałam że przyjdzie ostatnia paczka pampersów z rozkiem ale chyba rodzice jutro odbiorą.

Aaaaaaa i jutro mam odbiór dyplomu że studiów podyplomowych. Oby mój dyplom był bo zaczęli mi problemy robić ehhhh....
Wszystkie jedziemy w ciemno. Nie znoszę tej uczelni...

Dzisiaj gotuje pomidorowej, rodzice pojechali na grzyby, ja bym nie dała rady więc z synem zostalam

Elifit zdrowia życzę, zatkane zatoki to nic fajnego...

Karolinka kciuki zaciśnięte.

U nas na zachodzie miała być piękna pogoda, tymczasem chmury i ponurooooo...

Mojeboje matkoooo wiem o czym mówisz... Też bym zgniła w łóżku przez kilka dni opatulona kołdrą. Tylko ktoś musi chatę przygotować a mój syn poleżeć nie da....

Dzisiaj wracam do siebie, łóżeczko trzeba podnieść, pranie wstawić, firany popracować.
Muszę nowego Rogala kupić bo ten ma 2,5 roku, zniewolony i już szary mimo prania....
Kasę z ZUS dostanę 28 października. Podzielili mi tymczasem wypłatę z jednego wniosku na dwie tury.
Może nawet lepiej.
Myślałam że przyjdzie ostatnia paczka pampersów z rozkiem ale chyba rodzice jutro odbiorą.

Aaaaaaa i jutro mam odbiór dyplomu że studiów podyplomowych. Oby mój dyplom był bo zaczęli mi problemy robić ehhhh....
Wszystkie jedziemy w ciemno. Nie znoszę tej uczelni...

Dzisiaj gotuje pomidorowej, rodzice pojechali na grzyby, ja bym nie dała rady więc z synem zostalam
ja mam dostac 27 pazdziernika kase, ale jakie jaja, musialam im dostarczyc kopie karty ciazy, bo nie wiedzieli na jakim etapie ciazy jestem i ile dni chorobowego bede lacznie miec, bo wedlug nich nie moge przekroczyc na umowie 182 dni chorobowego, bo w takim przypadku dadza mi kase za l4 dopiero po urodzeniu...oni sa chorzy, to jakas masakra...uroki umowy zlecenia

Dziewczyny chwałę się :
Podsumowując:
10 lat razem,
Dwoje dzieci na świecie,
Dwoje w drodze,

wszystkiego najlepszego, fajne podsumowanie :)

Witam się i ja z rana. Samopoczucie od kilku dni u mnie do bani (mam tylko nadzieję , że to nie zapowiedź znów jakichś problemów ), synek daje w kość , przeplakal pół nocy , bo go brzuszek bolał, a teraz marudny jaknie wiem . I tak w sumie od 3 nie śpi, bo co się pplozylam to był krzyk i o 5 już wstałam z moim M. jak do pracy wstawał.

reklama
ja mam dostac 27 pazdziernika kase, ale jakie jaja, musialam im dostarczyc kopie karty ciazy, bo nie wiedzieli na jakim etapie ciazy jestem i ile dni chorobowego bede lacznie miec, bo wedlug nich nie moge przekroczyc na umowie 182 dni chorobowego, bo w takim przypadku dadza mi kase za l4 dopiero po urodzeniu...oni sa chorzy, to jakas masakra...uroki umowy zlecenia
Też tak miałam, tyle że mój lekarz te kartę przekazuje... I zapomniał. Z tego względu miałam pierwsza kontrolę z ZUS by sprawdzić czy jestem rzeczywiście e ciąży....

Do góry