reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dostałam dzisiaj kartę ruchów od położnej, ale... nie wiem czy kiedykolwiek ogarnę kiedy stawiać te kreseczki. Pojedyncze wypchnięcia nóżek się nie liczą? Musi być cała seria ruchów i wtedy liczymy jako 1?

Haha ale fajnie jak mowię do Mikosia to mi odpowiada alfabetem morse'a kopniakami [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja przestaje kopac jak mowie do niej za to jak Lubego uslyszy to od razu sie rusza hihi za to jak reke polozy to mala sie uspokaja czasami jak mam dosc tego jej wypychania to mowie do niego poloz reke na brzuchu a on po chwili no przeciez nie kopie ! A ja do niego i o to chodzi haha

thgfflw1k3inkyc3.png

Moja przestaje kopac jak mowie do niej za to jak Lubego uslyszy to od razu sie rusza hihi za to jak reke polozy to mala sie uspokaja czasami jak mam dosc tego jej wypychania to mowie do niego poloz reke na brzuchu a on po chwili no przeciez nie kopie ! A ja do niego i o to chodzi haha

thgfflw1k3inkyc3.png

Ot spryciula! Jaka matka taka córka Hehehe obie owiną tatę wokół palca [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

thgfflw1k3inkyc3.png
u nas to zalezy, bo np wczoraj jak Tomek reke przylozyl to mlody sie wypial na niego hehe a dzis jak przyklada to kopie jak szalony, ze mna tez roznie, choc dzis co przyloze lapke to kopie :)

Do góry