anio0
Fanka BB :)
Jaki dobry chłop!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki dobry chłop!
Ja też duzi pijęAnioł ja gdzieś od 3 tyg Mam straszna ochotę na mleko. Codziennie muszę chociaż do jednego posiłku mieć mleko
ja mam faze na zolty ser, a nie moglam go jesc ostatnio
no na tym etapie bardzo, bo duzo odklada sie w kosciach dziecka wapniaMleko i ser to pewnie wskazówka, ze organizm wapna potrzebuje [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja najbardziej na tatę reaguje. Jak siedzimy same w domu, to jest grzeczna i spokojnaHaha ale fajnie jak mowię do Mikosia to mi odpowiada alfabetem morse'a kopniakami [emoji12]
Moja przestaje kopac jak mowie do niej za to jak Lubego uslyszy to od razu sie rusza hihi za to jak reke polozy to mala sie uspokaja czasami jak mam dosc tego jej wypychania to mowie do niego poloz reke na brzuchu a on po chwili no przeciez nie kopie ! A ja do niego i o to chodzi hahaHaha ale fajnie jak mowię do Mikosia to mi odpowiada alfabetem morse'a kopniakami [emoji12]
Moja przestaje kopac jak mowie do niej za to jak Lubego uslyszy to od razu sie rusza hihi za to jak reke polozy to mala sie uspokaja czasami jak mam dosc tego jej wypychania to mowie do niego poloz reke na brzuchu a on po chwili no przeciez nie kopie ! A ja do niego i o to chodzi haha
u nas to zalezy, bo np wczoraj jak Tomek reke przylozyl to mlody sie wypial na niego hehe a dzis jak przyklada to kopie jak szalony, ze mna tez roznie, choc dzis co przyloze lapke to kopieMoja przestaje kopac jak mowie do niej za to jak Lubego uslyszy to od razu sie rusza hihi za to jak reke polozy to mala sie uspokaja czasami jak mam dosc tego jej wypychania to mowie do niego poloz reke na brzuchu a on po chwili no przeciez nie kopie ! A ja do niego i o to chodzi haha