reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Taaak kk ale banany się skończyły no i nie chciało mi się iść do sklepu bo do każdego mam kawałek... Ale jutro kończę z domowym więzieniem bo odbieram w końcu moje auto! 2,5 miesiąca bez samochodu bo miałam zawsze służbowy. Ale w końcu kupiliśmy taki jak chciałam na te trochę ponad rok zanim do pracy wrócę. Mam 7 osobowy "autobus" :D wózkiem wjade bez składania [emoji1] no i nim będę jeździła po nutelle, banany i co tylko zechce! [emoji1] jeszcze tylko musze go jutro zarejestrować, opłacić oc i jazda [emoji1][emoji1][emoji1] ciesze się bardzo aż się pochwalić musiałam [emoji1]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A zapomniałam Wam napisać,że super koszule sobie kupiłam do karmienia. Mega wygodna, ładnie i uroczo leży i po prostu fajnie się w niej czuje. Firma Italian Fashion, chyba dostępna wszędzie a szczególnie na allegro :)
1476897509-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez kupowałam z Italian Fashion [emoji4] fajna jakośc. Kupiłam szary melanż z kropeczkami jedna z pistacjowa i jedna z różowa obwódka wokół dekoltu [emoji846]

1476899678-mqgugg.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Kobiety,
Mam dziś dziwny dzień. Smutno mi
Najpierw wiadomość o Aniołki Piotrusiu. Później bank zadzwonił, że firma w której pracuję nie jest wiarygodna i tylko na męża kredyt możemy wziąść i mniejszą kwotę i wyższe oprocentowanie. A później był koncert Grzegorz Turnala w szkole dzieci-zaczął grać a ja zaczęłam płakać. Bartosz przyszedł, że on chce do domu i się zebraliśmy.

Co do znieczulenia to ja 2 razy rodzilam i bez znieczulenia. Okazało się, że mam lekkie porody i nie ma sensu.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Śliczna koszula. Nareszcie nie w misie :)

Kurcze dziewczyny mnie czasem przez 5 sekund cmi brzuch Ale zaraz przechodzi a wy tu mówicie ze bierzecie nospe jak was pobilewa. To jest taki bol że musicie ja wziac? czy ja przy tych moich cmieniach też powinnam?

reklama
ja bede miec walizke od przyjaciolki plus torbe od wozka, ktora jest duza i pojemna :) w ta od wozka malego ubranka zapakuje

Ja tak samo - mała walizka i torba od wózka:) Wcześniej miałam 1 torbę ze wszystkim ale z trudem się pomieściłam i nic nie mogłam znaleźćjak tak razem ściśnięte było wszystko.

Do góry