reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Mam tylko nadzieję, że jakiś bezpieczny?????????????
Duomox.. Taka młoda lekarka była, jeszcze konsultowała się z drugim lekarzem i stwierdziła, że jest bezpieczny... Patrzyłam też w Internecie i z tego co widzę często zapisuje się go kobietom w ciąży więc mam nadzieję, że nie zaszkodzi córeczce

reklama
Co do jedzenia w szpitalu to ja już dawno się nauczyłam, że jak kładą mnie na oddział to jadę ze swoim prowiantem na śniadania i kolacje bo to co dają to się nie nadaje do jedzenia... jedynie obiady w miarę jadalne..

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Lux no trzeba wytrzymać, jak nie dasz rady jedz na IP jak ja, podadzą Ci kroplówkę i będzie lepiej.

Co do jedzenia w szpitalach to hahahaha ile ja się naogladalam w 3 szpitalach. Gdzieś mam jeszcze zdjecie kromki chleba i łyżeczki pasztetu na śniadanie....
Leżałam tydzień i schudlam 2 kg. Nic tylko leżeć w szpitalach i gubić tłuszcz, bo rację są glodowe

reklama
Do góry