Duomox.. Taka młoda lekarka była, jeszcze konsultowała się z drugim lekarzem i stwierdziła, że jest bezpieczny... Patrzyłam też w Internecie i z tego co widzę często zapisuje się go kobietom w ciąży więc mam nadzieję, że nie zaszkodzi córeczceMam tylko nadzieję, że jakiś bezpieczny?????????????
reklama
Czarownica3006
Fanka BB :)
Co do jedzenia w szpitalu to ja już dawno się nauczyłam, że jak kładą mnie na oddział to jadę ze swoim prowiantem na śniadania i kolacje bo to co dają to się nie nadaje do jedzenia... jedynie obiady w miarę jadalne..
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
LisiaMama
my w koncu w domu, dzis jade na asparginie i nospie
Lux a miałam wlasnie pisać, ze cos dzis Cie nie widac tutaj. Co sie dzieje? Tak złe sie czujesz?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
bylismy na wyjezdzie, z czego ja przesiedzialam kazda wizyte i stekalam, ciezko mi dzis, zgaga meczy, ciagnie brzuch lekkoLux a miałam wlasnie pisać, ze cos dzis Cie nie widac tutaj. Co sie dzieje? Tak złe sie czujesz?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lola Lolitta
Łączę się w bólu Luxmy w koncu w domu, dzis jade na asparginie i nospie
a co lykasz dokladnie?Łączę się w bólu Lux
Lola Lolitta
Lux no trzeba wytrzymać, jak nie dasz rady jedz na IP jak ja, podadzą Ci kroplówkę i będzie lepiej.
Co do jedzenia w szpitalach to hahahaha ile ja się naogladalam w 3 szpitalach. Gdzieś mam jeszcze zdjecie kromki chleba i łyżeczki pasztetu na śniadanie....
Leżałam tydzień i schudlam 2 kg. Nic tylko leżeć w szpitalach i gubić tłuszcz, bo rację są glodowe
Co do jedzenia w szpitalach to hahahaha ile ja się naogladalam w 3 szpitalach. Gdzieś mam jeszcze zdjecie kromki chleba i łyżeczki pasztetu na śniadanie....
Leżałam tydzień i schudlam 2 kg. Nic tylko leżeć w szpitalach i gubić tłuszcz, bo rację są glodowe
Lola Lolitta
Nospa forte 3x2 taba co lykasz dokladnie?
Aspargin 3x3
Paracetamol 500mg 3x2
Duże dawki, ale pomagają.
reklama
Lola Lolitta
Tylko nie powiedzieli jak długo mam to brać.
Jutro zmniejsze dawki i zobaczę czy ból nadal jest ....
Jutro zmniejsze dawki i zobaczę czy ból nadal jest ....