reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Anio0 jaki to szpital ?

thgfflw1k3inkyc3.png
W Miastku :) Ja mam do wyboru albo Ustkę albo Miastko, na miejscu niczego nie ma niestety.

reklama
To w uk podobnie jak w de z tego co @aneta_ck opisuje. Jedynie nie daja podkladow, majtek siateczkowych, pampersow, ciuszkow i poduszek do karmienia. Jedzenie jest naprawde dobre i sluszne porcje + herbata, kawa, platki dostepne caly czas. Za to poki co zawiodlam sie na szkole rodzenia. Pierwsze zajecia strasznie sztywne, polozne zrzucily robote na uczestnikow. Kompletnie nic nowego/przydatnego sie nie dowiedzialam poza aromaterapia, ale to tez trzeba dopytac bo zostal tylko rzucony temat i.. tyle. Nie ma mowy o zadnych probkach produktow. Z 2h bylo 45 minut przerw... We wtorek mam kolejne zajecia, zobaczymy jak to bedzie tym razem.

Jak Wam niedziela mija? :)

Ja siedze w pizamie, ogladam bajke i maluje Jasiowe dekoracje :)

20161009_163957.jpeg

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Załączniki

• 20161009_163957.jpeg
    20161009_163957.jpeg
    27,5 KB · Wyświetleń: 257
Ja sie mega ciesze ze akurat jestem tu w De i sa tu taj takie warunki dla rodzacych.. tym bardziej ze chcialabym rodzic w pozycji wertykalnej (kucajac czy na stojaco) nie dam sie polozyc :p no chyba ze bedzie mi akurat tak wygodnie.. chociaz do samego porodu to raczej lezec nie bede chciala.. no i nie wyobrazam sobie stac przy lozku "przec" stekac.. i zeby za parawanem byla inna rodzaca :oo: jakos nie moge sobie tego wyobrazic tym bardziej ze ma byc tez przy mnie maz...
No u mnie w szpitalu są właśnie parawany....

Dziewczyny a czemu służy to smarowanie teraz sutkow ? Możecie podac jakies konkretne nazwy maści których uzywacie?
Co do szpitala to ja sie troche boje bo co prawda oddzial był niedawno wyremontowany i wygląda jak w na dobre I na zle :) ale salę porodowe Sa podwojne, mam nadzieję że nikt nie będzie rodzil w tym samym czasie bo chce zeby był ze mną maz. A posiłki? Matko kochana, wołają o pomste do nieba. jak bylam przy poronieniu to cale szczęście mąż przyniósł mi prowiant bo na kolację dostałam 3 kromeczki czerstwego chleba kosteczke masla i 3 plasterki rozpuszczajacej się pasztetowej. A ja jej nienawidze, gdyby nie maz to umarlabym z glodu

reklama
Byłam dziś i dostałam antybiotyk :( a miałam nadzieję, że obędzie się w ciąży bez antybiotyków...
Znam ten ból ucha... Dopiero go przechodzilam. Na szczescie dalo rade bez antybiotyku. Wkładają tylko taki opatrunek do ucha z mascia i pomaga. Nie wiem tylko co to za masc. Podobno bezpieczna w ciazy. Z synem tez to mialam i wszystko ok. A antybiotykiem sie nie martw. Ja juz tez jeden musialam brac na bakterie w pochwie. Trzy razy dziennie. Lekarze raczej wiedza które antybiotyki sa bezpieczne w ciazy. Podobno te na bazie penicyliny mozna brac.

Do góry