anio0
Fanka BB :)
W Miastku Ja mam do wyboru albo Ustkę albo Miastko, na miejscu niczego nie ma niestety.Anio0 jaki to szpital ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Miastku Ja mam do wyboru albo Ustkę albo Miastko, na miejscu niczego nie ma niestety.Anio0 jaki to szpital ?
Nawet nie wiedzialam ja biore jeszcze pod uwage kolobrzeg jak by u nas miejsca nie byloW Miastku Ja mam do wyboru albo Ustkę albo Miastko, na miejscu niczego nie ma niestety.
No u mnie w szpitalu są właśnie parawany....Ja sie mega ciesze ze akurat jestem tu w De i sa tu taj takie warunki dla rodzacych.. tym bardziej ze chcialabym rodzic w pozycji wertykalnej (kucajac czy na stojaco) nie dam sie polozyc no chyba ze bedzie mi akurat tak wygodnie.. chociaz do samego porodu to raczej lezec nie bede chciala.. no i nie wyobrazam sobie stac przy lozku "przec" stekac.. i zeby za parawanem byla inna rodzaca jakos nie moge sobie tego wyobrazic tym bardziej ze ma byc tez przy mnie maz...
BuuuuuuA ja mam zapalenie ucha i boli
Byłam dziś i dostałam antybiotyk a miałam nadzieję, że obędzie się w ciąży bez antybiotyków...Buuuuuu
Do lekarza Leć.
I zdrowiej
Byłam dziś i dostałam antybiotyk a miałam nadzieję, że obędzie się w ciąży bez antybiotyków...
Znam ten ból ucha... Dopiero go przechodzilam. Na szczescie dalo rade bez antybiotyku. Wkładają tylko taki opatrunek do ucha z mascia i pomaga. Nie wiem tylko co to za masc. Podobno bezpieczna w ciazy. Z synem tez to mialam i wszystko ok. A antybiotykiem sie nie martw. Ja juz tez jeden musialam brac na bakterie w pochwie. Trzy razy dziennie. Lekarze raczej wiedza które antybiotyki sa bezpieczne w ciazy. Podobno te na bazie penicyliny mozna brac.Byłam dziś i dostałam antybiotyk a miałam nadzieję, że obędzie się w ciąży bez antybiotyków...