reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzień dobry

Dobrze wiedzieć

No u mnie po tabletkach pojawił się problem z PCO. Absolutnie nie chcę już żadnych hormonów. Myślałam o wkładce niehormonalnej, ale ponoć przy niej bardziej obfite okresy i bardziej bolesne. Moje już i tak były wysarczająco bolesne i obfite, więc odpada. Może ewentualnie wkładka hormonalna, bo tu przynajmniej nie działa się na cały organizm, tylko bardziej miejscowo. Doszłam do wniosku, że po porodzie pogadam z moją gin i się jej poradzę.

Kciuki zaciśnięte.

Nie. Ze starszym tak miałam.

Mój młody przeziębiony i w nocy trochę się budził, ale generalnie nocka i tak lepsza od wczorajszej. Nie nienawidź mnie, bo gdybym się jeszcze dzisiejszej nocy nie wyspała tak jak wczoraj, to nie dałabym rady funkcjonować. A Ty po prostu odeśpij sobie w ciągu dnia i już. :happy:

No czasami są sytuacje, że trzeba wybrać mniejsze zło. Twój przypadek jak najbardziej rozumiem. Rozumiem też Twoje wahanie. Ciężka sprawa.

Mój młody ma mega katar, ale poszedł do przedszkola. Zrobiłam mu tylko rano nebulizację. Poszedł do przedszkola, bo ja nawet nie miałabym mu co dziś na obiad dać, a on miał dobry humor i żadnej gorączki, więc poszedł.
nie odespie, bo zaraz jak moj wroci,wykapie sie i zje to jedziemy na usg tak kolo 15-tej, mam kilka pralek prania i obiad do zrobienia, licze, ze nie padne hehe

reklama
U nas nie ma opcji żeby mój zasnął bez tv, musi grać bo On twierdzi, że bez włączonego tv nie zaśnie, a nieraz już było tak, że zasnął, ale On mądrzejszy oczywiście :p i w efekcie zawsze ja wyłączam

My dla zdrowia nie mamy w sypialni tv także nie ma opcji zasypiania przy włączonym [emoji846] od jakiegoś czasu namawiam męża, zeby w ogole wypierniczyc telewizor z domu [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My dla zdrowia nie mamy w sypialni tv także nie ma opcji zasypiania przy włączonym [emoji846] od jakiegoś czasu namawiam męża, zeby w ogole wypierniczyc telewizor z domu [emoji6]

Ja mam tak samo dla mnie tv moze nie istniec ;) nie rozumiem ludzi ktorzy przezywaja, ze nie obejrzeli ostatniego odcinka "na wspolnej" haha ja nigdy nie mialam problemow z ogladaniem seriali itp rzeczy
Luby tez twierdzil, ze bez tv nie zasnie ale jakos nie zauwazylam zeby gorzej spal odkad spimy w sypialni bez tv ... Teraz spimy w salonie bo pokoj pomalowal ale teraz nie ma weny zeby meble poprzesuwac i ciagle chodzi niewyspany przez TV haha

thgfflw1k3inkyc3.png

A my mamy sex przerywany, od zawsze. Nigdy nie lubilismy do końca, ani on ani ja komfortowo się nie czuliśmy. Po Kacprze miałam dwa miesiące tabletki, potem już bez. Kochaliśmy się nawet w dni płodne i nigdy nic. W marcu postanowiliśmy postarać się o dzidziusia, miałam pasji owulacyjne i 4 oraz dwa dni przed owulacją do końca. I patrzcie odrazu zaszlam hehehe. Mezus ma refleks, no ale w tym roku skończył 30 lat więc mówię mu, że mięsień też się starzeje i po urodzeniu juniora trzeba w tabsy zainwestować.

Dziewczyny wiem, ze był juz ten temat, ale nie ma szans żebym go teraz odnalazła...

Doradźcie mi proszę, który termometr bezdotykowy polecacie, bo chce dzis zakupić jak bede w aptece

reklama
To pewnie by było na noc gdybym mogła spać [emoji23][emoji23][emoji23] ostatnio 4h ma dobę i nie jestem w stanie wiecej.... zasypiam koło północy, a o 4 rano juz oczy jak pięciozłotówki i spać nie moge... czysta masakra. Juz sie wykończona tym czuje...

Czuje solidarność!
U mnie codziennie pobudka o 3 :/

Do góry