reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

U nas nie ma opcji żeby mój zasnął bez tv, musi grać bo On twierdzi, że bez włączonego tv nie zaśnie, a nieraz już było tak, że zasnął, ale On mądrzejszy oczywiście [emoji14] i w efekcie zawsze ja wyłączam
To niedobry nawyk. Później się niespokojnie śpi. Gdzie będziecie mieć łóżeczko? W waszej sypialni?

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Ja mam tak samo dla mnie tv moze nie istniec ;) nie rozumiem ludzi ktorzy przezywaja, ze nie obejrzeli ostatniego odcinka "na wspolnej" haha ja nigdy nie mialam problemow z ogladaniem seriali itp rzeczy
Luby tez twierdzil, ze bez tv nie zasnie ale jakos nie zauwazylam zeby gorzej spal odkad spimy w sypialni bez tv ... Teraz spimy w salonie bo pokoj pomalowal ale teraz nie ma weny zeby meble poprzesuwac i ciagle chodzi niewyspany przez TV haha

thgfflw1k3inkyc3.png
O matko wiem o czym piszesz. My wieczorami włączamy TV by jakiś dobry film obejrzeć, a tak to kupujemy DVD zamiast chodzić do kina.
Ja od dawna nie znoszę telewizji.
Moi rodzice punktualnie o 20.05 odlatują bo lecą barwy szczęścia i m jak miłość, no a potem ojciec Mateusz i tak do 22.
Pogadać nie można, nic. Ale to staruszkowie 60 lat i 64, nie mają wspólnych tematów to tak gnija wieczorami. Mój ojciec ogląda non stop obrady sejmu i wiadomości na TVP info. Na łeb idzie dostać.

Ja puszczam bajki dla synka jak muszę coś robić. On pooglada 10 minu max i potem się bawi. Ale w tle musi lecieć cokolwiek.... Wdał się w dziadka. Nie gapi się w TV ale słuchać musi :p

A my mamy sex przerywany, od zawsze. Nigdy nie lubilismy do końca, ani on ani ja komfortowo się nie czuliśmy. Po Kacprze miałam dwa miesiące tabletki, potem już bez. Kochaliśmy się nawet w dni płodne i nigdy nic. W marcu postanowiliśmy postarać się o dzidziusia, miałam pasji owulacyjne i 4 oraz dwa dni przed owulacją do końca. I patrzcie odrazu zaszlam hehehe. Mezus ma refleks, no ale w tym roku skończył 30 lat więc mówię mu, że mięsień też się starzeje i po urodzeniu juniora trzeba w tabsy zainwestować.
Dla mnie przerywany to kara.. najlepsze sekundy mi uciekały. Nie chcę już więcej tej frustracji :/

A co do szybkiego zachodzenia to przy pierwszym dwójce musiałam się starać a teraz to jakiś super strzał :)
cb7wugpju04jz4q8.png

Dokładnie, złoty strzał. U nas frustracji nie było. Sex do końca kończył się u mnie wymiotami i złym samopoczucie. Może to w głowie siedziało, nie wiem.
Ale orgazmy są, nie trzeba do końca :D

Hej hej :) wracam z przedszkola mlody odstawiony na chwilke. Dzis krocej zostaje bo ergoterapia.

Antiope ja tez mojego puszczam z katarem. Jesli nie ma goraczki je normlanie i jest zadowolony to go nie zostawiam. Na poczatku co katarek to zostawal bo jak to przeziebiony do przedszkola bo inne dzieci zarazi ale widze ze tylko ja tak robilam. Jeszcze dyrekcja pretesje miala ze tyle go nie ma. Inne dzieci z zielonym glutem do pasa chodza i kaszlem jak u gruzlika. Co ja mojego podleczylam to one go zarazaly. Teraz to za przeproszeniem pi... Jesli maly dobrze sie czuje to idzie. Duzo pomogl nam ten tez zabieg usuniecia polipow z nosa i gardla. Przedtem zawsze konczylo sie antybiotykiem a teraz dajemy rade na wodzie morskiej i syropku z cebulki.

Lux ja sie nie wyspalam. Z mężem o północy sie poklocilam on poszedl do salonu spac a ja do 3.30 sie wiercilam. No i mala tez czula ze ja wkurzona i tanczyla w brzuchu.

Anio kciukasy bedzie dobrze :)

A my mamy sex przerywany, od zawsze. Nigdy nie lubilismy do końca, ani on ani ja komfortowo się nie czuliśmy. Po Kacprze miałam dwa miesiące tabletki, potem już bez. Kochaliśmy się nawet w dni płodne i nigdy nic. W marcu postanowiliśmy postarać się o dzidziusia, miałam pasji owulacyjne i 4 oraz dwa dni przed owulacją do końca. I patrzcie odrazu zaszlam hehehe. Mezus ma refleks, no ale w tym roku skończył 30 lat więc mówię mu, że mięsień też się starzeje i po urodzeniu juniora trzeba w tabsy zainwestować.
mysmy tez dlugi czas stosowali przerywany, z tym, ze ja omijalam plodne, nie wiem co po porodzie bedzie, czy nadal przerywany czy jakas konkretna antykoncepcja

Hej hej :) wracam z przedszkola mlody odstawiony na chwilke. Dzis krocej zostaje bo ergoterapia.

Antiope ja tez mojego puszczam z katarem. Jesli nie ma goraczki je normlanie i jest zadowolony to go nie zostawiam. Na poczatku co katarek to zostawal bo jak to przeziebiony do przedszkola bo inne dzieci zarazi ale widze ze tylko ja tak robilam. Jeszcze dyrekcja pretesje miala ze tyle go nie ma. Inne dzieci z zielonym glutem do pasa chodza i kaszlem jak u gruzlika. Co ja mojego podleczylam to one go zarazaly. Teraz to za przeproszeniem pi... Jesli maly dobrze sie czuje to idzie. Duzo pomogl nam ten tez zabieg usuniecia polipow z nosa i gardla. Przedtem zawsze konczylo sie antybiotykiem a teraz dajemy rade na wodzie morskiej i syropku z cebulki.

Lux ja sie nie wyspalam. Z mężem o północy sie poklocilam on poszedl do salonu spac a ja do 3.30 sie wiercilam. No i mala tez czula ze ja wkurzona i tanczyla w brzuchu.

Anio kciukasy bedzie dobrze :)

tez wczoraj zaliczylam klotnie z moim, ucierpial pilot, rozlecial sie na czesci :D

reklama
Mój syn też poszedł dziś do pkola. Ale kartka wisi żeby nie przyprowadzać chorych dzieci tyle że dla każdego co innego oznacza słowo chory.

Oo Lola kochana orgazm to ja mam na zawołanie. Chłop mi do tego nie potrzebny. Lubię się poprzytulać potem i nie lubię pośpiechu dlatego po kilku layach przerywania mam dość. Nie wiem co teraz.. będę wiedzieć po porodzie czy mogę jeszcze kiedyś zajść w ciążę.
cb7wugpju04jz4q8.png

Do góry