yhmmm, zablokowac moze kazdy kto jest czlonkiem zalogi i moderatorem...Za bycie zbytnio zajebistymi
reklama
Lola Lolitta
Fanka BB :)
No laska ja w żartach pisze nie fochaj :*yhmmm, zablokowac moze kazdy kto jest czlonkiem zalogi i moderatorem...
wiem, tylko, ze ja jako moderatorka nie widze potrzeby by blokowac dana osobe...lub osobyNo laska ja w żartach pisze nie fochaj :*
Lola Lolitta
Moje spojenie łonowe nie jest zbyt ciekawe. Chodzenie to wysiłek, wczoraj już ryczalam z bólu. Lekarz zbadał i nie był zadowolony. Kazał mi dużo leżeć i odpoczywać, bo lada moment może mi się zbytnio rozejść a wtedy leżenie do końca ciazy i zapewne w szpitalu
Poród naturalny też może być bolesny, a schodzenie się spojenia może u mnie trwać bardzo długo. Nie boję się, bo chyba nie ma gorszego bólu niż przy CC.
Więc przeżyje
Najgorsze jest, że teraz mega boli, a wstawanie z fotela czy łóżka kończy się łzami
Poród naturalny też może być bolesny, a schodzenie się spojenia może u mnie trwać bardzo długo. Nie boję się, bo chyba nie ma gorszego bólu niż przy CC.
Więc przeżyje
Najgorsze jest, że teraz mega boli, a wstawanie z fotela czy łóżka kończy się łzami
Lola Lolitta
Matkoooooooooooo no weź ty chyba gorszy dzień masz. Co się dzieje? Rodzince odbija?wiem, tylko, ze ja jako moderatorka nie widze potrzeby by blokowac dana osobe...lub osoby
Bo mojej już tak...
dzien ok, nocka koszmar, dzieci sasiadow dra sie na potege, mam dosc, na oczy nie widze a wiem, ze jak sie poloze to nie usne, bo za glosno w bloku....Matkoooooooooooo no weź ty chyba gorszy dzień masz. Co się dzieje? Rodzince odbija?
Bo mojej już tak...
rodzinka moja ok, Tomka nie wiem, nie dzwonie, nie jezdze, ostatno raz w piatek stycznosc mialam ze szwagierka, tesciowa widzialam chwile, bo sie zmylam do kolezanek...
a Twoja co odwala? masz juz chorobowe wypalcone?
u mnie cieplo, znaczy dla mnie cieploBrrr... U was tez taka pizgawica? [emoji23]
reklama
LisiaMama
wiem, tylko, ze ja jako moderatorka nie widze potrzeby by blokowac dana osobe...lub osoby
Lux myśle, ze to był tylko żart i to nawet całkiem zabawny [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom