nie juz nie, juz sie uspokoilo ale tak z miesiac do tylu to uuuu sie dzialo, podobno bylam wredna, zlosliwa i najgorsza i kiedy w koncu urodze, bo inaczej on oszalejeW koncu was nadrobilam
Czy u was tez ostatnio ciagle klotnie? Az geste powietrze ehh kiedy to sie skonczy... Nie dosc, ze z dnia na dzien wiecej dolegliwosci i obaw przed godzina x to jeszcze to, zwariowac mozna [emoji24][emoji37]
reklama
LisiaMama
Fanka BB :)
nie juz nie, juz sie uspokoilo ale tak z miesiac do tylu to uuuu sie dzialo, podobno bylam wredna, zlosliwa i najgorsza i kiedy w koncu urodze, bo inaczej on oszaleje
Ja mam oszczędzone kłótnie ze względu na brak towarzystwa do kłótni [emoji12] za to maz przysłał mi na poprawę humoru piękna biżuterie z ulubionego sklepu i zapowiedział, ze po porodzie dostanę moj wymarzony pierścionek z YES z kolekcji wiktoriańskiej [emoji4]
Widac, ze strasznie tęskni i nie moze odżałować, ze go tyle omija...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
moj sie pytal jakie ma mi kwiaty kupic jak urodze ja bizuterii nie noszeJa mam oszczędzone kłótnie ze względu na brak towarzystwa do kłótni [emoji12] za to maz przysłał mi na poprawę humoru piękna biżuterie z ulubionego sklepu i zapowiedział, ze po porodzie dostanę moj wymarzony pierścionek z YES z kolekcji wiktoriańskiej [emoji4]
Dzień dobry mamy, my już w biegu. Kupiliśny karuzelkè tiny love dla małego. Màż ma radochè Idziemy teraz na targi dla mam, trzymajcie kciuki, żebym nic nie kupiła
Dziś o 15ej zaczynamy szkołè rodzenia. Ciekawe jak bèdzie...
Pièknej soboty mamy
Pièknej soboty mamy
Lisia to b. miłeJa mam oszczędzone kłótnie ze względu na brak towarzystwa do kłótni [emoji12] za to maz przysłał mi na poprawę humoru piękna biżuterie z ulubionego sklepu i zapowiedział, ze po porodzie dostanę moj wymarzony pierścionek z YES z kolekcji wiktoriańskiej [emoji4]
Ja już zaznaczyłam, że wolè kolczyki. Ciekawe czy mèżunio nie zapomni
Faceci sa the best !!!Dostałam wieczorna dawkę kopniaczkow, uspokoiłam sie za to mam w domu faceta chorego na MĘSKI KATAR!!!!! i juz doprowadza mnie do szału. Ja dopiero co skonczylam być chora i to bez leków jakoś przetrwałam a ten się szprycuje wszystkim co może więc i tak mu łatwiej a zachowuje się tak,że naprawdę aż mi sie z nim przebywać nie chce... jakby jedyny na świecie był chory i to śmiertelnie i to moja wina bo kaszlalam nie zatykajac buzi! [emoji44]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ciekawe ktory z nich dal by rade z np bolami miesiaczkowymi[emoji23] Co miesiac bo o porodzie to nawet nie Mysle poumieraliby3[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Ja storczomama pewnie poproszę o nowe storczodzieckomoj sie pytal jakie ma mi kwiaty kupic jak urodze ja bizuterii nie nosze
elifit
Moderatorka
PokaaDzień dobry mamy, my już w biegu. Kupiliśny karuzelkè tiny love dla małego. Màż ma radochè Idziemy teraz na targi dla mam, trzymajcie kciuki, żebym nic nie kupiła
Pièknej soboty mamy
majka23x
Kochany [emoji7]Ja mam oszczędzone kłótnie ze względu na brak towarzystwa do kłótni [emoji12] za to maz przysłał mi na poprawę humoru piękna biżuterie z ulubionego sklepu i zapowiedział, ze po porodzie dostanę moj wymarzony pierścionek z YES z kolekcji wiktoriańskiej [emoji4]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
majka23x
Nawet nie chcialabym sobie tego wyobrazic [emoji23] [emoji23]Faceci sa the best !!!
Ciekawe ktory z nich dal by rade z np bolami miesiaczkowymi[emoji23] Co miesiac bo o porodzie to nawet nie Mysle poumieraliby3[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom