reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

W koncu was nadrobilam :)
Czy u was tez ostatnio ciagle klotnie? Az geste powietrze ehh kiedy to sie skonczy... Nie dosc, ze z dnia na dzien wiecej dolegliwosci i obaw przed godzina x to jeszcze to, zwariowac mozna [emoji24][emoji37]
nie juz nie, juz sie uspokoilo :) ale tak z miesiac do tylu to uuuu sie dzialo, podobno bylam wredna, zlosliwa i najgorsza i kiedy w koncu urodze, bo inaczej on oszaleje :D

reklama
nie juz nie, juz sie uspokoilo :) ale tak z miesiac do tylu to uuuu sie dzialo, podobno bylam wredna, zlosliwa i najgorsza i kiedy w koncu urodze, bo inaczej on oszaleje :D

Ja mam oszczędzone kłótnie ze względu na brak towarzystwa do kłótni [emoji12] za to maz przysłał mi na poprawę humoru piękna biżuterie z ulubionego sklepu i zapowiedział, ze po porodzie dostanę moj wymarzony pierścionek z YES z kolekcji wiktoriańskiej [emoji4]

Widac, ze strasznie tęskni i nie moze odżałować, ze go tyle omija...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam oszczędzone kłótnie ze względu na brak towarzystwa do kłótni [emoji12] za to maz przysłał mi na poprawę humoru piękna biżuterie z ulubionego sklepu i zapowiedział, ze po porodzie dostanę moj wymarzony pierścionek z YES z kolekcji wiktoriańskiej [emoji4]

moj sie pytal jakie ma mi kwiaty kupic jak urodze :D ja bizuterii nie nosze

Lisia to b. miłe :)
Ja już zaznaczyłam, że wolè kolczyki. Ciekawe czy mèżunio nie zapomni ;)

Dostałam wieczorna dawkę kopniaczkow, uspokoiłam sie:) za to mam w domu faceta chorego na MĘSKI KATAR!!!!! i juz doprowadza mnie do szału. Ja dopiero co skonczylam być chora i to bez leków jakoś przetrwałam a ten się szprycuje wszystkim co może więc i tak mu łatwiej a zachowuje się tak,że naprawdę aż mi sie z nim przebywać nie chce... jakby jedyny na świecie był chory i to śmiertelnie i to moja wina bo kaszlalam nie zatykajac buzi! [emoji44]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Faceci sa the best !!!
Ciekawe ktory z nich dal by rade z np bolami miesiaczkowymi[emoji23] Co miesiac bo o porodzie to nawet nie Mysle poumieraliby3[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

moj sie pytal jakie ma mi kwiaty kupic jak urodze :D ja bizuterii nie nosze
Ja storczomama pewnie poproszę o nowe storczodziecko :D

cb7wugpju04jz4q8.png

Kochany [emoji7]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Faceci sa the best !!!
Ciekawe ktory z nich dal by rade z np bolami miesiaczkowymi[emoji23] Co miesiac bo o porodzie to nawet nie Mysle poumieraliby3[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet nie chcialabym sobie tego wyobrazic [emoji23] [emoji23]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry