reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzień dobry mamy, my już w biegu. Kupiliśny karuzelkè tiny love dla małego. Màż ma radochè ;) Idziemy teraz na targi dla mam, trzymajcie kciuki, żebym nic nie kupiła ;)
Dziś o 15ej zaczynamy szkołè rodzenia. Ciekawe jak bèdzie...
Pièknej soboty mamy :)
My fisher price jedziemy kupic po weekendzie, jak juz bedzie auto naprawione. W smyku jest w promocji za 158 zl.

Jakby ltoras chciala to w smyku jest jeszcze taka owieczka pluszowa z czujnikiem placzu, jak dziecko zaczyna plakac to sie wlacza melodyjka lub szum lub bicie serca (8 roznych melodyjek). Koszguje teraz w promocji cos kolo 80-90 zl. Tanio jak na zabawke z czujnikiem.

Mialam ja zamowic, ale po przedyskutowaniu z mezem wolimy jednak karuzelke, zwlaszcza ze tam mozna odpiac uspokajacz i dac do wozka, mozna tez uruchamiac pilotem ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Faceci sa the best !!!
Ciekawe ktory z nich dal by rade z np bolami miesiaczkowymi[emoji23] Co miesiac bo o porodzie to nawet nie Mysle poumieraliby3[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnio gdzies przeprowadzali eksperyment i przypieli do dwoch mezczyzn takie kabelki ktore pod wplywem jakis fam impulsow emitowaly skurcze porodowe [emoji23] podobno plakali z bolu i blagali by och odlaczyc [emoji23][emoji23] a to tylko bole porodowe, gdzie tam przeciskanie dzidziusia przez kanal [emoji23]

Witam
Mój mąż często miewa anginy i nienawidze tego bo porozumiewa się ze mną wtedy na migi tak biedny cierpi :)
A dzisiaj dostalam kolejna roze, byłam zachwycona przez pol godz Ale znow mnie wkurzyl bo nie chce jechac do moich rodzicow a przyjechal tez moj brat i chcialabym sie z nim zobaczyc :(

A to moja córa dzielnie zniosła brak pierwszych ząbków. Ja jej wyrwałam jak już sie bardzo kiwaly [emoji4] cieszyla sie pozniej z kasy pod poduszka [emoji6]

U mnie Dokladnie tak samo.tylko ze sam sobie wyrywa jak mu sie ruszaja.
Obecnie dolne jedynie mamy juz stale .
Teraz brak w uzebieniu jedynki gornej I dwojki dolnej [emoji23] do tego rusza sie kolejna jedynka gorna.
Maz jako wrozka zebuszka [emoji23] Juz szykuje kasiore [emoji41][emoji41]

Ostatnio gdzies przeprowadzali eksperyment i przypieli do dwoch mezczyzn takie kabelki ktore pod wplywem jakis fam impulsow emitowaly skurcze porodowe [emoji23] podobno plakali z bolu i blagali by och odlaczyc [emoji23][emoji23] a to tylko bole porodowe, gdzie tam przeciskanie dzidziusia przez kanal [emoji23]

Widzialam to !!!!! Kazdego powinni podlaczyc pod takie cos !!!
Napewno kazdy by inaczej spojrzal na kobiety!

U mnie Dokladnie tak samo.tylko ze sam sobie wyrywa jak mu sie ruszaja.
Obecnie dolne jedynie mamy juz stale .
Teraz brak w uzebieniu jedynki gornej I dwojki dolnej [emoji23] do tego rusza sie kolejna jedynka gorna.
Maz jako wrozka zebuszka [emoji23] Juz szykuje kasiore [emoji41][emoji41]

U mojej na razie rosną dwie dolne jedynki, juz polowa wyszla. Gorne jeszcze sie nie chca kiwac. Ale wyszly stale tylne, 3 juz w calosci, jedna jeszcze wychodzi ;) dentystka juz wspomina o lakowaniu

Widzialam to !!!!! Kazdego powinni podlaczyc pod takie cos !!!
Napewno kazdy by inaczej spojrzal na kobiety!

moj mowi, ze bedzie ze mna przy porodzie, jesli bede rodzic sn, bo chce mnie wspierac....ja czuje, ze bedzie cc i szkoda, bo chcialabym by byl ze mna i mnie wspieral...
a co do bolu to ogadalam Kossakowski inicjacja i byl podlaczony pod cos takiego

wychodzi mi to zle spanie w nocy i pobudka o piatej...zaraz padne na pysk, doslownie nie na twarz, ale na pysk
Ja sie budze prawie co noc o 3 I tak nie spie do 5 [emoji23] pozniej zasypiam niewiem kiedy i o 7 mnie maz budzil jak do pracy wstaje a ja zla I bez sily bo chlopakow trza ogarnac do szkoly .
Choc dwie ostatnie Noce przespalam do 5 I po spaniu.

reklama
moj mowi, ze bedzie ze mna przy porodzie, jesli bede rodzic sn, bo chce mnie wspierac....ja czuje, ze bedzie cc i szkoda, bo chcialabym by byl ze mna i mnie wspieral...
a co do bolu to ogadalam Kossakowski inicjacja i byl podlaczony pod cos takiego
Dlatego sie ciesze ze rodze w de.
Choc raz w zyciu moj bedzie mial szanse byc przy mnie .zawsze twierdzi ze jest mu przykro ze pierwsze chwile zycia jego dzieci I go przy nich nie bylo.
Tutaj facet moze byc przy cc. No chyba ze pelna narkoza to nie ma takiej opcji.

Do góry