reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

No widzisz, dobrze ze się uspokoilas troszkę. A co do chorych mężów jest reklama w tv (nie pamiętam czego) jak siedzi chory maz przy stole zmniejszony do rozmiarów dziecka i wali rękami w stol jak właśnie niesforny maluch. To doskonale obrazuje temat!
Lepsza byla reklama kropli do nosa chyba vicks jak sobie nawet nie mogl po nie siegnac [emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dzis zaczynam 29 tydzien ;)

Anetka, tez mnie tak ciagle boli, ciagnie.. spojenie, pachwiny, brzuch na dole, no, cale podwozie.. mam problem przekrecic sie z bokh na bok czy wstac. Chodzic jakos daje rade, ale tak jak mowilam, przy chodzeniu mam twardy brzuch. Nie wiem na czym to polega i czemu tak sie dzieje, bo jem magnez, oszczedzam sie, no nie wiem..

No jak mój zaczyna mówić ze go kosci bola i ze ma katar to zaczynam sie bac [emoji23] to jest horror. Ja moge byc chora, chorobe dziewczyn tez przetrwam, ale jak moj maz choruje to jest amen w pacierzu [emoji23] przez pare dni wtedy jest lozko w goscinnym rozlozone zeby sobie mogl lezec wygodnie przed telewizorkiem, trzeba mu nosic herbatki, leki, itd [emoji23] 37 st goraczki umiera [emoji23] ale kocham go takiego bezbronnego [emoji4][emoji7][emoji23][emoji23]

oj jak bardzo biedny wtedy cierpi :D

Dzien dobry :)

Ojj chory facet... temat rzeka [emoji16] Ja po minie widzie, ze nadciaga koniec swiata. Odpala sie maruda i generalnie z godziny na godzine stan sie pogarsza DRAMATYCZNIE. Konczy sie na 37st i katarku [emoji23]

My wlasnie kawke pijemy a wieczorkiem idziemy na imprezke [emoji3] Obym nie zasnela jak tylko sie zacznie [emoji14]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Dzien dobry :)

Ojj chory facet... temat rzeka [emoji16] Ja po minie widzie, ze nadciaga koniec swiata. Odpala sie maruda i generalnie z godziny na godzine stan sie pogarsza DRAMATYCZNIE. Konczy sie na 37st i katarku [emoji23]

My wlasnie kawke pijemy a wieczorkiem idziemy na imprezke [emoji3] Obym nie zasnela jak tylko sie zacznie [emoji14]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
hehe ja usne pewnie dzis na zakupach pod wieczor :D opre sie o kase i aaaaaaa :D

Ja dzis zaczynam 29 tydzien ;)

Anetka, tez mnie tak ciagle boli, ciagnie.. spojenie, pachwiny, brzuch na dole, no, cale podwozie.. mam problem przekrecic sie z bokh na bok czy wstac. Chodzic jakos daje rade, ale tak jak mowilam, przy chodzeniu mam twardy brzuch. Nie wiem na czym to polega i czemu tak sie dzieje, bo jem magnez, oszczedzam sie, no nie wiem..

.
Mi nagła doszło 3 cm na lini pępka i od razu więcej skurczy, w nocy to brzuch prawie cały czas twardy. Jak mała sie wypina to tez zaczyna bolec i
twardnieje. Chyba wyczerpała limit miejsca. Zastanawiam sie czy nie brać nospy codziennie, bo na wieczór juz brałam przez te kilka dni.

U mnie najgorzej jak chory syn, łazi i wymyśla cały dzien w nocy nie da spać. Jak mu wypadł pierwszy ząb to latał jak opętany i wrzeszczał, ze nie chce umierać, a tłumaczyłam co i jak bo on wszystko przeżywa.

No jak mój zaczyna mówić ze go kosci bola i ze ma katar to zaczynam sie bac [emoji23] to jest horror. Ja moge byc chora, chorobe dziewczyn tez przetrwam, ale jak moj maz choruje to jest amen w pacierzu [emoji23] przez pare dni wtedy jest lozko w goscinnym rozlozone zeby sobie mogl lezec wygodnie przed telewizorkiem, trzeba mu nosic herbatki, leki, itd [emoji23] 37 st goraczki umiera [emoji23] ale kocham go takiego bezbronnego [emoji4][emoji7][emoji23][emoji23]

No mój to wczoraj był złośliwy i chamski. Juz miałam dość i mówię przestań się zachowywać jak pier**** bo masz katar! Jakbyś był śmiertelnie chory! To on na to ze to moja wina bo ja kichałam i kaszlalam... to jest masakra jak jest chory. Obrażony na cały świat i jakby był już w tunelu a na końcu widział światełko...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

No mój to wczoraj był złośliwy i chamski. Juz miałam dość i mówię przestań się zachowywać jak pier**** bo masz katar! Jakbyś był śmiertelnie chory! To on na to ze to moja wina bo ja kichałam i kaszlalam... to jest masakra jak jest chory. Obrażony na cały świat i jakby był już w tunelu a na końcu widział światełko...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
ja pie....e, zabic to za malo...patelnia go, ale stara, bo nowej szkoda

reklama
W koncu was nadrobilam :)
Czy u was tez ostatnio ciagle klotnie? Az geste powietrze ehh kiedy to sie skonczy... Nie dosc, ze z dnia na dzien wiecej dolegliwosci i obaw przed godzina x to jeszcze to, zwariowac mozna [emoji24][emoji37]

Do góry