reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzień dobry,
Postanowiłam z tym moim osłabieniem pójść do internisty, 35,9 rano :/, ten katar mnie już wneeeerwia, mąż poszedł mnie zapisać. Ciekawe co lekarz wymyśli. Spokojnego dnia :)

reklama
@lenam77 zdrówka

@klarolina to geny. Jeśli kobitki w rodzinie miały to i cb dopadną. Smaruj się pij dużo wody.

Dzień dobry
Dziś wcześniej pobudka bo mocz córci do lab zanosze. Nie podoba mi się jego zapach

Miłego pt

cb7wugpju04jz4q8.png

dobry, nocka taka se, w sumie to tragiczna, nie moglam zasnac! wiercilam sie ciagle a kuzwa moj chlop mimo tego, ze spal w dzien to bez problemu usnal w nocy, to niesprawiedliwe!

Dołączam do dziewczyn z pechem.. mąż rano rozbil samochód. Nic mu sie nie stalo, j na szczescie tylko zderzak, i chlodnica poszla, no ale jednak znow wydatek :( a juz tak dobrze bylo.. jestem zalamana :(

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie I ja !
Kuzwa musze ogarnac mieszkanie. A mocy brak .
Wczoraj poprasowalam [emoji41] Juz mnie tak wkurzyly te ciuchy na sofie w salonie ze nie bylo opcji trzeba bylo sie brac za to. ( Mowilam ze to zawsze dziala)

Co do rozstepow mam na tylku kilka na cuckach kilka I na udach kilka.ale sa prawie niewidoczne bo stare z wczesniejszych ciazy.
Teraz odpukac nie mam jeszcze .....
No wlasnie jeszcze .zobaczymy czy teraz wyleza dziady .
Nie smaruje sie niczym .bo zapominam I mi szczerze sie nie chce.
Na wysokosci pepka mamy 102 cm.[emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44]
Zawsze mowilam mojemu ze ma wiekszy brzuch ode mnie mimo iz ja w ciazy . To sie zapieral ze nie !!! Ze on na bank nie ma wiecej cm . I co przynioslam centymetr I zmierzylam dziada.!!
106 cm !!! Haaaaa!

@lenam77 zdrowka kochana !

@Antiope zdrowka dla synka . Bostonka zarazliwe dziadostwo.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny siedzę na glukozie, miałam cytrynowa bardzo smaczna ;) tylko kurde nie wiem czemu lekarz zlecił odrazu 75g w poprzedniej ciąży miałam tylko 50 Wy też mialyscie takie końskie dawki?

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Mój mały kiedyś grzecznie chodził do fryzjera, a potem mu się odwidziało. Tylko krzyczy: "Nie dziękuję, już wystarczy", więc kupiłam maszynkę i sami go strzyżemy, to jakoś lepiej znosi.

O! Dobrze wiedzieć, że istnieje takie cudo.

Ja miałam odrobinę siary, ale teraz już nie leci nawet jak się ściśnie. Cycki mnie też nie bolą. Linea negra też nie mam. Byłam dziś na usg; wszystko wskazuje na to, że w ciąży chyba jednak jestem :-p

A dlaczego nie wolno sprawdzać szyjki w 3 trymestrze?

ZUS to dziwna instytucja...

Ja biorę Magne B6 2 razy po 2 tabletki. 1 tabletka zawiera jony magnezu (w postaci magnezu mleczanu dwuwodnego) 48 mg Mg2+

Też słyszałam, że to nie sama wada ma znaczenie. Ja mam na jednym oku -2,5, a na drugim -3,5 i nawet nie pomyślałam, żeby z tej okazji prosić o skierowanie na cc

Trzymam kciuki, żeby szybko udało się dostać do lekarza.

A mnie jest smutno i przykro. Po popołudniowej wizycie u lekarza z synkiem okazało się, że młody faktycznie ma bostonkę i dostał zakaz wychodzenia z domu do końca przyszłego tygodnia. Nie mam go z kim jutro zostawić, więc nie mogę się pojawić na naszym jutrzejszym spotkaniu w Krakowie. Bardzo się na nie cieszyłam i chciałam iść. Zawsze coś musi człowiekowi plany pokrzyżować :sad:
poprostu im nie wolno sprawdzać. I moze być tylko 3 usg, jak sprawdzają szyjke przez usg dopochwowo to tylko wsadza i wyciągną. Dobrze, ze wkladam luteinie to zawsze czuje czy coś tam jeszcze dynda czy nie.

Bry laski a ja wczoraj sie zdrzemnelam w dzien bo juz nie wyrabialam i w ogole poodpoczywalam wczoraj pozniej bylismy u tesciowej i powiem wam, ze nawet fajnie bylo
Babcia ma demencje starcza luby z tesciowa poszli po zakupy a ja z nia zostalam ledwo wyszli zaraz babcia przydreptala do mnie mowi oni poszli to ja sobie z toba pogadam a co tam no i tak gadalysmy ... Ona swoje wyimaginowane fakty a ja jej zaczelam juz tlumaczyc jak jest bo juz sily nie mialam wysluchiwac glupot ktore gada, ze kuzynka jej zabiera rente i ona pieniedzy nie ma, ze mieszka w hotelu a jej mieszkanie zabral ojciec lubego /a to my tam mieszkamy/ zaczelam jej na spokojnie wszystko tlumaczyc gdzie jest jak sie tam znalazla kto mieszka w jej mieszkaniu co sie dzieje z renta itd i wiecie co? Ona mi na koniec rozmowy az podziekowala, ze jej to wszystko przypomnialam !!!! Biedna az miala lzy w oczach bo mowi, ze nocami spac nie moze tylko modli sie do boga zeby ja zabral jak najszybciej bo ona ma juz dosc mieszkania u obcych i mowi do mnie tak wiesz co dobrze, ze wszystko mi powiedzialas to ja teraz bede pilnowac tej mojej corki i bede grzecznie siedziec przeciez mnie nie wyrzuci stad.

Ja nie wiem dlaczego tesciowa jej nie tlumaczy kim jest skad babcia sie tam wziela gdzie mieszka itd naprawde ... Ja kumam, ze jest ciezko jak babcia takie glupoty wygaduje ale wg mnie jak sie babci wytlumaczy poki jeszcze kuma co nie co to bedzie spokojniejsza a nie bedzie dalej ciagnela tematu i wymyslala kolejne bzdurne fakty ... Chyba, ze to ja taka glupia jestem no juz sama nie wiem ale w oczach widzialam, ze taki spokoj odzyskala i sie uspokajala z kazdym zdaniem.
Biedna nawet corki swojej juz nie poznaje ...

reklama
Bry laski a ja wczoraj sie zdrzemnelam w dzien bo juz nie wyrabialam i w ogole poodpoczywalam wczoraj pozniej bylismy u tesciowej i powiem wam, ze nawet fajnie bylo
Babcia ma demencje starcza luby z tesciowa poszli po zakupy a ja z nia zostalam ledwo wyszli zaraz babcia przydreptala do mnie mowi oni poszli to ja sobie z toba pogadam a co tam no i tak gadalysmy ... Ona swoje wyimaginowane fakty a ja jej zaczelam juz tlumaczyc jak jest bo juz sily nie mialam wysluchiwac glupot ktore gada, ze kuzynka jej zabiera rente i ona pieniedzy nie ma, ze mieszka w hotelu a jej mieszkanie zabral ojciec lubego /a to my tam mieszkamy/ zaczelam jej na spokojnie wszystko tlumaczyc gdzie jest jak sie tam znalazla kto mieszka w jej mieszkaniu co sie dzieje z renta itd i wiecie co? Ona mi na koniec rozmowy az podziekowala, ze jej to wszystko przypomnialam !!!! Biedna az miala lzy w oczach bo mowi, ze nocami spac nie moze tylko modli sie do boga zeby ja zabral jak najszybciej bo ona ma juz dosc mieszkania u obcych i mowi do mnie tak wiesz co dobrze, ze wszystko mi powiedzialas to ja teraz bede pilnowac tej mojej corki i bede grzecznie siedziec przeciez mnie nie wyrzuci stad.

Ja nie wiem dlaczego tesciowa jej nie tlumaczy kim jest skad babcia sie tam wziela gdzie mieszka itd naprawde ... Ja kumam, ze jest ciezko jak babcia takie glupoty wygaduje ale wg mnie jak sie babci wytlumaczy poki jeszcze kuma co nie co to bedzie spokojniejsza a nie bedzie dalej ciagnela tematu i wymyslala kolejne bzdurne fakty ... Chyba, ze to ja taka glupia jestem no juz sama nie wiem ale w oczach widzialam, ze taki spokoj odzyskala i sie uspokajala z kazdym zdaniem.
Biedna nawet corki swojej juz nie poznaje ...
Moja babcia tez mi nie raz takie rzeczy opowiadala. Np ze jej rodzice w auchwitz zgineli (a moj tata ich doskonale pamieta), albo pytala czy sciagnelam pierzyny ze sznurka bo dziadek wyniosl a ma padac (a dziadek nie zyje od 96 roku). Wiele rzeczy takich wymyslonych mowila. Biedna umarla 2 lata temu :( strasznie mi jej czasem brakuje.

A na meza jestem strasznie zla, boli mnie brzuch, nie wiem co robic ;( to jakies fatum normalnie..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry