reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Tez wole ta opcje. Nie ma co wymyślać. Ale czasem sie nie da Moja np zbierała wymyślona wodę z podłogi to juz jej nie tłumaczyłam , ze sucho itd tylko mówiłam ze ja to zrobię, zeby szła odpocząć, czasami sadziła pietruszkę pod stołem to takie rzeczy ignorowalam. Czasem sie złością, ze dzieci biegają i hałasują, a nikogo w domu nie było, nie dała sobie wytłumaczyć ze jesteśmy same.

reklama
Ja mialam przy glukozie 75g jedno wklucie przed wypiciem drugie po godzinie trzecie po dwoch godzinach
U mnie tak samo. I też 75 glukozy.
W przyszłym tygodniu idę robić kolejne wyniki, ale tym razem mam sobie najpierw na spokojnie zjeść śniadanie w domu i po 2h pojechać do przychodni na wkłucie.

Mnie tez 3 razy kuli przy 75 glukozy. I ostatnio pobrali mi krew na czczo, kazali zjeść śniadanie i po 1.5 godz znowu pobrali krew i oczywiście zaznaczyli szczegółowo co jadłam.

znalazlam okuliste, ktory przyjmnie mnie ze skierowaniem, ale w pazdzierniku ma ma urlop, po niedzieli pojde po skierowanie do rodzinnej i uderze do niego...dowiem sie od kiedy do kiedy go nie ma i bede dzialac

reklama
Do góry